Kim, Neyi, Nasıl “Gelir Yapar”

Kim, Neyi, Nasıl “Gelir Yapar” Açılımın tıkandığını konuşuyorlar. Açılım durdu diye düşünenler var. Oysa Cumhurbaşkanımız açılıma devam edileceğini söyledi. “Biz yapmazsak gelir yaparlar” dedi.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

Kim, Neyi, Nasıl “Gelir Yapar”

Açılımın tıkandığını konuşuyorlar.  Açılım durdu diye düşünenler var.

 

Oysa Cumhurbaşkanımız açılıma devam edileceğini söyledi. “Biz yapmazsak gelir yaparlar” dedi.

Biz çok iyi biliyoruz ki, USA ordusu, işgal edeceği yere gideceği zaman önce orada iç karışıklık çıkartılır, ardından UN Barış Gücü adıyla oraya gönderilir, Amerikancı bir bölge yönetimi kurulur, sonra da orada bir referandum yaptırır!

 

YASAL YOLLA işgal için önceden her şey hazırlanmış olmalıdır. Demek ki her şey hazırdır “gelir yaparlar” için!  Hepsinin yasaları çıkartılmış, örneğin ulus ötesi anlaşmalar TBMM’den daha üstün sayılmıştır.

Bilindiği üzere, TSK’ nın eli kolu yasal yolla, yani “demokratik” biçimde bağlanmıştır.

Kısası şu; asker ve polis seyirci tutulurken, Doğu Anadolu’da iç kargaşa çıkartılacaktır ki Birleşmiş Milletler Barış Gücü adı altında Amerikan askeri o malum plandaki büyük Kürdistan’ı gelip yapsın!

A.Gül’ün “Gelir yaparlar” dediği budur.

    

Şimdi MOSSAD, CİA, BTÖ, Ulusal Ajans, Sivil Örümcekler, Kuantum Bankası, Sarı Sendikalar, PKK, DTP, vb, gibi gizli-açık bütün kurum ve servisler hangi eylemleri yapacak, göreceğiz.

Ne kadar demokratik(!) talepleri varsa hepsini birden bu dönemde sokağa dökeceklerdir.

Bir yandan Türk Ordusunu Afganistan’ı bombalamaya gönderirken diğer yandan Amerikan askerini buraya barış gücü diye davet edeceklerdir. Bu bir “Asimetrik savaş” tuzağıdır.

Emekli subaylar üzerinden Türk Ordusunun bu kadar taciz edilmesi de bundandır.

  

TSK’yı Afganistan’ı bombalamaya ikna edemedikleri için, giderek daha fazla üzerine yükleniyorlar.

Bir çeşit, “Hapiste yatarız ama Afganistan’dan tabutla gelmeyiz” diyor TSK!

Tarih bilen subaylar iyi bilirler ki, Afganistan demek Oğuz Ata yurdumuz demektir; Hindu Kuş dağları ve Altaylar demektir; Oğuz Boylarının yurdu; Horasan, Kundara (Tarkun) ve Büyük Başoğuzlu Buda demektir.

Afganistan demek; antik Kazakistan, Özbekistan, Pakistan, Türkmenistan ve İran demektir. Akamenid, Timurlu, Selçuklu, Babür Şah, Selevkos, Sasani devletleri…

Yani, Afganistan demek, Doğu-Sakha(Çağa-tay) ulusu, yani Sela-u Kos (Oghuz Ulusu, Oğuzian) demektir.

Afganistan demek, 1.Karos, Amiral 1. Artamisi(Erat-başı) ve oğlu 1.Arta Çerkez demektir. Resimde: Büyük Oğuz Beyi 1.Çerkez (MÖ.576-530)

  

Oğuzlu atamız 1.Arta Çerkez (Kserkses, Serhas, Serhat) demek, büyük ordu kuran ARTA/ORDU (Urdu/ Dor) atamız olup,  kuş gibi uçarak gidip Atina’dan köleleri kurtaran, Marti/Persi lakaplı büyük kurtarıcı atamız demektir. (Kutsallarının simgesi de Üç Noktalı Kuş Kanatlıdır. Hani mevlit okurken gelir sırtımızı sıvazlar.)

O, annesi Amiral Lazopo 1. Artemis ile birlikte Atina’ya kadar gidip köle bilim adamlarımızı ve esirleri kurtaran, köleliği yasaklayan, bunu da Karus Silindiri üzerine yazandır:

“KİMSENİN HALKA ZULÜM YAPMASINA İZİN VERMEDİM. BÜTÜN ESİRLERİ BIRAKTIM...”

Şimdi, Türk askeri, Oğuz ellerine gitsin de, bir-ata-er (birader) kandaşlarımızı küresel efendilere köle mi etsin?

Şimdi, Anadolu’yu küresel patronlara köle yapmak için, iç kavgalar çıkartıp, Türk Polisini seyirci, Türk Askerini tutuklu hale getirip, sözümona UN barış askeri diye ABD askeri mi dalsın topraklarımıza?

Tarihini bilmeyenin coğrafyasını başkası çizermiş, hem de kanla…

Daha fazla kan akmaması için, malum açılıma da hayır diyoruz, ata yurdumuz Afganistan’a gitmeye de hayır diyoruz, işte o kadar!

Mahiye Morgül – 06.12. 2009

 

http://www.medyagunebakis.com/

 

 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP