Maraş Belediyesi Yeni Hizmet Binası Bitiyor..

Kahramanmaraş, Son Teknoloji ile Donatılan Belediye Binasına Kavuşuyor..

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

Kahramanmaraş, Son Teknoloji ile Donatılan Belediye Binasına Kavuşuyor.

 

Kahramanmaraş Belediyesi, İnşaatına Yaklaşık 2 Yıl Önce Başlanan ve En Son Teknoloji ile Donatılan Yeni Binasına Mart Ayının Sonunda Geçmeye Hazırlanıyor. Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, "Şehre 100 Yıl Hizmet Edecek Binayı Vatandaşın Hizmetine Sunmamız Gurur Veriyor." Dedi.

 

Kahramanmaraş Belediyesi, inşaatına yaklaşık 2 yıl önce başlanan ve en son teknoloji ile donatılan yeni binasına Mart ayının sonunda geçmeye hazırlanıyor. Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, "Şehre 100 yıl hizmet edecek binayı vatandaşın hizmetine sunmamız gurur veriyor." Dedi.

Poyraz, yapımında son aşamaya gelinen ve Mart ayının sonunda hizmete geçmesi planlanan hizmet binasını basın mensuplarına gezdirdi. Bina ile ilgili bilgiler veren Poyraz, yapılan projenin takdir gördüğünü belirtti. Şehre 100 yıl hizmet edecek kapasitede olan binayı kazandırmanın kendilerine gurur verdiğini ifade eden Poyraz, "Bu bina çok özel. Temelinden, bittiği noktaya kadar, pırıl pırıl, Türkiye'de eşi olmayan bir binadır. Vatandaşın işini en kısa sürede görmesi için çalışmalar devam ediyor." diye konuştu.

Binada en son teknolojik imkânlardan faydalanıldığını anlatan Poyraz, "Bu güzel şehrin insanına yakışır bir bina olacak. Belediye birimlerinin yüzde 99'u burada bulunacak." şeklinde konuştu.

C H A 17.02.2010 13.09

 

Maraş Belediyesi Yeni Hizmet Binası Bitiyor..

08 Ocak 2010 Cuma, 15.55

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz Belediyenin yaptırmış olduğu yeni hizmet Binası inşaatına giderek gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Uzunlar ve Mimar Özgür Karataş ile birlikte tüm blok ve katları tek tek inceleyen Başkan Poyraz yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Poyraz, Belediye hizmet binası projesinin mimari bir yarışma sonucunda belirlendiğini hatırlatarak “ Bugün projenin sahibi Mimar arkadaşımız ile birlikte çalışmaları en son şekliyle yerinde görmek istedik. Ekipler binayı bitirmek için gece gündüz var gücüyle çalışıyor.  Gördük ki artık sona yaklaşılmış. İnşallah iki ay içerisinde yeni binamıza taşınacağız. Şehrimize 100 yıl hizmet edebilecek bir bina inşa edildi. Belediye yeni hizmet binası tamamlandığında Kahramanmaraş’a çok yakışacak” dedi.

Yapımına 2008 yılı içerisinde başlanan yeni hizmet binası toplamda 10.491 m²’lik bir alandan oluşuyor. Başkanlık bloğu, hizmet bloğu ve ticari-sosyal amaçlı blok olmak üzere toplam 3 ana bölümden oluşan yeni hizmet binasında birçok yenilikte en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş durumda.

Kaba inşaatı sona eren yeni hizmet binasının, ince işlemlerine devam ediliyor.

Çalışmalarına ara vermeden devam eden işçiler Belediye yeni hizmet binası inşaatını bir an önce tamamlamak için yoğun bir performans sergiliyor

 

 

http://www.medyagunebakis.com/  - http://www.tdfajans.com

TDF-TARGET23 DÜŞÜNCE FORUMU - http://www.target23.org/

TDF AJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi, Paylaşımı ve Toplum Yararına kullanımı.

 

 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP