Neden Barzani’ye Tepkisiz Kaldık.!

Barzani’yi görmedik bile. Çünkü biz büyülenmiş gibi Mavi Marmara gemisine kilitlenmiştik.! Çünkü biz şamata kopartılan yere bakıyorduk.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

Neden Barzani’ye Tepkisiz Kaldık.!

Barzani’yi görmedik bile. Çünkü biz büyülenmiş gibi Mavi Marmara gemisine kilitlenmiştik.! Çünkü biz şamata kopartılan yere bakıyorduk.

Çünkü İsrail İskenderun limanına yerleşmek üzere kolları sıvadı, MUSUL-KERKÜK Petrolleri buradan İsrail’e akıtılacak. O nedenle Barzani’nin Kürt devleti, İskenderun’a kadar uzatılacak. Öyleyse, bu acil ziyaretin üzerine kalkan olacak bir gürültü kopartmak gerekiyordu! 

Barzani resmen geldi görüştü, hiç kimse ona tepki göstermedi, tepkiler İsrail üzerine yönlendirildi, dikkatler oraya kilitlendi. 

BOP maddelerinden birinde der ki; “İSRAİL 1967 öncesi sınırlarına çekilecek.” Bu maddeye sıra geldi galiba. Dikkat edersek görürüz ki İsrail artık İskenderun-Kerkük hattına doğru ilerliyor. Erbil üssü tamamlandı, İncirlik üssüne gerek kalmadı. Onu da bir kahramanlık süsüyle eşbaşkana yaptırırlar.

Yani çıbanı olduruyorlar. Filistin cephesinde HAMAS kazanmış gibi görünecek, İsrail Gazze’yi terk ederken en kahraman bizim başbakan olacak. Hamas yönetimi ondan sonra varlık nedeni ortadan kalktığı için çökecek, iç kavgalara terk edilen Gazze’yi ondan sonra hatırlayan kalmayacak.

Altını çizelim, Başbakan Erdoğan İsrail’e karşı değildir:

Mesela; ÇEVİK BİR imzalı 1966 İsrail anlaşmaları iptal edilmedi.

Mesela; Eşbaşkanlık görevinden istifa etmedi, BOP görevine devam ediyor.

Mesela; 1966 askeri anlaşmalarıyla İsrail’e mermi yapımı durdurulmadı. (Ya da duymadık)

Öte yandan tüm hızıyla BOP devam ediyor:

İsrail, İskenderun limanını almaya hazırlanıyor.  PKK, İsrail taşeronluğuna devam ediyor, şehitlerimiz artık limanlarımızdan da geliyor.

IHH gemileri KKTC limanlarına “TSK işgalini kırmaya.!” çıkartma yapmaya hazırlanıyor, haberleri dolaşmaya başladı bile.

Çevik Bir imzalı 28 Şubat 8 yıllık kesintisiz ithal Amerikan eğitim darbesi devam ediyor, üstüne ARAPÇA eklendi, her okulda 8 yıl kesintisiz tarikat eğitimi yapılır olacak.

Beri yandan İsrail halkı da zihinsel kaos içerisinde, dünya kamuoyu da:

İsrail’de yaşanan kaos, İsrail halkının da aptallaştırılmasıdır. Kim kime karşıdır belirsizdir. Olan biteni anlamadan nasıl dünyadan devşirildiler “kutsal” topraklara, şimdi de neden sürekli savaş halinde olacaklarını anlayamıyorlar.

Ancak bir şey var, o da CİA’ da egemen olan büyük lobi, hepsini parmağında oynatıyor. Öngörülmüş tepkilere doğru hepsi sürükleniyor. HAMAS bahane, PKK’nın Yüksekova esrar geliri gibi Hamas’ın elinde kaçakçılık “yardım.!” gelirleri var. Paranın kirine bulaştırılmadık kimse kalmadı ortalıkta. Böyle akçeli işler en eski İngiliz siyasetidir.

Kaosa bakınız; AKP IHH’ya sahip çıkıyor, Fethullah İsrail’e sahip çıkıyor, yani ABD’deki ev sahibinin düdüğünü çalıyor... Bülent Arınç da bir gün ona bir gün buna “Ebemin dediği” diyor. Ama gönlünden geçeni de söylüyor, “Fethullah’ı çiçeklerle karşılarsınız” diyor muhalefete. Muhalefet de ona ışık yakıyor. Bizim evdeki kaos da böyle. Bunlar olup biterken molla Barzani geldi gitti.

Bir ara konuşuluyordu, Barzani’nin soyu Yahudiymiş…

Valla olur mu olur. Soyağacında kimlerin oynamadılar ki. Beyaz Türksün dediler miydi bu da Türk Yahudisi demekmiş, eh, buna teşne olan varsa, İsrail odundan adam arıyor şu günlerde. İşbirlikçi olmak için ille de Yahudi olmak gerekmiyor her halde.

Ancak, dünyada Yahudi’nin Yahudi’ye yaptığını kimse yapmamıştır. Bakın İsrail’e devşirilenlere, her an ölüm korkusuyla esir edilmiş zavallılar. ABD Siyonist (Black Nobility) Yahudi lobisinin elinde oyuncak hepsi.

İlgilenen olursa, İsrail devletinin kurucusu İngiliz kralı Edward’ın anne tarafından Alman Yahudisi olduğunu belgesiyle İngiliz kaynaklarından okuyabilirler. Bu ailenin soyağacında Hitler ile adaş, Adolf adında dedeler var ve İngiliz Kralı Edward ile Hitler’in birlikte fotoğrafı var. 

http://en.wikipedia.org/wiki/Princess_Mary_Adelaide_of_Cambridge Jews in the house of Wurtenbergh GERMANY

http://www.jewishencyclopedia.com/view.jsp?artid=294&letter=W

İngiliz kraliyet ailesinin Alman Yahudileriyle aile bağını (Black Nobility), onların da Cenevizli İtalyan olduklarını okumak isterseniz: . (Bizdeki karşılığı Karaim Yahudisi olmalı.)

http://relay4thetruth.blogspot.com/2007/09/who-are-black-nobility.html

Mahiye Morgül - 7.Haziran.2010

 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP