TRABZON BASINI BAYRAKTAR İÇİN İSTANBUL’DA

Erdoğan Bayraktar MV.Adaylığının Tanıtım Toplantısı İçin İstanbul Ümraniye, Trabzonpark Tesislerinde Hemşerileriyle Buluştu..videoizle.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

TRABZON BASINI

BAYRAKTAR İÇİN İSTANBUL’DA

Erdoğan Bayraktar  Milletvekili Adaylığının Tanıtım Toplantısı İçin İstanbul Ümraniye Tepeüstü’nde Bulunan Trabzon Park Tesislerinde Hemşerileriyle Buluştu..

Trabzonlu İşadamları Yemekte Buluştu

Organizatörlüğünü OF Cemiyeti Başkanı Mustafa SARAL’ın yapığı çalışmalar sonucunda; TİAB (TİAD) Trabzon İşadamları Birliği Derneği ile TDF-Trabzon Dernekleri Federasyonu üyeleri Trabzonlu Milletvekili adayları hemşerileriyle bir araya gelmeleri için toplantı düzenlendi.

 

Bu toplantıda; Ak Parti Trabzon 2. sıra milletvekili adayı Eski TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ve Oktay Saral İstanbul'da Trabzonlu işadamlarıyla İstanbul Ümraniye Tepeüstü'nde bulunan Trabzon İşadamları Derneğinin Trabzonpark Tesisleri İçindeki bulunan Fevzi Hoca Restaurant'ta sabah kahvaltısında buluşarak hasret giderdi.

Bu kahvaltılı toplantıya Trabzonlu işadamı Ali Ağaoğlu, İbrahim Cevahir, başta olmak üzere TİAB, TDF ve Of Cemiyeti üyesi birçok işadamı katıldı. 

TİAB Başkan Yardımcısı Kemal Şener’in açılış konuşmasını yaptığı toplantıda kürsüye ilk olarak Oktay Saral çıktı. Oktay Saral Yaptığı konuşmada; “Yöresinden çıkıp milletine hizmet gayesiyle tüm Türkiye’ye açılan değerli işadamlarını sevgiyle selamlıyorum. Karadeniz’in özeti şuanda buradadır. Bizler ülkemizi milletimizi her noktada Başbakanımızın öndeliğinde en iyi yere gelmesi için çalışacağız. Bizde Türkiye'nin geleceği için bir katma değer oluşturabilmek için çalışacağız. Sizler başımızın tacısınız. Sizler bize destek verdiniz, güç verdiniz. Biz de sizler ve memleketimiz için bütün gayretimizle çalışacağız.” Dedi.

BİZE HER YER TRABZON.

Oktay Saral’dan sonra kürsüye gelen Erdoğan Bayraktar; Herkese teşrifleri için teşekkür ediyorum. Trabzonlu kardeşlerim hepiniz hoş geldiniz. Çok fazla geriye gidecek değilim. Cumhuriyetimizin kurucusu yüce Atatürk'ün bu ülke için neler yaptığını çok iyi biliyoruz. Bu coğrafyamızın her kare taşı bizim için kutsaldır. Onun için biz diyoruz ki BİZE HER YER TRABZON.

Biz burada kesinlikle siyaset yapamayız. Biz kardeşlerimizle beraberiz. Biz evimizdeyiz. Altı vilayet biriz bütünüz. Biz Türkiye'yiz. Trabzon bölgemizin ağabey kenti olarak, Giresun'dan Gümüşhane'den Rize'den Artvin'den sorumludur. Biz biriz, biz bütünüz arkadaşlar. Bende naçizane olarak bu yörenin ruhundan ve gözeneklerinden yetişen bir arkadaşınız olarak TOKİ' de çalıştığım süre içerisinde yaptığım 4 bin ihalede harcamış olduğum 25 katrilyon paranın harcanmasında sizlerin başını öne eğdirecek bir iş yapmadım. Allah beni şaşırtmadı inşallah bundan sonra da şaşırtmaz.

Biz öyle kuru bir sevda için yola çıkmadık. Biz iz sürüyoruz. İstanbul'u fetheden Fatih'in izini sürüyoruz. Atatürk'ün izini sürüyoruz. Muasır medeniyet seviyesini aşmak için ne gerekiyorsa yapabildiğimiz ölçüde yapacağız.” Dedi.

 

TRABZON BASINI YAKIN TAKİPTE

Halil Altıntaş:KuzeyTV, Süleyman Gedikli:TrabzonTV, Erol Taşkın:Kanal Mavi, Batuhan H.Çavdar:Haber61 Emrah Paça:trabzondanbak.com,

Şükrü Üçüncü:Türksesi, Ali Savaş:Karadeniz Gazetesi

 

TİAB Trabzonpark Tesisleri Fevzi Hoca Restaurant

Erdoğan Bayraktar ve Oktay Saral’ın hemşerileriyle buluşmasının yapıldığı bu toplantının akılda kalacak en önemli yönlerinden birisi de toplantının yapıldığı kahvaltı salonunun Fevzi Hoca tarafından çok profesyonelce titiz ve temiz bir şekilde 61 çeşit kahvaltı ürününün açık büfe olarak katılımcılara sınırsız sunulmasıdır.

 

Fevzi Hoca Retaurant,

TİAB Trabzonpark Tesisleri Ümraniye

İletişim: 0216. 616 6161 

 

http://www.medyagunebakis.com/ -http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olunmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

KONU İLE İLGİLİ GÖRÜŞ VE YORUMLAR

Abdullah Gözaydın

TDF SEÇİMLERDE TARAF OLMAMALI

Sayın Arif kardeşim, Öncelikle Üst düzey bir TOKİ bürokratının kardeşi ve AKP tercihli olarak olaya taraflı yaklaşmanızı normal karşılıyorum, Fakat bizler sadece Trabzon’dan yana olduğumuz için tarafsız olmak mecburiyetindeyiz. Aslında sizde TDF gençlik komisyon başkanı olarak  olaya objektif bakmak zorunda olduğunuza inanıyorum. Duygusallığınızı gene de hoş görmeye çalışıyorum.
Elbette ki bir vesile bu gurbet ellerde Trabzonluların bir araya gelinmesine vesile olmak güzel bir şey.
Daha fazla önem verdiğim (of-Hayrat dernekleri futbol turnuvası gurup elemeleri) olduğu için gelemedim, yoksa bende gelirdim. haberi vermediniz diyorsunuz, orada ne haber var ki.? Sayın Erdoğan Bayraktar'ın konuşmasını kesintisiz yayınlıyorum. Daha ne diyecektim.
Burada karşı olduğumuz durumdan sizde rahatsız olmalı TDF olarak durumu telafi edecek beyan vermeniz gerekiyor.
TDF bu toplantının mimarı konumuna sokulmuştur. Bütün Trabzonluyu temsil eden TDF sadece AKP'nin olduğu bir organizasyonun sahibi olmamalı diye düşünüyoruz.
Burada bir oyun oynanmıştır, bu sizi de rahatsız etmelidir. oyunu oynayanlar sizin tercihiniz olduğu için hoş görmeniz bizce hiç etik değil.
Bu Toplantıdaki mesaj; TDF Bayraktarı destekliyor, şeklinde ulusal basına lanse edilmiştir. Diğer partilerdeki değerli aday hemşerilerimize haksızlık yapılmıştır.
Bu mesajı onaylıyorsanız acilen diğer partiler içinde aynı yerde TDF adına toplantı düzenlemekle mükellef kalırsınız, yapmaz iseniz Trabzonluların büyük çoğunluğu tarafından taraftar olarak mahkûm edilirsiniz.
Buna Ne TDF yönetiminin, nede siz gençlik kollarının hakkı yoktur diye inanıyorum.
Doğrudan olmasa da bir kenarında olduğum TDF' nin onurunu kurtarmak bana düştü, Bu tavrımı yönetim olarak tasvip etmiyorsanız, Genel başkan tarafından tarafıma yazılacak bir kınama ve tekzip E-maili gönderirsiniz, bende bir daha TDF adına avukatlığa soyunmam. Bilgilerinize saygılarımla
Abdullah Gözaydın fatihten@gmail.com 0535 7465548

11 Mayıs 2011 Çarşamba Saat 15.31

 

 

ARİF KURUMAHMUT

HABER

Uzun yıllardan sonra her siyasi görüşten Trabzonlu birçok büyüğümüzün bir araya gelmesi hepimizi mutlu etmiştir.
Buna vesile olduğu için Erdoğan beyi tebrik etmek gerekir.
Abdullah Bey keşke önce haberi biraz verseydiniz sonra da eleştiri yapsaydınız.
Haberle ilgili hiçbir şey yazmadan direk eleştiri yapmanız uygun kaçmamıştır.Kahvaltı programını elbette TDF tek başına düzenlemedi ama oradaki tüm derneklerin en kapsamlısı olduğu için sanırım o yazı yazıldı.. Oradaki TDF yazısına keşke bu kadar takılmasaydınız. Unutmayın ne TDF ne de oradaki değerli Trabzonlular bir parti için oraya gitmedi birlik beraberlik ve başarılı bir insana destek için gidilmiştir. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
11 Mayıs 2011 Çarşamba Saat 13.04

 

Hilmi Dedeoğlu

SİÇİME 1 AY KALA TRABZONLULAR BİRLİĞİNİN OLUŞUMUNA İTİRAZIM VAR:

DEĞERLİ DOSTLAR;
GÜRPINAR BELEDİYE BAŞKANI VELİTTİN KÜÇÜK DÖNEMİNDE TRABZON DERNEKLERİ FEDERASYONU'NA 49 YILLIĞINA TAHSİS EDİLEN 78 DÖNÜMLÜK GÜRPINAR TRABZONLULAR SOSYAL TESİSLERİ PROJESİ İÇİN YAP-İŞLET-DEVRET MODELİYLE İŞLETMECİ ARANMAKTAYDI.
TAM DENİZE SIFIR OLAN BU ALANDA PROJE DIŞINDA BİR KÜÇÜK İŞLETME ŞEKLİNDE YAT LİMANI VE BALIKÇI LİMANI KURULABİLİRDİ.
2 YIL ÖNCE BU PROJE İÇİN TOKİ'YE GİTTİK VE BİR YAPIMCI VE İŞLETMECİ ARADIK.
TEK KURUŞ DEVLET PARASI İSTENMEDİ, ÇÜKÜ BU PROJENİN TİCARİ YÖNÜ VARDIR.
ANCAK SAYIN TOKİ BAŞKANI BAYRAKTAR, BU KONUYLA İLGİLİ BİR ÇÖZÜM BULMADI....
TRABZON DERNEKLERİ FEDERASYONU MENSUBU OLARAK BENİM İTİRAZIM ŞUYDU; BİRKAÇ GÜN ÖNCE ISTANBUL'DA TRABZONLULAR BİRLİĞİ DİYE BİR ARAYA GELEN SİYASİLERİN BU NAYLON HAREKÂT GİRİŞİMLERİ BENİM ONURUMU ZEDELEMİŞTİR.
EĞER TRABZONLULAR BİRLİĞİNİN YEMEĞİ GÜRPINAR TRABZONLULAR SOSYAL TESİSLERİNDE YAPILSAYDI VE AĞAOĞLU İNŞAAT BU PROJEYİ ÜSTLENSEYDİ, DERHAL OYUMUN RENGİNİ AÇIKLAR VE TOKİ BAŞKANI BAYRAKTAR'A DESTEĞİMİ AÇIKCA İLAN ETMİŞ OLACAKTIM...
GÜRPINAR TRABZONLULAR SOSYAL TESİSLERİNİN BALIKÇI VE YAT LİMANININ YAPIMINA HEMEN BAŞLAYAN AĞAOĞLU'NUN HEYKELİNİ DE TESİSİN ORTASINDA DİKMEMİZ GEREKİRDİ.
SEÇİME 1 AY KALA KALKIP TRABZONLULAR BİRLİĞİ ADI ALTINDA NAYLON BİR HAREKET BAŞLATAN VE GEÇMİŞTE GÜRPINAR PROJESİNE KATKISI OLMAYAN VE TRABZONLULARIN SOSYALLEŞME HAREKÂTINA DESTEK VERMEYENLERİ HEM DİN ADINA, HEM POZİTİF BİLİM ADINA, HEM DE FİZİK KURALLARI ADINA BİR KEZ DAHA KINIYORUM...

11 Mayıs 2011 Çarşamba Saat 13.04

 

 

İdris TÜRK

TRABZON'LULAR VE STK'lar

Biz Karadenizliler özellikle Trabzonlular dünya küresel güç birliğine inanmışken bizler ayrışan fikirlerle ayrılmayı isteyenlerden olmamalıyız. Tam tersine ayrı fikirlerle de olsa bölgesel birliğimizi korumalıyız. Sonuçta Trabzonlu siyaset ve iş dünyasından her görüş sahibi insanımızın iştirakiyle güzel bir hafta sonu kahvaltısını geride bıraktık. Ardından vay efendim sen yaptın ben yaptım diyerek birlik olma yolundaki her hamlemiz kişisel hasetler yüzünden karalanmaya çalışılıyor. ne fark ediyor Trabzon dernekleri denince of-hayratı yada diğer ilçelerimizin derneklerini temsil etmiş olmuyor mu.? Bu anlamda diğer derneklerimizin yöneticilerini anlamakta zorlandığımı ifade etmek isterim. Şahsen ben milliyetçi ve ülkücü birisi olarak TİAB' ın sosyal tesislerinde tüm Trabzonlularla beraber olmak adına oradaydım. Şahsen hemşerim olarak başarılı olduğuna inandığım sayın bayraktarın ve sayın saralın AKP de olmasından daha önemli Trabzonlu olmaları beni o kahvaltıda olmam için ikna etmiştir. kısaca bu tür kahvaltıların tüm siyası ve iş adamlarımız için eşit şartlarda ve aynı duyarlılıkta devam etmesi en idealidir. eleştirilerle hizmet edenlerin usul hatalarını konuşmak değil esas amaçlarını takdire layık görenlerdenim..emeği geçen TDF,TİAB,OF-HAYRAT ve diğer STK’lara teşekkür ederim. bir örnekle son vermek istiyorum. bu toplantı yada kahvaltı için bizde derneğimiz olan birleşik  makililer derneği olarak bize düşen görevi yapmış olmanın rahatlığıyla diyorum ki adımız diyoruz nasıl mı Trabzon denilince biz içindeydik.!.!.!.

10 Mayıs 2011 Salı Saat 19.28

 

Harun Özdemir

SAYIN GÖZAYDIN

OF HAYRAT DERNEĞİMİZ İN DAVETLİSİ OLARAK BİZLER. TRABZON FEDERASYONU VE ŞALPAZARI DERNEKLER FEDERASYONU TAM KADRO ORDAYDIK.
Hemşerilerimizin bir yola çıkmış olması için orda olmayı bir görev bildik.
Çok sayıda Trabzonlu işadamı, sanatçı, dernekler de ordaydı. ama yazmış olduğunuz gibi Trabzon dernekler federasyonu kendi organizasyon yapıyormuş gibi yapılmış bir organizasyonu sahiplenip puan toplama telaşındaydı. oysa bu organizasyonda gördüğüm kadarı ile en büyük pay OF HAYRAT derneğimizindi.
ayrıca Erdoğan bayraktar ve AKP li hemşerilerimizin katkısı vardı.
TİAB VE TRABZON DERNEKLER FEDERASYONU ŞAYET BU ETKİNLİĞİ BİZ YAPTIK DİYORLARSA LÜTFEN CHP, MHP, HAS PARTİ, DP,BBP VE DİĞER PARTİLERDEKİ ADAYLARIMIZ OLAN TRABZONLU HEMŞERİLERİMİZ İÇİNDE BÖYLE BİR ORGANİZASYON YAPMALARI KENDİ ÜZERLERİNDE BORÇTUR. BUYURSUNLAR BU PARTİLERDEKİ HEMŞEHRİLERİMİZ VE ADAYLAR İÇİN SEÇİMLER BİTMEDEN BİR KAHVALTIYI AYRI AYRI BU PARTİLİ HEMŞEHRİLERİMİZ İÇİNDE YAPSINLAR.....
Diğer türlüsü OF HAYRAT DERNEĞİNİN VE SAYIN BAYRAKTAR IN EMEĞİN ÜZERİNDEN KENDİLERİNE PAY ÇIKARMIŞ OLURLAR.
BUDA STK LAR İÇİN AYIP TIR.

Admin ilave notu:Sayın Harun Özdemir, Panoya yazılan tertip komitesinden TDF' nin haberi yoktu, onlarda sizin gibi son anda geldi, salonun %50 dolu iken müdahale yapamadılar. Buradaki ayıbın müsebbipleri ortadadır. 10 Mayıs 2011 Salı Saat 09.53

 

 

M. Emirhan

Söylemiştik?

Bu tür organizasyonlardan önce hemşerilerimizin kandırılmaması adına çeşitli endişeleri dile getiren yorumlarımız ve uyarılarımız olmuştu... Herkesin her görüşünü her düşüncesini halkın önüne sunup, seçeneklerden birini tercih etmesini sağlamak adına yorumlarımız sansürlenmemeliydi... Şimdi bizim endişelerimiz ve uyarılarımızın haklılığı ispatlanıyor... Lütfen artık bize gösterilmek isteneni değil, görmemiz gerekenleri yayınlayın. 10 Mayıs 2011 Salı Saat 02.15

 

 

Bende solaklıdan

ÇOK KARIŞIK İŞLER

Kahvaltı toplantısını TİAB düzenliyor, Katılanlar Trabzon STK üyeleri, Sahneye sadece Trabzon dernekleri federasyonu yazılıyor
TDF yönetimi protokolde yok...
TDF başkanına söz verilmiyor..
Ulusal basına İş adamları toplantısı yapıldı şeklinde basın bildirisi dağıtılarak, davete icabet eden STK’ lar konu edilmiyor.
Ve Trabzon’ a ait bir STK TİAB sadece AKP tanıtım toplantısı yapıyor bu işi de TDF üzerine yıkmış oluyor.
TİAB' ın oyununa gelen TDF ve OF-Hayrat Derneği bu işi altından nasıl kalkacak merak ediyorum.
09 Mayıs 2011 Pazartesi Saat 16.41

 


ERDOĞAN BAYRAKTAR İSTANBUL İŞADAMLARI BULUŞMASI okkesb " title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP