MÜ İletişim Fakültesi Mezunlarına 5 Ödül

EGD -Ekonomi Basını Başarı Ödülleri- Sahiplerini Buldu. 5 ödül Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunlarına verildi.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

MÜ İletişim Fakültesi Mezunlarına 5 Ödül

 
EGD "Ekonomi Basını Başarı Ödülleri" Sahiplerini Buldu... 5 ödül Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunlarına verildi.

EGD’nin Geleneksel "Yaza Merhaba" etkinliği 1 Haziran 2011 Çarşamba akşamı İstanbul Ticaret Odası Vakfı Cemile Sultan Korusu'nda gerçekleştirildi.

Türkiye'nin dört bir yanından 700'ü aşkın ekonomi gazetecisinin üye olduğu EGD - Ekonomi Gazetecileri Derneği'nin geleneksel "Yaza Merhaba" buluşmaları adeta ekonomi zirvesi haline dönüşüyor.

Turkcell’in ana sponsorluğunda ve İstanbul Ticaret Odası’nın katkılarıyla düzenlenen Yaza Merhaba etkinliği ayrıca Ekonomi Basını Başarı Ödülü’nde dereceye giren meslektaşlarımız açıklanacak ve plaket verildi.

Ekonomi Gazetecileri Derneği Yönetim Kurulu adına Celal Toprak, İş dünyasından bürokrasiye, yerel yönetimlerden merkezi yönetime tüm ekonomi çevrelerinin bir araya geldiği EGD Buluşması için tüm gazetecilere çağrıda bulundu.

5 ödül Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunlarının..
1 Haziran 2011 Çarşamba akşamı Kandilli Cemile Sultan Korusu'nda yapılan geleneksel Yaza Merhaba kokteyli ve Ekonomi Başarı Ödülleri Töreni sonucunda ödüle layık görülen gazetecilerden 5'inin İLMED – Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunları Derneği üyesi olduğu öğrenildi.

Çalışmalarıyla Ekonomi Başarı Ödülü’ne layık görülen 5 İLMED – Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu Gazeteciler;

  

-Vahap Munyar (Hürriyet)

-Abdurrahman Yıldırım (Habertürk)

-Necmi Celik (ANKA)

-Celal Toprak (Bugün)

-Soyhan Alpaslan (İTO) ‘dır

 

http://www.medyagunebakis.com/ -http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olunmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

 

EGD’DEN İSTANBUL TİCARET’E ÖDÜL

Ekonomi Gazetecileri Derneğince (EGD) her yıl düzenlenen “Ekonomi Basını Başarı Ödülleri- 2011”, İstanbul Ticaret Odası’nın Kandilli Cemile Sultan Tesisleri’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Başarı Öyküsü dalında, “Biyo-çözünür plastikten ve kâğıttan kalem üretti” başlıklı haberiyle İTO’nun ekonomi gazetesi İstanbul Ticaret’in muhabiri Soyhan Alpaslan ödüle lâyık görüldü. Alpaslan, ödülünü Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın elinden aldı.

Ekonomi gazetecilerinden İstanbul Ticaret’e ödül..

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) tarafından düzenlenen “Ekonomi Basını Başarı Ödülleri-2011”, İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) Kandilli Cemile Sultan Tesisleri’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan törende yaptığı konuşmada, Türkiye’nin özellikle son 10 yılda çok hareketli ve yoğun bir gündeme sahip olduğunu belirterek, son 8 yılda ise ekonomi haberlerinin genellikle olumlu olduğunu kaydetti. Babacan, bundan sonra önümüzdeki dönemin gündem maddelerini, yargı reformunun gerçekleşmesi, eğitimin seviyesinin çok daha yüksek düzeye çekilmesi, daha yüksek katma değer üretilmesi, istihdam, iş gücü piyasası ve yatırım ortamının iyileştirilmesiyle ilgili adımlar atılmasının oluşturacağını söyledi. Babacan, Türkiye’de siyasi istikrarın korunmasının ancak güven ortamının korunmasıyla mümkün olacağını dile getirerek, “İstikrar ve güven ortamı sürdüğü sürece Türkiye’nin, -inşallah- önü açık, yolu açık. Son 8 yıldır ekonomi basınımız ağırlıklı olarak olumlu şeyler yazıp çizdiyse, bundan sonra da aynı şekilde devam etmesini arzu ediyorum” dedi.

 

Yalçıntaş; İş dünyası için vazgeçilmezsiniz

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Yalçıntaş da ekonomiyle ilgili yazılar arttıkça Türkiye’de ekonominin daha iyiye gittiğini net bir şekilde görebildiklerini belirterek, “İş alemi için sizler vazgeçilmezsiniz. Yatırım yaparken ilk baktığımız şeysiniz. İlk değerlendirme noktamız, ilk fikrini aldığımız kesimsiniz” dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran da ekonomi muhabirlerini örgütlü oldukları ve Türkiye’nin gündemini haberlere taşıdıkları için kutlayarak, “Bizim ne söylediğimiz önemli değil, nasıl algılandığımız önemli” ifadesini kullandı.

JÜRİYE ÖDÜLLERİNİ BAKAN BAĞIŞ VERDİ

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, EGD Başkanı Celal Toprak’ın da aralarında yer aldığı jüri üyelerine plaketlerini verdi. Bakan Bağış, Türkiye’nin, Avrupa’nın en dinamik ekonomisi olduğunu ve bu haberleri yazan ekonomi gazetecilerinin de çok şanslı olduğunu ifade etti.

Ödüller

BAŞARI ÖYKÜSÜ DALI: İstanbul Ticaret Gazetesi’nden “Biyo-çözünür plastikten ve kağıttan kalem üretti” başlıklı haberiyle Soyhan Alpaslan.

TELEVİZYON SÖYLEŞİSİ DALI: “Neyi Söylersem Kızdırırım Korkusu Dayanılmaz” başlıklı haberiyle HT Ekonomi’den Meltem Ersoy ve “Durmuş Yılmaz’la röportaj” haberiyle Bloomberg HT’den Kübra Yelkenci.

YAZILI BASIN-İNTERNETTE EN İYİ EKONOMİ HABERİ DALI: “2.5 milyar Avroluk skandal proje” haberiyle Bugün Gazetesi’nden Güngör Ergün ve “5 bin parça otomobilde denetim acizliği” haberiyle Haber7.com’dan Hakan Göksel.

EN İYİ EKONOMİ YAZARI: Milliyet Gazetesi’nden Meral Tamer.

TELEVİZYON VE RADYODA EN İYİ EKONOMİ PROGRAMI DALI: NTV’den Servet Yıldırım “Ekonomi Notları”, TRT’den Demet Akat “Ekonomi Ajandası”, Akra FM’den Mehmet Canıtatlı “Gündem Ekonomi” programlarıyla ödülün sahibi oldular.

EN İYİ GRAFİK TASARIM ÖDÜLÜ: Para Dergisi’nden Sönmez Karakut.

EN İYİ SEKTÖR HABERİ: Hürriyet Gazetesi’nden Ceyhun Kuburlu “Mesut, 27 milyon Avroluk oldu, Avrupalı futbolcu Türkler 140 milyonu aştı” haberi ile.

TURKCELL ÖZEL ÖDÜLÜ: Habertürk Gazetesi’nden Necdet Çalışkan.

NEZİH DEMİRKENT ÖZEL ÖDÜLÜ: Bugün Gazetesi’nden Perihan Çakıroğlu.

NAMIK AHISKA ÖZEL ÖDÜLÜ: İsmet Özkul

BÜLENT YARDIMCI ÖZEL ÖDÜLÜ: Zaman Gazetesi’nden Bayram Kaya ve İbrahim Çelik “Kurbanlıklar üzerinden hormonlu kazanç” haberi ile.

JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ: Anadolu Ajansı İstanbul Bölge Müdürlüğü Ekonomi Servisi ve Dünya Gazetesi.

 

http://www.medyagunebakis.com/ -http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olunmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP