TS’UN 2011-2012 FORMALARI

Nıke, Trabzonspor’un 2011-2012 Sezonu Formalarını Tanıttı..videoizle..

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

 

TS’UN 2011-2012 FORMALARI

  

TS’UN 2011-2012 FORMALARI

 

Nıke, Trabzonspor’un 2011-2012 Sezonu Formalarını Tanıttı..

  

Trabzonspor’un Nike tarafından tasarlanan 2011-2012 forma koleksiyonu Ortaköy Feriye’de düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı.

 

4 farklı tasarımdan oluşan koleksiyonun tanıtım toplantısına Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Katılmazken, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor yöneticileri, takım oyuncuları ve Nike Türkiye Genel Müdürü Matthijs W. Visch ile Nike yetkilileri katıldılar.

 

Elde ettiği büyük başarılar ve gösterdiği istikrarla Türk futbol tarihinin en önemli kulüplerinden biri olan, yetiştirdiği futbolcular ve teknik adamlarla Türk futboluna adını yazdıran Trabzonspor’un Nike tarafından tasarlanan 2011-2012 forma koleksiyonu Feriye Ortaköy’de düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı. Trabzonsporlu futbolcular tarafından tanıtılan forma koleksiyonu 4 farklı tasarımdan oluşuyor.

 

 

Enerji adını taşıyan, bordo-mavi renkteki çubuklu forma tasarımı, formaya yepyeni bir enerji getiriyor. Karadeniz’in fırtınasını, dalgalarını temsil eden bu yeni tasarımla formanın çubuklarında sanki şimşek çakarmış gibi bir etki yaratıldı.

Victory (Zafer) adını taşıyan diğer formanın göğsünde kocaman bir zafer işareti yer alıyor. V for Victory forması Trabzonspor’un Türkiye’de ve Avrupa’daki sayısız zaferinden ilham alınarak tasarlandı.

 

Deplasman maçlarında giyilecek olan beyaz forma ve sıra dışı renklere sahip Gold forma da koleksiyonun diğer parçaları. Sarı-siyah olarak tasarlanan Gold forma, şık tasarımı ve çarpıcı renkleriyle dikkat çekiyor.

Nike, Trabzonspor için hazırladığı ve üstün teknolojik özelliklerle donattığı bu formalarla, tüm oyuncuların maçtaki performansını artırarak Bordo-Mavililerin 90 dakika boyunca üstün bir oyun sergilemelerini sağlıyor.

  

Formaların yapımında kullanılan Nike Dri-Fit teknolojisi, oyuncuların daha kuru, daha serin ve daha hafif kalmasını sağlayan bir teknoloji ürünü.

Teri bedenden kumaşın yüzeyine çekerek hızla kurumasını sağlayan bu malzeme, bir yandan da üç boyutlu yapısıyla cildin etrafında daha fazla hava boşluğu yaratarak formanın vücuda yapışmasını engelliyor.

Trabzonspor için tasarlanan antrenman koleksiyonu ise 8 farklı kombinasyondan oluşuyor.

Bu ürünlerde kullanılan yenilikçi Nike Dri-FIT teknolojisi futbolcuların vücut ısısını düzenliyor, teri vücuttan dışarı atıyor ve antrenman yaptıkça sporcuların kendilerini rahat hissetmelerini sağlıyor.

  

Vücuttaki teri emerken file dokusuyla gereken havalandırmayı sağlayan DRI-FIT teknolojisiyle üretilen antrenman ürünleri, antrenman veya eğitim sırasında sporcuların ihtiyacı olan giyeceklerin tümünü içeriyor.

 

Bu ürünler arasında kolsuz yeleklerden ısınma ceketlerine, dizlikten eldivene, çantaya kadar her türlü giyecek ve aksesuar bulunuyor.

 

http://www.medyagunebakis.com/ -http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olunmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.  


Nıke, Trabzonspor’un 2011- 2012 Sezonu... okkesb " title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP