AZER BÜLBÜL’ÜN ÖLÜM NEDENİ.?

Azer Bülbül’ün Son Fotoğrafları…Kendisiyle en son görüşen, röportaj yapan ve son sahne fotoğraflarını çeken Fatih Bacak’da üzgün olduğunu belirtti.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

AZER BÜLBÜL’ÜN ÖLÜM NEDENİ.?

Azer Bülbül’ün Son Fotoğrafları…Kendisiyle en son görüşen, röportaj yapan ve son sahne fotoğraflarını çeken Fatih Bacak’da üzgün olduğunu belirtti. İnceleme başlatılan Olayla ilgili otopsi sonuçları bekleniyor…

Fatih Bacak - Ökkeş Bölükbaşı, Antalya 07.Ocak.2012 – 19.30

 

15 gündür Antalya Güllük Max Taverna’da sahneye çıkan Ünlü Sanatçı Azer BÜLBÜL’ün Kaldığı Otel Odasında Ölü Bulunması neticesinde Antalya Emniyet Müdürlüğü inceleme başlattı.

Ölümünden hemen sonra hakkında içki, uyuşturucu, kadın gibi birçok dedikodu üretilen sanatçının aşırı yorgunluk ve yoğun stres nedeniyle aldığı sakinleştirici ilaçların etkisiyle solunum yetmezliğinden öldüğü sanılıyor.

 
AZER BÜLBÜL BİYOGRAFİSİ
Gerçek adı Sübutay Kesgin olan Azer Bülbül 1969 'da Kars Arpaçay'da doğdu. 
Ailesi ile birlikte Almanya'ya yerleşip uzun yıllar kaldıktan sonra Türkiye’ye dönüp Müzik yaşantısına başladı.

İlk önce "Garip Yolcu" albümü ile başlayan Azer Bülbül daha sonra Halk Müziği - Arabesk tarzında "Yalan Olur" , "Ben Sana Vurgunum" , "Fırat" gibi albümleri ile müzik yaşantısına devam ederken asıl patlamayı 1996 yılında çıkardığı "Ben Babayım" adlı albümü ile yaptı.

Bu albümde yer alan "Yaralandın mı Ey Can " , "Dokunmayın Çok Fenayım " ve "Her An Her şey Olabilir" adlı parçaları ile büyük ses getirmiş ve sesini milyonlara sevdirmişti. 
Bazıları için
"tek kasetlik ünlüydü" ve belki de "zamanla kaybolanlardan olacaktı". Ancak düşünüldüğü gibi olmadı ve piyasada aranılan ve sevilen bir sanatçı oldu.
 
KÖR KURŞUN ŞARKI SÖZLERİ 
AZER BÜLBÜL
Kör kursun girdi cana
Kollarım düştü yana
Sen nasıl Kiydin bana
Allahın yok mu zalim eyy
Allahtan kork be zalim eyy 

Yıkıldı duygularım oyy oyy oyy
Kayboldu eyy umutlarım oy oy
Allahın yok mu zalim eyyy
Allahtan kork be zalim eyyy 

Yeşermez dağlarımız
Viran olmuş bağlarımız
Bak gitti kardaşımız
Allahın yok mu zalim eyy
Bak gitti evladımız oyy
Allahın yok mu zalim eyy 

Yıkıldı duygularım oyy oyy oyy
Kaybolmuş eyy umutlarım oy oy
Allahın yok mu zalim eyyy
Allahtan kork be zalim eyyy
 

Şarkıcı Azer Bülbül'ün Müzik Koordinatörü Mehmet Duran, sanatçının kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini söyledi. 

Mehmet Duran, Azer Bülbül'ün kalbinde ritim bozukluğu olduğunu, İstanbul'a döndüğünde anjiyo olacağını ifade etti. Azer Bülbül'ün son çıkardığı 'Duygularım' albümünü çok sevdiğini, bu nedenle heyecanlı olduğunu öğrenildi.
Antalya'da dün kaldığı Mostar Hotel'in 4'üncü katındaki odasında ölü olarak bulunan sanatçı Azer Bülbül'ün Adli Tıp Kurumu morgunda otopsi işlemleri devam ediyor. Cenazeyi almak için morg önüne gelen arkadaşları ve hayranlarının meraklı bekleyişi sürüyor.

Azer Bülbül'ün plak şirketinin müdürü ve aynı zaman da sanatçının müzik koordinatörlüğünü yapan Mehmet Duran'ın da morg önünde bekliyor.

Azer Bülbül'ün iyi bir kişiliğe sahip olduğunu söyleyen Mehmet Duran, son albümünü geçtiğiz hafta çıkardığını ifade etti.

Azer Bülbül'ün Antalya'ya program için geldiğini belirten Duran, "Program bitince İstanbul'da televizyon programlarına çıkacaktı. Göremedi onları.

Azer Bülbül 'Ağabey 21 tane albüm yaptım, en iyisi buydu' diyordu.

Kalbinde ritim bozukluğu ve büyüme vardı. İstanbul'da tedavi görmüştü dönüşte de anjiyo olacaktı. Pazartesi günü dönecektik." diye konuştu.
Azer Bülbül'ün son çıkardığı 'Duygularım' isimli albümünü çok sevdiğini belirten Duran, "Albümünden çok umutluydu. Bana 'Ağabey şu kliplerimiz de bir dönse.' dedi. Çok heyecanlıydı. 'Karakolluk olurum' isimli şarkıya da klip çekmiştik. İyiliksever bir insandı." dedi.
 
 
"2 YILDIR ALKOL BİLE İÇMİYORDU"
Sanatçının uyuşturucudan öldüğü iddialarının gerçekleri yansıtmadığını belirten Duran, Azer Bülbül'ün 2 yıldır alkol bile içmediğini kaydetti. "Bunları söyleyenler yalan konuşuyor ve abartıyorlar.

Adli tıp raporu çıktıktan sonra insanları yargılasınlar." diyen Duran, "Bir bayanla birlikte olduğu doğru değil. Sanatçı olduğu için hayranları olması normal. Saat 12.00- 13.00 gibi kalkardık. Ben de aynı otelde kalıyordum. O gün akşamından 'Çok yorgunum yatacağım.' dedi. Gece 02.00 – 03.00 gibi otele geldik.

Sabah 12.00 gibi kalktım. Kahvaltı yaptım. Normalde Azer Bülbül de kalkardı. Kalkmayınca personele sordum gördünüz mü diye. Telefonu aradık ancak cevap vermedi. Duymadığını sanarak resepsiyondan odasından aradım. O da cevap vermeyince, tereddüde düştük ve odasına gittik. Kapıyı açtık içeri gittik. Üzerinde yorgan vardı. Üstü açık yatardı giysi yoktu üzerinde. Yorganı çekince morartı vardı. Hemen ambulans çağırdık ancak öleli bir süre olmuştu. Kalp krizi geçirdiği söylendi bize." şeklinde konuştu.

http://www.medyagunebakis.com/ -http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olunmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

 

 

AZER BÜLBÜL OTEL ODASINDA ÖLÜ BULUNDU

15 Gündür Antalya Güllük Max Taverna’da sahneye çıkan Ünlü Sanatçı Azer BÜLBÜL Kaldığı Otel Odasında Ölü Bulundu..

Fatih Bacak - Ökkeş Bölükbaşı, Antalya 05.Ocak.2012 – 16.30

 

İşletmeciliğini Mehmet Çali'nin yaptığı Max Taverna' nın anlaşmalı sanatçısı olan ve 10 Ocak'a kadar programı sürecek olan Azer BÜLBÜL Antalya MOSTAR Otelde, gün boyu odasından çıkmayınca aranıldı ve odasında ölü bulunduğu öğrenildi.

MAX TAVERNA İşletme Müdürü Sıddık AY yaptığı açıklamada üzgün olduklarını çok önemli bir sanatçı ve sevdikleri ağabeylerini kaybettiklerini belirtti.

Ünlü Sanatçı Azer BÜLBÜL kendisine yöneltilen sorularımıza karşılık en son röportajını Max Taverna’da Medya Günebakış’a verdi.

Azer BÜLBÜL önceki gün Max Taverna’da yaptığımız görüşmede Muhabirimiz Fatih Bacak’ın sorularını şöyle yanıtladı.

—Antalya’yı tercih etmemin nedeni değerli dostlarım, aile büyüklerim olduğu için ve Antalya’yı çok beğendiğim için buradayım derken şimdiye kadar 21 kaset çıkardığını ve müzik severlere müjde vererek “duygularım” adlı 22. kasetini de yeni çıkardığını söyledi.

Azer Bülbül’e son kez çıktığı Max Taverna sahnesinde bağlama’da Murat, klavye’de Mehmet Eşlik etmişti.

Fatih Bacak - Ökkeş Bölükbaşı, Antalya – 05.Ocak.2012 – 16.30

 

http://www.medyagunebakis.com/ -http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olunmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

 

 

 

 

 

 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP