UEFA ELİT CLASS HAKEM SEMİNERİ

Mardan Palace İki Büyük Spor Organizasyonuna Ev Sahipliği Yaptı..

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

UEFA ELİT CLASS HAKEM SEMİNERİ

Mardan Palace İki Büyük Spor Organizasyonuna Ev Sahipliği Yaptı..
Türkiye’nin önemli turizm yatırımlarından biri olan Mardan Palace 2012 yılında iki önemli futbol organizasyonuna ev sahipliği yaptı.

- UEFA Elit Class Kış Hakem Semineri;

- UEFA Kongresi ve U-19 Bayanlar Avrupa Şampiyonası’ ev sahibi Mardan Palace’ın tesislerinde gerçekleşti.


2012 yılında ev sahipliği yapılan ilk etkinlik UEFA Kış Hakem Semineri oldu. 29 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında Antalya Mardan Palace'da yapılan seminere Cüneyt Çakır ile birlikte Euro 2012'de görev alan 12 elit kategori hakeminin de bulunduğu 56 en üst düzey hakem ve FIFA kokartını yeni takmış 43 hakem katıldı.


UEFA Kış Hakem Semineri kapsamında yapılan 20. UEFA Elit Hakem Kursu'nda, EURO 2012 hazırlıklarına ek olarak UEFA maçlarına yönelik, özellikle tutarlılığa ulaşma ve karar vermede istikrar konularına ilişkin talimatlar verildi.

Avrupa'nın en iyi hakemleri ile yeni hakemler 4 gün boyunca bir araya gelerek, mesleklerinde zirveye ulaşmalarını sağlayacak standartları yakalamak için; maç içi olayları inceleme, kondisyonlarını test etme ve tecrübelerini paylaşma imkânı buldu.

Mardan Palace Genel Müdürü Cumhur Özen seminerin gala gecesinde; Türkiye’yi başarıyla temsil eden hakemimiz Cüneyt Çakır’a da bir teşekkür plaketi sundu.
U-19 Bayanlar Avrupa Şampiyonası Final Maçı Mardan Stadı’nda oynandı.


UEFA tarafından her yıl Avrupa'nın 'en iyi' genç kadın futbolcularına uluslararası deneyim kazandırmak amacıyla düzenlenen turnuva, kadın futbolunun Türkiye’deki gelişimi için önemli bir fırsat oldu.

Eleme süreçlerinden başarıyla çıkan alanındaki en iyi 7 takımın yanı sıra ev sahibi olarak U19 Kadın Milli Futbol Takımı da finallerde mücadele etti. Böylece Kadın Milli Takımı herhangi bir yaş grubunda ilk kez bir Avrupa Şampiyonası'na katılmış oldu.
Kadın futboluna duyulan ilgiyi artırmak için önemli bir fırsat sağlayan turnuva, konaklama ve tesis altyapısı ile turistlerin ilgi odağı olması sebebiyle Antalya'da yapıldı.

Mardan Palace Spor Tesislerinde oynanan ve  Eurosport'tan canlı yayınlanan yarı final ve final maçları ile televizyon izleyicileri bir yandan futbol heyecanına ortak olurken diğer yandan da Türkiye’yi daha yakından tanıma fırsatı buldu.

 

Fatih Bacak  Antalya – Temmuz.2012

http://www.medyagunebakis.com/ -http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olunmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

 

BASIN BÜLTENİ - 1 Ağustos 2012

 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP