1967 Trabzonsporlular Derneği İftarı

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Şakar ve Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, 1967 Trabzonsporlular Derneğinin, İstanbul'da düzenlediği iftar yemeğine katıldılar.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

1967 Trabzonsporlular Derneği İftarı

medyagunebakis.com-İstanbul

 

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Şakar ve Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, 1967 Trabzonsporlular Derneğinin, İstanbul'da düzenlediği iftar yemeğine katıldılar.

Trabzonsporlular, İstanbul'da iftar yemeğinde bir araya geldi.1967 Trabzonsporlular Derneği'nin verdiği iftar yemeğine, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak ile eski yöneticiler katıldı.

  

Trabzonsporkulübü Asbaşkanı Şakar: "Başkanımız Bugün İtibarıyla Yurt Dışında Transfer Çalışmasıyla İlgili Görüşmelerde Bulunuyor o nedenle aramızda olamadı." Dedi.

1967 Trabzonsporlular Derneği, İstanbul'da iftar yemeği düzenledi.

Merter Green Park Otel'de gerçekleştirilen iftar yemeğine, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak ile bordo-mavili camianın önde gelen isimleri katıldı. Nevzat Şakar, yemekte yaptığı açıklamada, geçen sene çok sıkıntılı bir süreç yaşadıklarını fakat buna rağmen başarılı bir sezon geçirdiklerini ifade ederek, "Teknik direktörümüz Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımızı yürütüyoruz. Başkanımız Sadri Şener bugün itibarıyla yurt dışında transfer çalışmalarıyla ilgili görüşmelerde bulunuyor" dedi.

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaettin Hatayoğlu da Türk futbolunun yaşadığı süreç sonunda hangi noktaya geldiğinin ortada olduğunu belirterek, Trabzonspor'un rakibinin sadece  Fenerbehçe değil, Galatasaray ve  Beşiktaş  olduğunu söyledi.

Yıllar önce tribünlerin yarı yarıya paylaşıldığı zamanlarda oynanan Beşiktaş-Trabzonspor maçıyla ilgili bir gazete küpürünü örnek gösteren Hatayoğlu, "O maçta Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbehçe aynı tribünde Trabzonspor'a karşıydı. Trabzonspor sadece Fenerbehçe ile değil, Galatasaray ve Beşiktaş ile de 37 yıldır her kulvarda mücadele ediyor" diye konuştu.

2010-2011 sezonunda şampiyonluklarının ellerinden alındığını ileri süren Hatayoğlu, İstanbul'da miting meydanının Kadıköy olduğuna dikkati çekerek, "Eğer bu adaletsizlik devam edecekse, Trabzonspor mitingimizi yüz binlerle Kadıköy'de yapacağız" şeklinde konuştu.

Trabzonsporlular İftarda Buluştu

Trabzonsporlular, İstanbul'da iftar yemeğinde bir araya geldi. 1967 Trabzonsporlular Derneği'nin organize ettiği iftar yemeğine, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak ile eski yöneticiler katıldı.

İSTANBUL –CİHAN; Trabzonsporlular, İstanbul'da iftar yemeğinde bir araya geldi. 1967 Trabzonsporlular Derneği'nin organize ettiği iftar yemeğine, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak ile eski yöneticiler katıldı.

 

Bordo-mavili kulübün Asbaşkanı Nevzat Şakar yemekte kısa bir konuşma yaptı. Trabzonspor’un lige en iyi bir şekilde başlayacağını belirten Nevzat Şakar, “Trabzonsporluların bir araya gelmesi çok önemli, bu nedenle herkese çok teşekkür ediyorum." diyerek, transfer çalışmaları ile ilgili şunları söyledi:

"Futbol olarak yeni sezona en iyi şekilde başlamak istiyoruz. Burak’ın dışında önemli bir kaybımız olmadı. Takımımıza birkaç isim daha katarak transferi noktalamak istiyoruz.”

Öte yandan, daha önce iftar yemeğine katılacağı açıklanan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in, transfer çalışmaları nedeniyle yurt dışında olması sebebiyle gecede yer alamadığı belirtildi. CİHAN

 

 

Trabzonsporlular İftarda Buluştu

Trabzonsporlular, İstanbul'da iftar yemeğinde bir araya geldi. 1967 Trabzonsporlular Derneği'nin organize ettiği iftar yemeğine, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak ile eski yöneticiler katıldı. 
Bordo-mavili kulübün Asbaşkanı Nevzat Şakar yemekte kısa bir konuşma yaptı. Trabzonspor'un lige en iyi bir şekilde başlayacağını belirten Nevzat Şakar,
"Trabzonsporluların bir araya gelmesi çok önemli, bu nedenle herkese çok teşekkür ediyorum." diyerek, transfer çalışmaları ile ilgili şunları söyledi: 
"Futbol olarak yeni sezona en iyi şekilde başlamak istiyoruz. Burak'ın dışında önemli bir kaybımız olmadı. Takımımıza birkaç isim daha katarak transferi noktalamak istiyoruz." 
Öte yandan, daha önce iftar yemeğine katılacağı açıklanan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in, transfer çalışmaları nedeniyle yurt dışında olması sebebiyle gecede yer alamadığı belirtildi.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar: "Burak Yılmaz, Kulübü Bir Kızgınlıkla İcraya Verdi. Geri Çekeceğini Ümit Ediyorum"

07 Ağustos 2012 Salı 21:03

"Trabzonspor'un hedefi her zaman şampiyonluktur. Bu sezon mutlu sona ulaşacağız."

Erkan Tiryaki - Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Burak Yılmaz'ın alacakları nedeniyle bordo-mavili kulübü bir kızgınlıkla icraya verdiğini ve geri çekeceğini ümit ettiğini söyledi.

1967 Trabzonsporlular Derneği'nin düzenlediği iftar yemeğine katılan Nevzat Şakar, AA muhabirine yaptığı açıklamada; Yeni sezon öncesi takımın durumunu ve Burak Yılmaz'ın kulübü icraya vermesini değerlendirdi.

Şakar, Galatasaray'a transfer olan Burak Yılmaz'ın, geçen yıldan alacakları olduğu için Trabzonspor Kulübü'nü icraya verdiğini belirterek, "Burak, kulübü bir kızgınlıkla icraya verdi. Bugün yöneticimiz Recep Denizeri'yi arayarak bir görüşme yaptı ve en kısa sürede icrayı geri çekeceğini belirtti" ifadelerini kullandı.

-"Trabzonspor'un hedefi her zaman şampiyonluktur"-

Yeni sezon öncesi kadrolarında Burak Yılmaz dışında önemli bir kayıpları olmadığının altını çizen ve 4 önemli transfer yaptıklarını hatırlatan Şakar, "Çok kaliteli ve genç oyuncular kadromuza kattık. Başa oynayan bir ekip olacağız. Forvet hattında bir eksiğimiz var. Çok kısa sürede forvete de bir oyuncu alacağız" dedi.

Transferde geç kalmadıklarını, gündemlerinde isimler olduğunu ve bu isimlerden anlaştıkları oyuncular olduğunu dile getiren Şakar, çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Trabzonspor'un hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu vurgulayan Şakar, bu yıl mutlu sona ulaşacaklarına inandığını ifade ederek, "Geçen sene çok sıkıntılı bir süreçti. Trabzonspor olarak çok müsabaka yaptık. Avrupa'da, ligde ve kupada çok gel-git yaşadık. Tabi bu şike süreci de takımımızı çok etkiliyordu. Ama şimdi her şey su yüzüne çıktı. O konuda rahatız. Hepimizin yüzü ak. Trabzonspor'a herhangi bir zarar vermedik" şeklinde konuştu.

Yayıncı: Erdal Turanlı-Kayna k: AA

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul –Ağustos.2012

http://www.medyagunebakis.com/ -http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olunmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

* * * * * * * * * *

TEK YOL DEVRİM.!

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM.!

Yaşasın Halkların Kardeşliği.!

KURTULUŞA KADAR SAVAŞ.!

ÜLKÜMÜZ TAM BAĞIMSIZLIK VE

GERÇEKTEN DEMOKRATİK TÜRKİYE.!

 

Hazırlanmakta olan AKP Anayasası Halkımız İçin Kölelik Anayasasıdır,

KÖLELİK ANAYASASINA HAYIR.!

 

 

SU HAYATTIR…

SU BİR HAKTIR…

SU, KAYNAK DEĞİL,

DOĞAL VARLIKTIR.

SU YASASI ÇIKARILMALIDIR.!

 

TEMA Vakfı Eko Siyaset Bildirgesi:

 “Salt ekonomi odaklı projeler dönemi bitmeli, Ekolojik Siyaset dönemi başlamalıdır.!”

 

GELECEĞİN TÜRKİYE’Sİ İÇİN

TEMA VAKFINDAN PARTİLERE..!

“Yaşamın sürdürülebilmesinin” ve “sürdürülebilir gelişmenin” ön koşulu “çevrenin, toprağın, suyun, ormanın, biyoçeşitliliğin” korunarak yönetilmesidir.

 

ÜLKEMİZ, TOPRAKLARIMIZ…

GÖZ GÖRE GÖRE ÇÖL OLMASIN.!

YEŞİL OLMASI İÇİN DESTEK OLUN..

 

 

“Hukuk Üstün Değilse,

Adalet Yok Hükmündedir...”

 

"Türk Yargısında Kronik İşlev Bozukluğu Var"

 

Bağımsız Bir Millet Olan Papua Yeni Gine,  Parlamenter Demokrasi Sistemini Kabul Etmiş Ülkelerdendir.

 

"Adil Yargılamayı Etkileme Suçunun Oluşabilmesi İçin, Öncelikle Adil Yargılamanın Olması Gerekir."

 

Türkiye, ‘Hukuk Devleti İlkesizlikleriyle Malul’ Ülkeler Kategorisini Oluşturan ‘Hibrit Rejimler’ Arasında 88. Sırada. 

 

 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP