KEMER FRANKFURT’TA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

GATAB, bu kez Kemer’i Frankfurt ve çevresinin en büyük şenliği Main Nehri Kıyısı Festivali’nde (Mainuferfest) Tanıttı..

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

KEMER

FRANKFURT’TA

 

GÖRÜCÜYE ÇIKTI

 

Yılın on iki ayı turistleri Kemer ve bölgesine çekmek için uluslararası turizm fuarlarına katılan GATAB, bu kez Kemer’i Frankfurt ve çevresinin en büyük şenliği Main Nehri Kıyısı Festivali’nde (Mainuferfest) tanıttı.

  

Üç gün boyunca yaklaşık 12 kilometrelik nehir kıyısı boyunca gerçekleşen fuar bölgedeki 22 müze nedeniyle “Frankfurt Müze Festivali” olarak da biliniyor.

Türkiye standında ağırlık Antalya olurken, GATAB Kemer ve bölgesini ziyaretçilere tanıttı.

 

24-26 Ağustos tarihleri arasında Frankfurt’taki Festivale katılarak yabancı ülkelere ve katılımcılara Kemer’i tanıtan GATAB; Kemer’in tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerini fuar ziyaretçileriyle paylaştı.

Üç gün boyunca yaklaşık 12 kilometrelik parkurda dünyanın farklı bölgelerine ait birbirinden farklı ülkelerin stantları büyük ilgi gördü.
 
Frankfurt’u ikiye ayıran Main nehri kıyısındaki 22 müze de festival boyunca ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

 

Yerel radyo, televizyon ve gazetelerin kurduğu 22 sahnedeki konser ve gösteriler de dolup taştı. Girişin ücretsiz olduğu, nehre paralel caddelerin trafiğe kapatılarak oluşturulan festivale 3 milyon kişinin katıldığı tahmin ediliyor. Festivalin 2012 konuk ülkesi Yeni Zelanda olurken, 120 metrekarelik standı ile Türkiye’ye Antalya’ya ağırlık verdi.

Kemer ve Bölgesini açtığı standla tanıtan GATAB,  Kemer ve bölgesinin elverişli olduğu; eko turizm, sağlık turizmi, inanç ve kültür turizmi, kongre turizmi, yat turizmi, dalış turizmi, spor turizmi, av ve yayla turizmi gibi alternatif turizm çeşitleri hakkında bilgiler verildi.  Frankfurt Kültür Ataşemiz Hüseyin Gazi Çoşan ve ekibi fuar boyunca Türkiye’nin standına destek oldu.

 

Fuara Kemer’i temsilen GATAB dışında AKTOB, SİDE TUDER, CRYSTAL OTELLERİ ve Kadir’in Ağaç Evleri de katıldı. GATAB’ın Kemer standına gelen ve Kültür Ataşemiz Hüseyin Gazi Çoşan ve yardımcısı Osman Şahin, bakanlığın bundan sonra sadece uluslararası fuarlarla değil bölge festivallerine katılma kararı aldığını böylelikle nihai tüketiciye hitap etme imkânı yakaladıklarına dikkat çekti.

 

Festivalde Kemer standının yoğun ilgiyle karşılanması hakkında Tekirova Belediyesi Başkanı ve GATAB Başkanı olan Yusuf Üras:  “Artık sokak festivalleri ve bölgesel etkinlikler önemli bir tanıtım yeri. Bu amaçla GATAB olarak Kemer’in turizmine katkı sağlayacak her türlü festivali ve etkinliği değerlendiriyoruz. Yaklaşık 3 milyon kişinin ziyaret ettiği ve bölgesinin en büyük festivali olarak bilinen Müzeler festivaline katılarak Kemer’in tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerini 4 gün boyunca ziyaretçilerle paylaştık.” dedi. 

 

Fatih Bacak, Antalya – Eylül.2012

http://www.medyagunebakis.com/ -http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olunmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP