MURATPAŞALI MİNİKLERDEN ÖRNEK DAYANIŞMA

Muratpaşa’nın Miniklerinden Minik Kardeşlerine Hediyeler Verildi..

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

MURATPAŞALI MİNİKLERDEN

ÖRNEK DAYANIŞMA

Muratpaşa’nın Miniklerinden Minik Kardeşlerine Hediyeler Verildi..

Muratpaşa’nın minik öğrencileri yardımlaşma ve dayanışma bilincini geliştirmek üzere karne gününde Yeşildere Mahallesi’nde bulunan Muratpaşa Anaokulu öğrencileriyle buluştu ve karne hediyesi verdi.

Muratpaşa Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi tarafından Ocak ayı içinde uygulanmaya başlanan “Yardımlaşma ve Dayanışmayı Öğreniyorum” projesi kapsamında, Muratpaşa’nın minik öğrencileri, Muratpaşa Anaokulu’na misafir oldu.

Zeytinköy Projesi kapsamında açılan ilk ve tek anaokulu olan Muratpaşa Anaokulu’ndaki dayanışma ve paylaşım etkinliğine iki okulun öğrenci ve öğretmenlerinin yanı sıra veliler de katıldı.

Birbirlerine sınıflarında kullanılmak üzere hediyeler veren minikler daha sonra danslar ve oyunlarla karne günü heyecanını yaşadılar.

Hediyeler Verdiler

 3-6 yaş gurubu öğrencilerde yardımlaşma ve dayanışma bilincini geliştirmek üzere 6 adımlık bir proje geliştirdiklerini dile getiren Muratpaşa Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Özlem Yurtsever, “Projemizin son adımında çocuklarımızdan ihtiyacı olan bir eğitim kurumu ve çocuklarına hediye etmek üzere oyuncak, kitap ve giysilerini paylaşmalarını istedik. Çocuklarımız ve biz, paylaşım ve yardımlaşmanın verdiği mutluluğu yaşıyoruz. Muratpaşa Anaokulu yöneticileriyle kurduğumuz iyi iletişimi bundan sonraki süreçlerde de sürdüreceğiz” dedi.

Aileler Çok Duygulandı
Muratpaşa Anaokulu’nda eğitim alan öğrencilerin aileleri Muratpaşa Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencilerinin ziyareti ve hediyeleri karşısında çok duygulandıklarını belirtti.

Öğrenci velileri, “Çocuklarımıza paylaşma ve dayanışma bilincinin aşılanması çok güzel. Çocuklarımızın böyle bir ortamı paylaşması bizleri çok duygulandırdı. Çocuklarımızın sahip olduğu imkân ve olanaklar bizim onların yaşındayken sahip olduklarımızdan çok daha fazla. Bu imkân ve olanakları onlara sağlayan tüm kurumlar ile Muratpaşa Belediyesi’ne ve Milli Eğitim Müdürlüğü’ne çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Fatih Bacak,  Antalya Şubat.2013

http://www.medyagunebakis.com/  okkesb61@gmail.com,

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

  

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP