ARTİN AGOPYAN & HAYDAR DULKADİROĞLU KARDEŞLİĞİ

Trabzon Federasyonu Başkanı Haydar Dulkadiroğlu, İHD (İsrail’de 9 Türkün Öldürülmesine Bile Bile Neden Olan Örgüt) Saflarında Ne Arıyor.?

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

ARTİN AGOPYAN & HAYDAR DULKADİROĞLU KARDEŞLİĞİ

 

Trabzon Federasyonu Başkanı Haydar Dulkadiroğlu, İHD (İsrail’de 9 Türkün Öldürülmesine Bile Bile Neden Olan Örgüt) Saflarında Ne Arıyor.?

Hangi Yetki İle Oralarda.? Kendi Yönetim Kurulunun Bile Onay Vermediği Bu Geziyi Kimler Adına Ne İçin Yapıyor. Özel Görev mi.?


Trabzon Federasyonu, Haydar Dulkadiroğlu

Cumartesi Anneleri İle Birlikte "Kayıplar Bulunsun Failler Yargılansın" Eyleminde

 

16 Aralık 2012 Pazar Saat -17.49

 

Bu Eylemlerde Türkiye Cumhuriyeti Sorgulanmakta, Bazı Kişisel Suçlar Devletin Suçu Gibi Politize Edilmektedir, Devlete, Millete İftiralar Atılmaktadır. Trabzon Bu Saflarda Temsil Edildi.

“Sayın Başbakan Biz Bunları İyi Tanırız Gabardan Şırnaktan Kuzey Iraktan.
Şimdi Ne Oldu Da Bu Barıştır-Karıştır Projesi Piyasaya Sürüldü.
Bir Tanesinin Pişmankar Olduğunu Duymadık. Yoksa Buda mı Okyanus Ötesi Emirlerden.?” Abdullah Gözaydın…

Bizler bu davranışı Trabzon federasyonu yönetim kurulu adına yapılmış olduğuna inanmak istemiyoruz, Bu konuda acilen yönetim kurulu kararının yayınlanmasını talep ediyoruz.

 


 

Alınan Duyumlara Göre; Haydar Dulkadiroğlu’nun Trabzon camiasında kaybettiği itibarını İktidara yakın kaynakları da kullanıp, Doğu Anadolu’ya açılarak ve İstanbul’da yapmayı planladığı etkinlikler için Çevre Orman Bakanı Erdoğan Bayraktar’dan yardım alarak ve çıkar sağlayarak gerçekleştirmek istediği iddiaları yaygın bir şekilde dillendirilmektedir.

 

TF "Kayıp Yakınları Bulunsun, Faillerden Hesap Sorulsun" eylemine, Başkan Dr. Haydar Dulkadiroğlu, Yönetim kurulu kararı ile mi katılmıştır.?


TF Bazı federasyonlarla birlikte Diyarbakır'a bir örgütlerin davetiyle  gitmişler Bazı STK'lar ziyaret edilmiş, Bu arada Vali ve Belediye başkanı da ziyaret edilmiştir. Buradaki amaç "Barış ve Kardeşlik" adına yapıldığı açıklanmıştı. Bu gezi yönetim kurulu kararı ile mi yapılmıştır.

İHD Adı altında Faaliyet gösteren, İnsan haklarından çok, Batının kendisinin tam uygulamadığı, lakin bizim gibi ülkelere dayattığı, Devletimizin demokratik yapısının sorgulandığı, her kavmin kendi kaderi tayin hakkı gibi, Türk milletinin parçalanmasını amaçlayan dayatmaların iç gözlemcisi olarak faaliyet gösteren iHD.

Otuz yıldır 40 bin insanımızın ocağına ateş düşüren, Asker, Resmi sivil vatandaşımızı şehit eden, yerinden yurdundan eden bölücülerin bu canavarca gayretini görmemezliğe gelirken, Bu katliamları-ihanetleri gerçekleştiren örgütlerin, militanların çetelesini tutmaya, Onların eylemlerinin yanında olmaya gayret gösteren bir sivil toplum kuruluşu olduğunu görüyoruz.
Devletin bir biriminde kişisel olarak meydana gelen zaafları bütün Türk milletine mâl etme gayretlerinden vazgeçmeyen bir politika güttüğünü bilmeyen yoktur herhalde,
http://www.ihd.org.tr/ sitesinden bu dernek ne işle meşguldür diye bakacak olursanız, gerçeği sizlerde görmüş olacaksınız.

Ve diyoruz ki, Bir Trabzon sivil toplum kuruluşunun çoğunlukla Trabzonluların kabul etmeyeceği eylemler içinde olduğunu gördüğümüz bir örgüt ile kol kola yürüyemez.
Burada kimseyi toplumsal ihbara maruz bıraktığımız iddia edilemez, Burada söz konusu ettiğimiz haberler, ulusal boyutta yüzlerce çeşitli basın kuruluşlarında haber olmuştur.

 

Söz Konusu Ulusal Haberlerin Kısa İçeriği:

İHD Diyarbakır Şubesi ve kayıp yakınlarının "Kayıplar bulunsun failler yargılansın" sloganıyla düzenlediği oturma eyleminin 198.'si yapıldı.

Koşuyolu Parkı Yaşam Hakkı Anıtı önünde gerçekleştirilen eylemde, "Onlar bir gece ansızın evlerinden alındılar bir daha da dönmediler. Kayıplarımız" pankartı açıldı.

Eyleme Anadolu Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyon'unda yer alan Trabzon, Giresun, Amasya, Erzurum, Van, Hatay, Rize ve Diyarbakır başkanları da katıldı.

http://www.etha.com.tr/Haber/2012/11/24/guncel/kayip-eylemlerini-surdurecegiz/

Kaldı ki burada kayıp olduğu iddia edilen ve Fail olarak Türkiye devleti kurumlarını itham eden örgüt iyi biliyor ki, Burada fotoğrafları teşhir edilen birçok kişi “örgüt içi hesaplaşma” nedeniyle öldürülmüştür.
Yine herkes biliyor ki burada kayıp olarak ilan edilen birçok kişi hala Irak’ta, Suriye’de, İran’da, Diğer bazı ülkelerde yaşamakta, Türkiye’nin bölünmesi uğruna eylemlerle uğraşmaktadırlar.
Ayrıca bu kayıp olduğu iddia edilen birçok kişinin Arananlar listesi olması nedeniyle, sahte kimliklerle yurt içinde barındığına yakalandıklarında şahit olmaktayız.

Kendisini tanıdığım, saygınlığını bildiğim Trabzon federasyonu başkanı sayın haydar Dulkadiroğlu’nun böyle bir faaliyet içinde olmasını, Faaliyetini Trabzon adına yapmış olmasını kabul edemiyoruz.


Dileğimiz şudur ki TF olarak acilen bir karar alınsın. Bu faaliyetin yanlış olduğu ilan edilsin. Sorumlular hakkında ne gibi bir yaptırım yapıldığı açıklansın. Bu yapılmadığı takdirde TF bizlerin nezdinde İHD saflarında görüleceğini buradan ilan etmekteyiz.
Olayda suç unsuru olduğunu iddia etmiyoruz, Bu Siyasi tercihin Trabzonluları rencide ettiğine inanıyoruz, Toplumsal tepkiye katılarak böyle bir haberi yayınlamış bulunuyoruz.
Bu konuda karşı fikirleri olanlar aşağıdaki yorumlar hanesine fikirlerini beyan edebilirler ve 
www.fatihten@gmail.com, adresimize ve  0535 746 55 48 nolu telefonumuza düşüncelerini açıklayabilirler.

Hüseyin Dede'den Artin Agopyan'a Yanıt

 

Anadolu Birliği Platformu Diyarbakır'a neden gitti.?

Anadolu Birliği Platformu yöneticileri, ''Diyarbakır nefes alırsa, Türkiye nefes alır'' sloganı ile Defne ağacı dikmek için gittikleri Diyarbakır izlenimlerini anlattılar.

Anadolu Birliği Sivil Toplum Kuruluşları Diyarbakır çıkartması…

İstanbul - Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Lokali'nde düzenlenen toplantıda; Anadolu Birliği Sivil Toplum Kuruluşları, Diyarbakır’a yaptıkları gezi ile ilgili izlenimlerini ve gezi sonrası yaşadıklarını anlattılar. Diyarbakır’a gitmelerinden dolayı tepkiler ve üstü kapalı tehditler aldıklarını ifade eden grup; bu ülkede bir ilden diğerine gitmek için kimseden izin almayacaklarını ve gideceklerini söylediler.

Toplantıda konuşan Trabzon Federasyon Başkanı Haydar Dulkadiroğlu“Diyarbakır gezimiz, Hatay Asi-Der’in önerisi ile Defne ağaçları dikme projesi çerçevesinde gerçekleşti. Gittiğimiz dönemde ölüm oruçları vardı, gündem sıcaktı. Bazı arkadaşlar bu durumu farklı yorumladır. 15 il yöneticisi ile gidecektik, bu sayı 7’ye indi… Fakat biz Diyarbakı’a sadece dostluk adına gittik ve dostluk gördük. Öyle televizyonlarda anlatıldığı gibi görmedik. Valiliği, Beldiye Başkanlığını, STK’ları, esnafları ve vatandaşları ziyaret ettik. Nisan ayında Diyarbakı’a yine gideceğiz. Bu kez Giresun’un fındığını, Amasya’nın elmasını, Trabzon’un karayemişini dikeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Giresun Federasyon Başkanı Sıtkı Ada ise “Diyarbakır’da halk ve insanlar bizim gibi düşünüyor. Gece 11-12’lerde Diyarbakır sokaklarında dolaştık. Hiç kimse burada ne arıyorsunuz demedi, dememelide… Burası dışarıdan gösterildiği gibi değil.. Önümüzdeki dönemde Diyarbakır’da bir kaynaşma gecesi yapmayı planlıyoruz. Ayrıca İstanbul’da 81 ilin STK’larını bir araya getirerek bir program organize etmeyi planlıyoruz.

Amasya Dernekler Federasyon Başkanı İsmail Aktaş “Kardeşlik projesinde Amasya olarak bizde yer almak istedik. Diyarbakır’da nereye gittiysek ilgi ile karşılandık. Orada bize ilgisini eksik etmeyen dostlara teşekkür ediyorum” dedi.

Hatay Asi-Der Başkanı Huzdat Hatay ise “Aslında Diyarkaı’a giderken korku ile gittim. Ama iyi ki gitmişim. Dönerken ağlayarak döndük. Burada halk barıştan yana… Halkı bıraksınlar birbiri ile konuşsun, gitsin gelsin yeter…”

Van Gölü Dernek Başkanı Yusuf Tunçil ise “Demokrasi ve insan hakları adına konuşan herkes gibi bizde, kardeşliğe dokunma adına Diyarbakır’a gittik. STK’lar olarak birlikte yaşam kültürünü anlatma adına oradaydık. Diyarbakır nefes alırsa, Türkiye nefes alır dedik. Ve Diyarbakır’a yeşil adına, Defne ağaçları diktik” dedi.

Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Aydın Gürhan ise “Bin yıldır bu topraklarda kardeşçe yaşıyoruz. Kardeşliğimizi bozmaya çalışanlara karşı, kardeşliğimizin devam edeceğini sergilemeyiz” dedi.

Diyarbakır Amed Dernekler Federasyonu Başkanı Murat Gökhan ise “Kardeşlik adına Diyarbakır’a gelen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. STK’lar vicdani olarak hareket etmeli. Duygudaş olarak hepsi bizimdir olarak bakmalıyız. Arkadaşlarımız Diyarbakır’a doğal bir ziyaret yaptılar. Bazıları bunu farklı algıladı. Bu ülkede kardeşliği STK’lar sağlar" dedi.

Heyetin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir ile de görüşmesi tepkilere neden olmuştu.

Özel Haber - www.giresunlular.com,

 

Trabzon Federasyonu 
Adres: Vefa Poyraz Cd. Avrasya İş Merk. Kat: 1 D:1 34387
Şişli / İSTANBUL
Tel: 0212 281 15 05 - Faks: 0212 281 93 17
Web: http://trabzonfederasyonu.com
Email: info@trabzonfederasyonu.com

 

 

YAPACAK EYLEM VE ETKİNLİKLERİ OLMAYANLAR BİRBİRLERİYDE DİDİŞMEKTEDİRLER

Dr. Haydar Dulkadiroğlu

HESAPLAŞMAYA MAHSUBEN

Sayın Demir,
Geçmiş tarihli ve benim hesabıma gönderdiğin 300 TL'den bahsediyorsun. Ben hatırlamıyorum. Şayet doğru ise de, o zamanki birlik giderlerine mahsuben göndermiş olabileceğini düşünüyorum. Sizde o zamanki birliğin yönetimindeydiniz. Sanırım ödemeniz gereken bir parayı birlik hesabı yerine benim adıma göndermiş olabilirsiniz. Dolayısıyla birlik giderlerinde kullanılmış olabilir. Şayet adıma ve şahsıma gönderdiğinizden emin iseniz, vebalı günahı boynunuza olsun, bir hesap numarası verin sizin hesabınıza 300 TL geri ödeme göndereyim.
Benimle uğraşamayacağınız doğrudur. Benim tavsiyemde uğraşmamanızdır.
22 Aralık 2012 Cumartesi Saat -23.57

 

Mustafa Demir

Trabzonlu hemşehrilerim adalet önünde hesaplaşacaktır elbet

sn Dulkadiroğlu Birlik şirinevlerde iken bayram öncesi özel hesabına gönderilen 300 tl, zamanının parası ,gönderen mustafa demir, sadece hatırlatmak istedim senden onu isteyecek değilim ,seninle uğraşamam .Doğrudur fitili uzun ve kibarlık tan dır ,benim kimseye bir faydam olmadığı doğrudur, çünkü bende avanta yok, ama sana yapmışım işte ,insan toplum önderi olacaksa geride bir kötü örnek bırakmaması gerekiyor. 21 Aralık 2012 Cuma Saat -11.35

 

Dr. Haydar Dulkadiroğlu

SİZE YAKIŞANI YAPMAYA DEVAM EDİN

Zavallının Zavallısı E.T, size cevap versem mi vermesem mi diye çok düşündüm. Ama hakkın kalmasın diye veriyorum. Senin cürmün beni ve benim yaptıklarımı anlamaya yetmez. 
Daha fazla yazmaya değer bulmadığımdan bitiriyorum. "YAKIŞANI YAPIN" diyerek sen zaten sana yakışanı yapmış Demir'e havale etmişsin. Gereğini bekliyorum.
19 Aralık 2012 Çarşamba Saat -00.41

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul Ocak.2013

http://www.medyagunebakis.com/  okkesb61@gmail.com,

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

 

 

EĞER BİR ÜLKEDE

“Hukuk Üstün Değilse, Adalet Yok Hükmündedir...”

"Türk Yargısında Kronik İşlev Bozukluğu Var"

Bağımsız Bir Millet Olan Papua Yeni Gine,  Parlamenter Demokrasi Sistemini Kabul Etmiş Ülkelerdendir.

"Adil Yargılamayı Etkileme Suçunun Oluşabilmesi İçin, Öncelikle Adil Yargılamanın Olması Gerekir."

Türkiye, ‘Hukuk Devleti İlkesizlikleriyle Malul’ Ülkeler Kategorisini Oluşturan ‘Hibrit Rejimler’ Arasında 88.

Sıradadır. 

 

* * * * * * * * * *

TEK YOL DEVRİM.!

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM.!

Yaşasın Halkların Kardeşliği.!

KURTULUŞA KADAR SAVAŞ.!

ÜLKÜMÜZ TAM BAĞIMSIZLIK VE

GERÇEKTEN DEMOKRATİK TÜRKİYE.!

 

Hazırlanmakta olan AKP Anayasası

Halkımız İçin Kölelik Anayasasıdır,

KÖLELİK ANAYASASINA HAYIR.!

 

SU HAYATTIR… SU BİR HAKTIR…

SU, KAYNAK DEĞİL, DOĞAL VARLIKTIR.

SU YASASI ÇIKARILMALIDIR.!

 

TEMA Vakfı Eko Siyaset Bildirgesi:

 “Salt ekonomi odaklı projeler dönemi

bitmeli, Ekolojik Siyaset dönemi başlamalıdır.!”

 

GELECEĞİN TÜRKİYE’Sİ İÇİN

TEMA VAKFINDAN PARTİLERE..!

“Yaşamın sürdürülebilmesinin” ve

“sürdürülebilir gelişmenin” ön koşulu

“çevrenin, toprağın, suyun, ormanın,

biyoçeşitliliğin” korunarak yönetilmesidir.

 

ÜLKEMİZ, TOPRAKLARIMIZ…

GÖZ GÖRE GÖRE ÇÖL OLMASIN.!

YEŞİL OLMASI İÇİN DESTEK OLUN..

 

 
Trabzon Sivil Toplumculuğunun Ehliyetsiz Ellere
Geçmesine Vesile Olan Bu Kazayı Hatırlayan Var mı.?
Bu Kaza Nedeniyle Uzun Süre Tedavi Olan Başkan
Tahsin Usta İle İlgilenen Stk Olmuş mu.?

Bu Kazanın Hikayesini Bilen Var mı.?

Kaç STK Mensubu Kaza İle İlgilenmiş.?

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP