ANSİAD’IN YILIN GİRİŞİMCİSİ ÖDÜLLERİ

Antalya Ansiad’da Yılın Girişimcisi Ödülü Atılgan Ve Demirok'un

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

ANSİAD’IN YILIN GİRİŞİMCİSİ ÖDÜLLERİ

Antalya Ansiad’da Yılın Girişimcisi Ödülü Atılgan Ve Demirok'un

ANSİAD Girişimcilik Haftası Güngör Pekşen Özel Ödüllü de Vakıf Zeytinliği’nin Antalya'nın ortak değeri olarak kalmasını sağlayan ATB ve Zeytinpark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali ÇANDIR'a verildi.

ANSİAD - Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği’nin bu yıl 10.sunu düzenlediği Girişimcilik Haftası etkinliklerinde ANSİAD Başkanı H. Ergin CİVAN, “Sadece işadamları değil, her meslek sahibi bu küresel ekonomi düzeninde girişimci bir ruha sahip olmalıdır” dedi.

Törende, dünyanın en büyük akvaryum tünelini Antalya'ya kazandıran Ramazan ATILGAN ve ortağı İrfan DEMİROK Yılın Girişimcisi seçilirken, Vakıf Zeytinliği'nin Antalya'nın ortak değeri olarak kalmasını sağlayan ATB ve Zeytinpark A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali ÇANDIR'a ANSİAD Girişimcilik Haftası Güngör Pekşen Özel Ödüllü verildi.

ANSİAD'ın 10.Girişimcilik Haftası Ödül töreni ve kapanış gecesine;

Antalya Vali Yardımcısı Turan EREN, Antalya Milletvekili Vecdi GÖNÜL, Antalya Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı İrfan KESKİN,

A.Ü.Rektör Yrd. Prof. Dr. Ömer GEÇİCİ,

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İBİCİOĞLU,

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa SAATCI,

ATB - Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali ÇANDIR,

BAKA -Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Tuncay ENGİN,

Ak Parti İl Başkanı Mustafa KÖSE,

sivil toplum örgütleri yöneticileri ve ANSİAD üyeleri katıldılar.

BAŞKAN CİVAN

Ödül töreni öncesi bir konuşma yapan ANSİAD Başkanı H. Ergin CİVAN, 10 yıldan bu yana ara vermeden düzenledikleri Girişimcilik Haftası ile girişimciliği teşvik etmeyi amaçladıklarını söyledi. Başta üniversiteler olmak üzere diğer paydaşlarla birlikte başarılı bir hafta geçirdiklerini belirten CİVAN, “Bütün bu gayretlerimizin tek amacı; gençlerimizi özendirmek, onlara ilham vermek ve bu anlamda Türkiye'nin gelişmesine katkı vermektir” diye konuştu. ANSİAD üyelerinin hafta içinde 50 lise ve yüksek okula giderek ders verdiğini, girişimciliği, tecrübelerini ve birikimlerini anlattığını söyleyen H. Ergin CİVAN, bu etkinliklerle kendileri ile işbirliği yapan kurumlarla, üniversiteler, sivil toplum örgütleri ve öğrencilere teşekkür etti.

ANSİAD Girişimcilik Haftası'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali EROĞLU, hafta etkinlikleri paydaşları Akdeniz Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. Ömer GEÇİCİ, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa SAATCI,

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İBİCİOĞLU,

KOSGEB Antalya Merkez Müdürü Kazım AKGÜN, Burdur M.A.E. Üniversitesi Sanayi İşbirliği Girişimcilik ve İş Geliştirme, Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Dr. Ahmet SARITAŞ,

SDÜ Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Müdürü Yrd. Doç Dr. Orhan ADIGÜZEL,

JCI Antalya Şube Başkanı Aydın UÇAROĞLU,  AÜ Girişimcilik ve Kariyer Topluluğu Başkanı Özge KALP, AIESEC Antalya Şubesi Başkanı Hande KANYILMAZ’a birer teşekkür plaketi verdi.

Ali EROĞLU; ANSİAD için çok büyük önem taşıyan bir haftayı başarı ile tamamlamanın keyfini yaşadıklarını söyledi ve “Bu bir hafta içinde 50 lise ve yüksek okulda 2 bin, 7 panelde de 1500 civarında öğrenciye dokunabildik. 10 yıl boyunca ulaştığımız genç sayısı 80 bini aştı. Bunlardan sadece yüzde 10'una girişimcilik ruhunu aşılayabildiysek bu ülkemiz açısından büyük bir kazanç olacaktır. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yaptığımız bu yatırımın karşılığını ülkemizin alacak olmasının mutluluğu da bize yeter” diye konuştu ve katkıda bulunanlara teşekkür etti.

EROĞLU daha sonra organizasyon sponsorları Hillside Su Hotel Genel Müdürü Tunç BATUM ile Agne Tur adına da Yasemin KAYA'ya birer plaket sundu.

Girişimcilik Haftası'nın 10. yılında, geçmiş dönemde emek veren sorumlu yönetim kurulu üyeleri Bülent KUZU'ya ( 2003-2006) plaketini Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa SAATCI, Işık YARGIN adına Vahdet NARİN'e (2007- 2008) Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İBİCİOĞLU ve Ali EROĞLU'na (2009-2011) BAKA Genel Sekreteri Tuncay ENGİN plaketlerini verdiler.

GÜNGÖR PEKŞEN ÖZEL ÖDÜLÜ ÇANDIR'A

Geçen 2009 yılında vefat eden geçmiş dönem başkanlarından ve önceki dönem Yüksek Danışma Kurulu Başkanı Güngör Pekşen adına 2010 yılından bu yana verilmekte olan ANSİAD Girişimcilik Haftası Güngör Pekşen Özel Ödüllü de Vakıf Zeytinliği’nin Antalya'nın ortak değeri olarak kalmasını sağlamak üzere gösterdiği üstün gayret nedeniyle işadamı, girişimci ATB ve Zeytinpark A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali ÇANDIR'a verilmesi kararlaştırıldı. Zeytinpark'la ilgili verilen mücadelenin sunumu sırasında oldukça heyecanlanan Ali ÇANDIR, yaptığı kısa konuşmada ödülün kendisi ve temsil ettiği Borsa adına büyük önem taşıdığını belirterek, “Biz göreve geldikten sonra birçok şeyi başaracağımızı ifade eden bir kurum olduk. O nedenle şahsım adına Antalya Ticaret Borsası'na bu ödülün verilmiş olması beni çok etkiledi. Hele bir de Antalya'da bir marka olmuş, hatta bu markası tüm Türkiye'ye yayılmış Güngör abi adına olması başka bir anlam taşıyor. Ben Ticaret Borsası’nı temsilen bu ödülü alıyorum dedim. Şimdi burada bazı arkadaşlarım var. Bu ödülü onlarla birlikte almak istiyorum. Meclis Başkanımız Hüseyin C.KAYAN burada, Yönetim Kurulu üyemiz Mahmut Ruhi ALPAGOT, Halil BÜLBÜL, Cüneyt DOĞAN ve Meclis üyemiz H. Ergin CİVAN buradalar.” Dedi

ÇANDIR ve arkadaşlarına ödülü Antalya Vali Yardımcısı Turan EREN verdi.

YILIN GİRİŞİMCİSİ ÖDÜLÜ İKİ İŞADAMINA

Yılın Girişimcisi ödülünü bu yıl 2 işadamı birden aldı.

40 tematik akvaryumun ardından 131 metre uzunluğu ve 3 metrelik genişliği ile Dünya'nın en büyük Akvaryum Tüneli'ni Antalya'ya kazandırmaları nedeniyle Antalya Aquarium ortakları Ramazan ATILGAN ile İrfan DEMİROK'a yılın girişimcisi ödülü layık görüldü.

ATILGAN ve DEMİROK’un ödüllerini Antalya Milletvekili ve eski Milli Savunma Bakanı Vecdi GÖNÜL verdi. Yılın girişimcileri yaptıkları konuşmalarda, Antalya'nın yeni bir markasını yarattıklarına inandıklarını belirterek, kendilerini bu ödüle layık gören ANSİAD üyelerine teşekkür ettiler.

Ödül töreni gecesi düzenlenen kokteyl ile sona erdi.

 

ANSİAD GENEL SEKRETERLİĞİ

Daha geniş bilgi için; Erdoğan Kâhya

ANSİAD Basın Danışmanı: 533.488 37 77

 

 

Fatih Bacak,  Antalya Şubat.2013

http://www.medyagunebakis.com/  fb.antalya007@gmail.com,

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Fatih Bacak, Antalya Şubat.2013 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP