ENGELLİLER EVCİLMEN’İ ZİYARET ETTİ

Engelliler Sanat Evi’nden Başkan Evcilmen’e ziyaret

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

ENGELLİLER EVCİLMEN’İ ZİYARET ETTİ

 

Engelliler Sanat Evi’nden Başkan Evcilmen’e ziyaret

Antalya Engelliler Sanat Evi kurucu yöneticisi Hülya Bostanoğlu ve üyeler, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’i ziyaret eden Antalya Engelliler Sanat Evi kurucu yöneticisi Hülya Bostanoğlu ve üyeleri, engellilerin topluma kazandırılması yönünde yaptıkları sosyal ve kültürel çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Haftanın 6 günü sanatsal çalışmalar yaptıklarını belirten Hülya Bostanoğlu, “Başta müzik olmak üzere resim, el işi ve çeşitli sanat dallarıyla ilgileniyoruz.. Bu çalışmalarımızı çeşitli mekânlarda vatandaşlara sunma olanağı buluyoruz. Bu çalışmalarımızda Muratpaşa Belediyesi yetkilileri her zaman yanımızda ve bizlere destek oluyor.  Bizlere verdiğiniz önem ve engellilere olan duyarlılığınız nedeniyle teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Muratpaşa Belediyesi olarak her zaman engellilerin yanında olduklarını belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, “Engel tanımayan engelli vatandaşlarımız,  kendilerine olanak tanındığı zaman çok büyük başarılara imza atıyor. Bunun en güzel örneği sizsiniz.  Çalışmalarınızı yakından takip ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

 

Engellilere yönelik çeşitli proje çalışmaları içerisinde olduklarını da belirten Başkan Evcilmen, “Belirli noktalara bedensel engelli vatandaşlarımızın kullandığı akülü araçlarını şarj edebilecekleri şarj cihazları yerleştirmeyi planlıyoruz.  Ayrıca engellilerimize özel araçlar alarak, engelli vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda kullanmak istiyoruz” dedi.

 

Fatih Bacak,  Antalya Şubat.2013

http://www.medyagunebakis.com/  fb.antalya007@gmail.com,

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Fatih Bacak, Antalya Şubat.2013

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP