KENTLERİN TEKNOLOJİ İLE TANIŞMA FUARI

Türkiye Genelinden Ve Yurtdışından Yüzlerce Belediye Başkanı, Kentlerini Son Teknoloji İle Tanıştırmak İçin Anfaş Cityexpo Fuarına Geldi

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

KENTLERİN TEKNOLOJİ İLE TANIŞMA FUARI

Türkiye Genelinden Ve Yurtdışından Yüzlerce Belediye Başkanı, Kentlerini Son Teknoloji İle Tanıştırmak İçin Anfaş Cityexpo Fuarına Geldi.

Belediyelerin, valiliklerin, il özel idarelerinin, karayollarının, DSİ'nin, Devlet Malzeme Ofisi'nin, kamu kuruluşlarının, kooperatiflerin, organize sanayi sitelerinin, üniversitelerin alt yapı ve üst yapı ihtiyaçlarından en son teknoloji doğrultusunda yararlanmasını sağlayacak 4. Anfaş City Expo Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı 17 – 19 Nisan 2013 tarihleri arasında Antalya Expo Center da düzenlendi.

Fuar kapsamında Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği işbirliğinde düzenlenen “Yerel Yönetimler Sempozyumu büyük ilgi gördü.

Belediye Başkanları, başkan yardımcıları, genel sekreter ve yardımcıları ile birim yetkililerinin izleyecek olduğu Sempozyum Programında:

 

17 Nisan Çarşamba günü;

İller Bankası Değişim Süreci, İller Bankası Belediye İlişkileri, Yerel Yönetimlerle Proje Ortaklıkları,

18 Nisan Perşembe günü ise Büyükşehir Belediyelerinin kurulması ve sınırları hakkında 6360 sayılı yasasına uyum kapsamında Belediyelerin rol ve sorumlulukları ve Belediyelere mal ve hizmet alımları,

İhale usulleri, ihale komisyonlarının oluşumu ve çalışması, genel anlamda ihale sözleşmesi, teknik ve idari şartnamelerin hazırlanması,

Farklılıkları, mal ve hizmet alımlarında muayene ve kabul işlemlerinin aktarılacağı Kamu İhale Mevzuatı konuları değerlendirildi.

Yaklaşık 16 bin 500 metrekare alan üzerinde organize edilecek ve 160’ ın üzerinde firmanın stant açacağı Anfaş City Expo Fuan'nı 1500 ‘ü belediye başkan ve yardımcıları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, il özel idare genel sekreterleri, valiler, kaymakamlar, olmak üzere yaklaşık 13 bin kişinin üzerinde kişinin ziyaret etmesi beklenmektedir.

Devlet Karayolları Genel Müdürlüğü İle Yapılan Görüşmelerimiz Neticesinde; Mersin, Trabzon, Sivas, Konya Bölge müdür ve müdür yardımcıları, Diyarbakır, Konya, İstanbul, Bursa, Mersin, İstanbul bakım, yol yapım ve üstyapı başmühendisleri ve üst yöneticileri fuarımızı ziyaret edeceklerini bildirmişlerdi.

İl özel İdarelerinin Karaman, Iğdır, Bursa, Denizli, Uşak, Afyon, Isparta, Konya, Kilis, Van, Şanlıurfa, Denizli inşaat Mühendisleri; Düzce, Aydın, Van Genel Sekreter Yardımcıları, Su kanal Hizmetleri müdürleri, Makine İkmal ve Bakım Müdürleri fuarı ziyaret ettiler.

FUARIN ANA TEMASI “ULAŞTIRMA”

Anfaş City Expo Fuarına da her sene belediyelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak seçilen ana tema üzerinde yoğunlaşılıyor. Fuarın teması bu sene Belediyeler için en önemli konulardan birisi olan “Ulaştırma” olarak belirlenmiştir.

Belediyeler fuarda Ulaştırma ile ilgili projelerini paylaşma imkânı bulacaklar. Ayrıca Ulaştırma teknolojileri konusunda katılım gösteren firmalar ürünlerini ve teknolojilerini paylaştılar.

Ulaştırma teması altında düzenlenecek en önemli etkinliklerden birisi de;

 

Türkiye Geneli 13 bölge müdürlüğünde toplam 73 adet derneği bünyesinde barındıran TOFED Türkiye Otobüsçüler Federasyonunun fuarın birinci günü düzenleyecek olduğu Antalya Bölge Toplantısı.

Ulaştırma konusunda yeni teknoloji sergileyecek firmalardan İspark şehir içi trafik yoğunluğunun azaltmasına katkı sağlamak üzere, 2013 yılında yapmayı planladığı 8 yeni teknolojik park otoparkların tanıtımını Anfaş City Expo Fuarında gerçekleştirecek. Robot teknolojisi ile çalışan tam otomatik otoparklar ile İstanbulluların araç park etme derdinden kurtulması hedeflenmiştir.

 

YURTDIŞINDAN BELEDİYE BAŞKANLARININ ZİYARETİ DE YOĞUN OLACAK.

Anfaş City Expo 2013 Fuarına yurtdışından da pek çok Belediye başkanı ve üst düzey görevlisinin ziyareti bekleniyor. City Expo Fuarımız için Bulgaristan, Bosna- Hersek, Gürcistan, Irak, İran, Kazakistan, Özbekistan, Romanya, Makedonya, Moldova, Kosova, Arnavutluk Ticaret müşavirliklerimiz ile irtibata geçildi. Ayrıca İran, Azerbaycan, Kazakistan, Makedonya,  Irak, Moldova, Kosova, Arnavutluk, Bosna-Hersek, Bulgaristan’daki Ticaret ve Sanayi odaları tarafından bölgelerinde belediyelere ekipman satan firmalara fuar duyuruları yapılmıştır.

Makedonya Ticaret Odası Anfaş CityExpo Fuarını 30 Kişilik Heyetle Ziyaret Edecek.

Makedonya Ticaret ve Sanayi Odasının oluşturduğu 30 kişilik heyet Belediye Başkanları, Kamu Hizmetleri’nde görevli yöneticiler, proje mühendisleri, inşaat şirketleri yetkilileri, mekânsal planlama uzmanlar ve şehir planlama büroları yetkililerinden oluşacaktır.

Makedonya Ekonomi Odası Fuardan sorumlu koordinatörü Natasa Dimeska Stojanoska heyetin Yeni iş bağlantıları kurmak, ortak projelerde çalışmak ve yeni ortaklar bulmak, ekipman ve kentsel projeler geliştirmek amacıyla fuarı ziyaret edeceklerini bildirmiştir.

Heyetin en çok altyapı, su, gaz, yol malzemeleri ve ekipmanları, arıtma sistemleri ve ekipmanları, temizleme ve bakım ekipmanları, belediye araçları Taşıma ve transfer sistemleri İle ilgili oldukları açıklanmıştır.

Ekonomi Bakanlığı Alım Heyeti çalışmaları kapsamında Azerbaycan, BAE, Cezayir, Fas, Katar, Libya, Rusya, Sırbistan, Arabistan, Tunus, Ürdün’e davet çalışmaları gerçekleştirdi. İran ve Ürdün de sektörün en büyük firmaları Anfaş City Expo Fuarını ziyaret edeceklerini bildirmişti.

Irak –FICC (Ticaret ve Sanayi Odaları federasyonu ) Irak- National Investment Commisson(Ulusal Yatırım Komisyonu)

Irak Yatırım Komisyonu, İran –Tebriz Belediye Başkanı, İran –Tahran Belediye Başkanı,

Azerbaycan-Azpromo ( Export and Investment Promotion Foundation) ,

Azerbaycan; ATIB -Azerbaycan-Türkiye İş Adamları Derneği) ,

Azerbaycan Milli Sahipkarlar Konfederasyonu ise Fuarı ziyaret etmesi beklenen yabancı oda ve birlikler.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği davetiyle Anfaş City Expo Fuarını ziyaret edecek ülkeler ise; Makedonya, Kosova, Bosna Hersek, Moldova, Bulgaristan, Arnavutluk olarak bildirilmiştir.

Akdeniz Belediyeler Birliği Kardeş Belediyeleri Davet Ediyor.

Akdeniz Belediyeler Birliğine üye belediyelerin kardeş belediyeleri Anfaş CityExpo Fuarına davet ediliyor. Çalışma kapsamında;

Almanya / Mosbach Kenti,

Maceristan / Budapeşte 2. Bölge Belediyesi,

Yunanistan / Oniki Adalar Tilos Belediyesi,

Yunanistan / Rodos Adası İalysos Beleiyesi, Bulgaristan / Balçık Kenti,

Rusya / Klimovsk, Romanya / Mangayla,

Romanya / Bran, Almanya/ Schwabach,

Rusya / Himki, Polonya / Pleszew, K. Kıbrıs / Lapta,

Rusya / Çeboksarı, Rusya / Rostov–Na–Donu,

İsrail / Batyam , Almanya / Nümberg ,

KKTC / Gazimağusa, Rusya / Kazan –

Tataristan, Kazakistan / Taldıkorgan, Ukrayna / Yalta, ABD / Austin – Texas, Çin / Haikou, Bosna Hersek / Mostar, Çin/ Kunming, İsveç / Malmö,

Hırvatistan / split, Belarus / Brest,

Özbekistan / Semerkant,

Kazakistan / Almati, Kore / Jeonju,

ABD / Şikago, KKTC / Girne, Çin / Guilin , Almanya / Elzach , Rusya / St. Petersburg, Belarus / Baranoviç, Almanya / Brühl,

Yunanistan / Meis, Almanya/ Herfod, Polonya / Sulejowek, Polonya / Jarocin , Belarus / Rechitsa , Ukrayna / Kırım Özerk Cumhuriyeti Belediyeleri Anfaş City Expo 2013 Fuarına davet edilmişti.

Anfaş CityExpo 2013 fuarında Şehre dair her türlü ürün sergilendi.

Bunları kısaca şöyle sıralayabiliriz, Belediye Araçları, Ulaşım Araçları, Geçiş ve Aktarma Sistemleri, Belediye Demirbaş ve Tüketim Malzemeleri, Kent Mobilyaları, Park-Bahçe Düzenlemesi Ekipmanları ve Donanımı, Bahçe-Süs Bitkileri, Peyzaj Donatıları ve Ekipmanları, Altyapı, Su, Gaz, Yol Malzeme ve Ekipmanları, Arıtma Sistemleri, Ekipmanları, Temizlik ve Bakım ekipmanları ve malzemeleri, Ses, Işık ve Görüntü Sistemleri, Spor Tesisi Ekipman ve Donanımları, Spor Malzemeleri, Güvenlik, Yangın, İş Sağlığı ve Güvenliği Sistemleri, Elektrik, Elektronik-Bilgisayar-Otomasyon-Yazılım, E-Belediyecilik sistemleri.

 

 

Fatih Bacak, Antalya – Nisan.2013

http://www.medyagunebakis.com/  fb.antalya007@gmail.com,

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Fatih Bacak, Antalya Nisan.2013

 

 

EĞER BİR ÜLKEDE

“Hukuk Üstün Değilse, Adalet Yok Hükmündedir.!”

"Türk Yargısında Kronik İşlev Bozukluğu Var"

Bağımsız Bir Millet Olan Papua Yeni Gine, 

Parlamenter Demokrasi Sistemini Kabul Etmiş

Ülkelerdendir.

"Adil Yargılamayı Etkileme Suçunun Oluşabilmesi

İçin, Öncelikle Adil Yargılamanın Olması Gerekir."

Türkiye, ‘Hukuk Devleti İlkesizlikleriyle Malul’

Ülkeler Kategorisini Oluşturan ‘Hibrit Rejimler’

Arasında 88. Sırada. 

 

Hiç Bir Şey İçin Aşırı Endişe Etmeyin.Bakarsınız; Yarın Ya Deve, Ya Deveci

Ya Da Üstündeki Hacı Ölebilir. İ.İnönü

 

* * * * * * * * * *

TEK YOL DEVRİM.!

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM.!

Yaşasın Halkların Kardeşliği.!

KURTULUŞA KADAR SAVAŞ.!

ÜLKÜMÜZ TAM BAĞIMSIZLIK VE

GERÇEKTEN DEMOKRATİK TÜRKİYE.!

 

Hazırlanmakta olan AKP Anayasası

Halkımız İçin Kölelik Anayasasıdır,

KÖLELİK ANAYASASINA HAYIR.!

 

SU HAYATTIR… SU BİR HAKTIR…

SU, KAYNAK DEĞİL, DOĞAL VARLIKTIR.

SU YASASI ÇIKARILMALIDIR.!

 

TEMA Vakfı Eko Siyaset Bildirgesi:

 “Salt ekonomi odaklı projeler dönemi bitmeli,

Ekolojik Siyaset dönemi başlamalıdır.!”

 

GELECEĞİN TÜRKİYE’Sİ İÇİN

TEMA VAKFINDAN PARTİLERE..!

“Yaşamın sürdürülebilmesinin” ve

“sürdürülebilir gelişmenin” ön koşulu

“çevrenin, toprağın, suyun, ormanın,

biyoçeşitliliğin” korunarak yönetilmesidir.

 

ÜLKEMİZ, TOPRAKLARIMIZ…

GÖZ GÖRE GÖRE ÇÖL OLMASIN.!

YEŞİL OLMASI İÇİN DESTEK OLUN..

 

 

Bir Memlekette, Namuslular, Namussuzlar Kadar Cesur Olmadıkça, O Memlekette Kurtuluş Yoktur. İ.İnönü

Ülkeyi Dini İrticadan Kurtarmanın Tek Yolu Millete Kuran’ı Türkçe Olarak Okutmaktır.

Şartlar Gelişirse İhtilal’ler Hak Olur.

İrtica Başbakan’dan Cesaret Bulursa,

Kim Onun Sokağa Dökülmesini Önleyebilir.?

İrtica’nın Sokağa Dökülmesi İse Ülkenin Kana Bulanmasıdır. İ.İnönü


Biz Açıkça Milliyetçiyiz...

Ve Milliyetçilik Bizim Yegâne Birlik Unsurumuzdur. Türk Ekseriyetinde Diğer Unsurların Hiçbir Etkisi Yoktur. Vazifemiz Türk Vatanı İçinde Türklüğü Yaşatmaktır. Türkleri Ve Türklüğe Muhalefet Edecek Öğeleri Kestirip Atacağız. Ülkeye Hizmet Edeceklerde Her Şeyin Üstünde Aradığımız Türk Olmalarıdır. İ.İnönü

 

"Siz Bana Din İle Refaha Ulaşmış Bir Toplum Gösterin, Ben de Size Devrim İle Geri Kalmış Bir Toplum Göstereyim".  E. Che Guevara

 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP