TRABZONSPOR 2013 BAŞKAN ADAYLARI

Trabzonspor Kulübü Başkanlığına aday olduklarını açıklayan Emre Aksoy, Hakan Kulaçoğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu, Metin Atasoy ve Muharrem Usta

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

Trabzonspor Başkan Adayları

Olağanüstü Genel Kurulda Trabzonspor Kulübü Başkanlığına aday olduklarını açıklayan Emre Aksoy, Hakan Kulaçoğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu, Metin Atasoy ve Muharrem Usta

Olağanüstü Genel Kurulda Trabzonspor Kulübü Başkanlığına aday olduklarını açıklayan yönetici adayları hakkında bilmediklerinizi açıklıyoruz.

 

Heyecanlı Ve Çekişmeli Bir Genel Kurul

Bu genel kurul, yerel ve genel seçimler gibi heyecanlı ve çekişmeli geçecek bir genel kurul olacak.

Emre Aksoy, Hakan Kulaçoğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu, Metin Atasoy ve Muharrem Usta…

Bu isimlere son dakika da Sadri Şener de eklenebilir çünkü kendisi geçenlerde böyle bir ihtimalden söz etmişti. Veya bu isimlerden bazıları seçim günü adaylıktan da çekilebilir.  

Trabzonspor bu güne kadar böyle çok adaylı kongre pek görmemişti

Öncelikle bütün adaylar; En büyük Trabzon. En büyük ve en iyi Trabzonsporlu benim,  Ben daha iyi yaparım. Diyerek gönüllü olarak yola çıkıyorlar. 

Ben iyi yaparım diyemeyenler ise listelerine alabilecekleri kişileri bulmak için yönetici avına çıkıp, onu alırsam, bunu alırsam, seçim benim olur tarzındaki çalışmalar içerisindeler. Bu tür yaklaşımlar kendilerine zaman ve seçim kaybettirir, başkaca bir işe yaramaz.

Sevgi, Saygı, Fedakârlık Ve Çalışkanlık

Trabzonspor sevgileri nedeniyle işlerini, ailelerini, çevrelerini, önemli bireysel sorumluluklarını bir kenara, arka plana itecek ve çalışmaya başlayacaklar.

Trabzonspor bünyesinde 10'a yakın marka şirketi olan büyük bir holding konumundadır.

Bu tür büyük holdingler nasıl yönetiliyorsa Trabzonspor’un da öyle yönetilmeye ve yönetecek lidere gereksinmesi var.

İlginç olan şu ki; mali açıdan sıkıntılı olduğu bir dönemde, bugüne kadar hiç olmayan çok adaylı bir seçim yaşanacak.

Şike süreci ile birlikte hak gaspı ve yurt içi yurt dışı alanlarda hak arama mücadelesi, teknik adam ve futbolcu konuları da seçilecek başkanın önemli sorunları arasında olacak.

Dünya Kulübü Olma Hedefi

Bütün adayların gönlünde yönetimsel olarak, sportif anlamda ve finansal kapsamda bir dünya kulübü hayali var. 
Ayrıca bütün adayların seçimi kazanabilmeleri için stat, şike ve diğer tüm haksızlıklara karşı dik durmak ve bu konularda etkin mücadele etmek için delegelere söz vermeleri gerekiyor.

Trabzonspor camiası ve delegeler açısından Başkan adaylarının ve listelerine alacakları yöneticilerin kim oldukları ve projeleri elbette çok önemlidir.

Ancak esas önemli olan ise adayların kendi kişisel görüş, düşünce ve gerekçeleri yanında tüm kesimleri siyasi, ticari, dini ayrışmalar dışında tutarak kucaklayabilmeleri ve bir ortak payda etrafında birlik olabilme becerileridir.

Ben Değil, Biz Kazanır..

Trabzonspor'da Tek başıma ben kurtarırım mantığı işlemez. Bireysel veya kurumsal faydası olabilecek herkesi ve en küçük fırsatları bile değerlendirmelidir.

Ötekileştirmeden, ayrıştırmadan, bölünmeden, partizanlık yapmadan büyük bir gönüllüler gurubu yaratarak elbirliği ve gönül birliği içerisinde büyük başarılara beraber ulaşmayı hedefleyenler her zaman kazanırlar.
Adaylar; Trabzonspor’da bugüne kadar yapılan yanlışlıklar ve yaşanılan tüm olumsuzluklardan ders çıkartmalı. Ve kulübün maaşlı, para getiren bir organizasyon olmadığını, iyi yönetici olununca cebine para girmediğini ya da şirket hisselerinin borsada tavan yapmadığını
aksine yeri geldiğinde karşılık beklemeden tamamen gönüllü olarak her şeyi sevgiden yaptıklarını unutmamalıdırlar.

Adaylara Ve Aralarındaki Farklara Göz Atalım.

Emre Aksoy, Hakan Kulaçoğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu, Metin Atasoy ve Muharrem Usta…

 

Emre Aksoy,

Trabzonspor'da bir ilki gerçekleştirdiklerini ve

kulübün mali durumu hakkında edinecekleri

bilgilerin kendilerine yol haritasında yardımcı olacağını söyleyen Emre Aksoy “gelir-gider

tablosunu önemsiyoruz.

Bu bakımdan Trabzonspor Kulübü'nün gelir-gider tablosunun son durumunun, yol haritamızı belirlememiz açısından tarafımıza verilmesini önemle arz ediyoruz."  Dedi.. TSGİAD - http://www.tsgiad.net/

 

 

 

Prof. Dr. Hakan KULAÇOĞLU,

Trabzonspor’un temel ve kesin olarak neleri kendine görev kabul ettiği, neleri ise reddettiği, asla yapmaması gerektiği belli olmalıdır.

Trabzonspor için en doğru yönetim oluşumu, kurumun doğuş ve mücadele felsefesine uygun olan bağımsızlıktır.

Trabzonspor’un en büyük gereksinimleri; samimiyet, çalışkanlık, iyi temsil, iyi örnek olma, kurum yararının gözetilmesi ve şeffaflıktır.

Trabzonspor bütçe anlamında büyük sıkıntı ile karşı karşıya kaldığı gibi, inanç ve enerji açılarından da erozyona uğramıştır. 

Trabzonspor camiası, içinde bulunduğu yarışın tümüyle bir maddi güç mücadelesi olduğunu düşünerek yaptığı birçok seçim ile kulübün ileri taşınması hedefine ulaşamamış, aksine çok daha uzağına düşmüştür.

“Yeni Trabzonspor” çağdaş, cesur, atılımcı, mümkün olduğunca ve ilerleyen derecede profesyonel bir yapılanma ile inşa edilmelidir.

Her şeyden önce şunu ifade etmemiz gerekir ki “Sadece Trabzonspor’un güzel yarınları için değil, Türk Futbolu’nun aydınlık geleceği için de adayız.”

Yeni şeyler söylemek, yeni şeyler yapmak, varoluş felsefesine bağlı, aslının çağdaşı olan yeni bir Trabzonspor yaratmak için Trabzonspor Olağanüstü Kongresi’nde hizmete talibiz, güveninize adayız. Diyor.

Yeni proje demiyoruz, asıl olan kaynakların akıllıca idaresidir.

Trabzonspor var olan gücünü kullanamıyor.

Trabzonspor'un hak ve adalet mücadelesi sürecek.

Prof. Dr. Hakan KULAÇOĞLU - http://tskongre.org/

 

 

İbrahim Hacıosmanoğlu,

"Trabzonspor'un Köklü Bir Değişime, Yeni Bir Devrime ve İbrahim Hacıosmanoğlu,na İhtiyacı Var" Dedi.

Trabzonspor'u dert edinenlerle beraber bu değişimi hayata geçireceğiz. Çünkü biz Trabzonspor'umuzu kendimize dert ediniyoruz.

Trabzonspor’da devrim yapacak iradeyi ortaya koyacak bir başkana ihtiyaç var. Trabzonspor'un gücü bu ülkede herkes tarafından biliniyor ama bunu kullanmasını da bilmek lazım. Bunu da biz yapacağız.

Kongre süreci hayırlı olsun. Futbolcu kardeşlerimizin de mazeretleri yok. Küme düşme sözüyle anılması, Trabzonspor için bir züldür. Bulunduğu bu konumdan takımı ivedilikle çıkarmaları gerekiyor.

Trabzonspor'un köklü değişimlerini hayata geçirdikten sonra bu ülkede nerelere geleceğini inşallah hep birlikte yaşayacağız. Türk futbolunun da değişime ihtiyacı var. Bu iradeyi de ortaya koyacağız."

 

 

Metin Atasoy,

Trabzonspor başkan adaylığına uzun süredir çalışan Metin Atasoy, oluşturacağı yönetimde kamuoyunda tepki çekmemiş, yıpranmamış kişilere yer vereceğini belirterek öncelikle Mühendis Kemal Kılıç, Prof. Ali Akyüz ve İbrahim Coşkuner'in isimlerini açıkladı. Metin Atasoy, Trabzonspor'un Trabzon'dan yönetilmesi gerektiğini de söyledi.

Ve “Herkes Trabzonspor'u konuşuyor ama ben 1461’i esas alırım ve oraya da transfer yaparım.

Aynı şekilde Trabzonspor'dan bazılarını oraya koyarım. Şu anda bizde oynayanların yüzde sekseni yabancı, 1461’de oynayan Gökhan, Yusuf bizim A takımımızda oynayanlardan çok daha iyi.

Benim seçilmem Trabzonspor’un kurtuluşu olacak. Büyük bir borcun içine giren ve Avrupa kupalarına gitme riski taşıyan Trabzonspor'un kurtuluşu olarak adlandırdığım projemi kongreye 4 gün kala açıklayacağım ve hayata geçireceğim proje ile kulübe 1 yılda 200 Milyon Dolar gelir sağlayacağım.” Dedi

Birisi çıkar “Ben Trabzonspor'a 50 milyon dolar bağışlıyorum“ diyebilir. Böyle birisi çıktığında hepimiz ona destek olalım. Saygı duyalım. Doğrusu bu. Ama birisi çıkıp, “Ben geleceğim bunu akılla, proje ile çözeceğim“ diyorsa; O aklın kat be kat fazlası bende ve ekibimde var.

Listemde kadın aday olmasını istiyorum ancak öncelikle o nitelikte insanı bulmam lazım. Kadınlar bu işten kaçınıyorlar.

Size soruyorum kaç tane kadın televizyona çıktığında  Trabzonspor'u tarihsel anlamda yorumlayabilir.?

Ama benim listemde kuvvetle muhtemel bir kadın adayım olacak. Hiçbir aday bulamazsam kendi kızımı yedeğe yazarım. Ama sırf bir kadın olsun diye de kadın olmamalı. İşlevsel olmalı.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Başkanı olarak kulübü için kendi ahlaki değerleri doğrultusunda hayat anlayışına göre ne yapması gerekiyorsa onu yapmıştır. Bu belki Fenerbahçe’ye fayda getirmiş gibi gözükse de, bence getirmemiştir. Fenerbahçe’yi diğer takımlardan ayrıştırmaya itmiştir. Fenerbahçe’yi yalnızlaştırmıştır. Eğer Türk futbolundan Aziz Yıldırım gibiler giderlerse Fenerbahçe de rahatlar, Türk futbolu da rahatlar.

 

 

Muharrem Usta,

"Trabzonspor markası büyük bir marka, büyük işler yapmış, büyük işler başarmış dev bir markadan bahsediyoruz"
"Yönetim kurulunda kimlerin yer alacağı konusunda ince eleyip sık dokuyorum. Yönetimdeki her arkadaşımın benimle bu zorlu yolculuğa ayak uydurması gerekir. Trabzonspor tarihine bu kongre kalın harflerle, 'büyük bir devrim yapılmıştır' şeklinde yazılmayacaksa ben bu yolculuğa çıkmam.”

"Şike bir hak gaspı, hırsızlıktır. Kim hangi amaçla yapıyorsa yapsın. Bizim 2010-2011 sezonunda hakkımız gasp edilmiştir. Kulüp olarak bu işin mücadelesi veriliyor, verilmeye devam ediliyor.

Büyük kulüpler haklarını iyi savunur, kolay kolay haksızlığa uğramazlar. Adalet güçlüden değil doğrudan yana olmak zorundadır ama güçlülerin adaletsizliğe daha az uğradığı da bir gerçek. Onun için ekonomik ve her yönden büyük bir Trabzonspor hedefliyoruz."

"Türkiye'nin en profesyonel yönetilen kulübü çok kısa sürede Trabzonspor olacak. Bunun hazırlığını yapıyoruz. Alman ve İngiliz takımlarının yönetimlerinin, organizasyonlarının nasıl olduğu yönünde arkadaşlar bu kulüplerle görüşüyor. Bunda kararlıyız. Statükoyu yıkmak için geliyoruz.

Nüfus ve şehir olarak bizim en çok benzeyeceğimiz kulüp Borussia Dortmund. Trabzonspor altyapısının bir dünya kulübü statüsüne kavuşması için büyük kulüplerde büyük başarılara imza atmış bir ekip, Türkiye'ye getirilecektir."

“Altyapıya önem vereceğiz. İstanbul'un iki yakasında, Ankara ve Trabzon ile Avrupa'da 4 ayaklı bir altyapı organizasyonu kuracağız.

Hedefimiz, 50'inci yılımızı kutlayacağımız 2017'de her yıl altyapıdan yetişen 2 - 3 oyuncuyu A takıma monte edebildiğimiz bir yapıyı kurmaktır. Alt yapıyı gelir sağlayan bir fabrika gibi dizayn etmek zorundayız"

“Bu kongre Trabzonspor tarihine kalın harflerle, devrim yapılan bir kongre olarak yazılamayacaksa bu yola çıkmazdım. Bu yolculuk Trabzonspor kartvizitinden medet umanların yolculuğu olmayacaktır."

Trabzonspor'da 25 - 26 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul'a doğru başkan adaylığını duyuran Usta, TSYD -Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Cevat Kol ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

 

 

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mayıs.2013

http://www.medyagunebakis.com/  okkesb61@gmail.com,

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mayıs.2013

 

Who İs İt.?  Wanted.!.
"White Men Have Forked Tounge.!"

“Dili Çatallı, İki Dilli Beyaz Erkek.!”

Türkçesi; Yalancı, İki Yüzlü Adam.!.

Kızılderili Deyişi....

 

Hiç Bir Şey İçin Aşırı Endişe Etmeyin.

Bakarsınız; Yarın Ya Deve, Ya Deveci

Ya da Üstündeki Hacı Ölebilir. İ.İnönü

 

Nene dedim.

“Dedem Sana Hiç Çiçek Aldı mı.?”
Durdu ve Şöyle Dedi:

“Bana Aldığı Fistanların Hepsi Çiçekliydi..!.!.”

 

 

EĞER BİR ÜLKEDE

“Hukuk Üstün Değilse, Adalet Yok Hükmündedir.!”

"Türk Yargısında Kronik İşlev Bozukluğu Var"

Bağımsız Bir Millet Olan Papua Yeni Gine, 

Parlamenter Demokrasi Sistemini Kabul Etmiş

Ülkelerdendir.

"Adil Yargılamayı Etkileme Suçunun Oluşabilmesi

İçin, Öncelikle Adil Yargılamanın Olması Gerekir."

Türkiye, ‘Hukuk Devleti İlkesizlikleriyle Malul’

Ülkeler Kategorisini Oluşturan ‘Hibrit Rejimler’

Arasında 88. Sırada. 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP