ANTALYA MURATPAŞA İKİNCİ SALON TAMAM

Muratpaşa Belediyesi’nin Çağlayan Spor Salonu’nun Yapımı Sonlanıyor. Başkan Evcilmen Salonun Bir Ay İçinde Açılacağı Müjdeledi.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

ANTALYA MURATPAŞA İKİNCİ SALON TAMAM

Muratpaşa Belediyesi’nin Çağlayan Spor Salonu’nun Yapımı Sonlanıyor. Başkan Evcilmen Salonun Bir Ay İçinde Açılacağı Müjdeledi.

 

Muratpaşa Belediyesi tarafından kısa süre önce temeli atılan Çağlayan Spor Salonu’nda sona gelindi. Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, basın mensuplarıyla salonu denetleyerek son çalışmaları gözden geçirip, açılış talimatını verdi. Başkan Evcilmen, Antalya’da spor tesislerinin yapımıyla önce çıkan Muratpaşa Belediyesi’nin ikinci kapalı spor salonu olan Çağlayan Spor Salonu’nun bir ay içinde hizmete gireceğinin müjdesini verdi.

ENGELLİLER DE DÜŞÜNÜLDÜ

Son teknoloji ile donatılan salonun engelli yurttaşların spor yapmasına da imkân tanıdığını kaydeden Başkan Evcilmen, 650 oturma kapasiteli salonun gereksinim doğrultusunda 1200’e çıkarılacağını belirtti. Salonda sporun alt yapısına hizmet verecek okul maçları, kulüp maçları ve her türlü kategoride maçların oynanabileceğini dile getiren Başkan Evcilmen, Antalya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı’nın maçlarını Çağlayan Spor Salonu’nda oynamak için talepte bulunduğunu ve bu talebi onayladıklarını kaydetti.

SPORUN ALT YAPISINA DESTEK

Gazetecilerin “Antalya’da sporun alt yapısına önem verilmediği yönünde eleştiriler var. Spora gerekli önem veriliyor mu.?” sorusunu yanıtlayan Başkan Evcilmen, “Sporun alt yapısına önemi kim verecek.? Bu tür yatırımları yapması gereken bir bakanlık var. Biz spor tesisi ve sporun alt yapısına yapılan yatırımın eksiklerini gördüğümüz için hedefler koyduk. Eğer çocukların, gençlerin enerjilerini harcayabilecekleri mekânları yaratmazsanız, onların gideceği yer kötü alışkanlıkların mekânlarıdır. Bunun önüne geçmeye çalışıyoruz” dedi.

GENÇLERİN UĞRAK YERİ OLACAK

Muratpaşa Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla yapılan salonun gençlerin en önemli uğrak yeri olacağını kaydeden Başkan Evcilmen, “Antalya’da çok sayıda kulüp ve okul var. Müsabakaların yapılacağı salon yok. Geçmişte bir sahayı 4’e bölüp idman yapan kulüpler bugün bizim yaptığımız salonlarda, sahalarda rahatlıkla idman yapıyor, müsabakalara çıkıyor. Bir ay gibi kısa sürede hizmete girecek salonumuz, önümüzdeki süreçte yoğun bir takvimle Antalya’nın sporuna ve sporun alt yapısına önemli hizmetler verecek” diye konuştu.  İnceleme sonunda Başkan Evcilmen, basın mensuplarına basketbol topu hediye etti.

 

Fatih Bacak, Antalya Eylül.2013 - fb.antalya007@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/  - okkesb@telmar.net,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb61@gmail.com,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,

MEDYAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Fatih Bacak, Antalya Eylül.2013 - fb.antalya007@gmail.com, 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP