ÇAĞLA-PEMRA ADA’DA ŞAMPİYON

Çağla Büyükakçay-Pemra Özgen Çifti, 25 Bin Dolarlık Turnuvanın Finalinde Murray-Windley İkilisini Yenerek Kupayı Kucakladı.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

ÇAĞLA-PEMRA ADA’DA ŞAMPİYON

 

Çağla Büyükakçay-Pemra Özgen Çifti İngiltere’nin Shrewsbury Kentinde Düzenlenen 25 Bin Dolarlık Turnuvanın Finalinde Murray-Windley İkilisini Yenerek Kupayı Kucakladı. 

 

Turkcell ve Türkiye Tenis Federasyonu desteğinde turnuvalara devam eden Club İstanbul @ ENKA Tenis Akademisi oyuncusu Çağla Büyükakçay, İngiltere’nin Shrewsbury kentinde düzenlenen 25 bin dolarlık turnuvada partneri Pemra Özgen’li birlikte şampiyon oldu.

 

Çağla Büyükakçay ve Pemra Özgen'in oluşturduğu ikili, finalde ev sahibi ülkeden Sam Murray ve Jade Windley'i mağlup ederek kupaya uzandı. Büyükakçay ve Özgen, final maçını 4-6, 6-4 ve 10/8'lik sonuçla galip bitirdi.

Bu şampiyonluk Pemra Özgen'in ITF kariyerindeki 18'inci çiftler kupası olurken, Çağla da dokuzuncu çiftler zaferini yaşadı. Pemra Özgen, tekler ana tablosunda da çeyrek final oynayarak Shrewsbury'den ayrıldı.

 

Çağla Büyükakçay ve Pemra Özgen, gelecek hafta da İngiltere’nin Loughborough kentinde düzenlenecek turnuvada birlikte raket sallayacak. İki milli tenisçi tekler ana tabloda da şampiyonluk mücadelesi verecek.

 

 

 

 

ÇAĞLA / PEMRA’DAN BİR ZAFER DAHA

Milli Tenisçiler Çağla Büyükakçay Ve Pemra Özgen, İngiltere’de Katıldıkları 25 Bin Dolar Ödüllü Uluslararası Turnuvada Çiftlerde Mutlu Sona Ulaştı.

Turkcell ve Türkiye Tenis Federasyonu desteğinde turnuvalara devam eden Club İstanbul @ ENKA Tenis Akademisi oyuncusu Çağla Büyükakçay ve ortaklık kurduğu bir diğer milli tenisçi Pemra Özgen, geçen hafta İngiltere’de uzandıkları çiftler zaferine aynı adreste bir yenisini daha ekledi.

Çağla Büyükakçay Ve Pemra Özgen, İngiltere'de Üst Üste İkinci Kez Çiftlerde Şampiyon Oldu.

Bir önceki hafta Shrewsbury kentinde büyük ödülü kucaklayan Büyükakçay/Özgen, Loughborough’daki 25 bin dolar para ödüllü salon turnuvasının finalinde Polonyalı Magda Linette ile Çek Tereza Smitkova’nın oluşturduğu ekip ile karşı karşıya geldi.

 

Çekişmeli mücadeleyi 6-2, 5-7, 10/6 ile kazanan Türk raketler, böylece birlikteliklerinin yedinci şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Çağla ve Pemra, Haziran ayında Mersin’de gerçekleşen 17. Akdeniz Oyunları’nda da altın madalyayı boyunlarına takmayı başarmıştı.

 

 

Fatih Bacak, Antalya Eylül.2013 - fb.antalya007@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/  - okkesb@telmar.net,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb61@gmail.com,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,

MEDYAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Fatih Bacak, Antalya Eylül.2013 - fb.antalya007@gmail.com,

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP