KLİP KIZI ÖZGE & AYŞE HATUN ÖNAL

Hakan Pekeri çok sevdiğini belirten Özge Ulusoy, Hakan Peker benim için Türk Popunun çok önemli bir mihenk taşı.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

KLİP KIZI ÖZGE & AYŞE HATUN ÖNAL

 

 

KLİP KIZI ÖZGE
ÖZGE ULUSOYDAN HAKAN PEKERE VEFA
Hakan Peker, yeni şarkısı Mütemadiyenin klip çekimlerinde Özge Ulusoy ile kamera karşısına geçti. Yok Böyle Dans yarışmasında beraber yarışan ikili, klipte ihanet sebebiyle ayrılan iki sevgiliyi canlandırdı.
Uzun bir aradan sonra yeni şarkısı Mütemadiyen ile hayranlarının karşısına çıkan Hakan Peker, şarkısının klip çekimlerini de tamamladı.

Yok, Böyle Dans Yarışmasında birlikte yarıştığı yakın arkadaşı Özge Ulusoy ile kamera karşısına geçen Hakan Peker; dans performansıyla da yine görsel bir şova imza attı. Kubilay Kasap yönetmenliğinde çekilen klipte Hakan Peker ve Özge Ulusoy dışında pek çok dansçı da rol aldı.
Hakan Pekeri çok sevdiğini belirten Özge Ulusoy, Hakan Peker benim için Türk Popunun çok önemli bir mihenk taşı. Onun klibinde rol almak benim için güzel bir anı olarak kalacak. Her izlediğimde de bu güzel günü hatırlayacağım diye konuştu. 


Müzik çalışmalarının yanısıra önümüzdeki aylarda bir de sinema filmi çekmeyi planladığını anlatan Hakan Peker Çok iddialı bir film olacak. Ekim ayında vizyona girmeyi planlıyoruz. Özge de filmde rol alacak. Filmde de beraber oynayacağız dedi.

 


AYŞE HATUN ÖNAL SAHNE DE
Ayşe Hatun Önal uzun zaman sonra ilk konserini İstanbulun yeni eğlence mekânı Rehab Summerda veriyor

Eğlence hayatının trendlerini belirleyen isimlerin başında gelen ünlü iletişimci Özgür Arasın oluşturduğu conceptle hayata geçen ve bu yaz şehrin 'dans' ihtiyacını karşılamak üzere özel olarak tasarlanan Rehab Summerda 28 Mayıs Çarşamba akşamı 2003 yılında Sonunda, 2008 yılında Sustuysam adlı albümlerini çıkaran geçtiğimiz günlerde çıkardığı ve oldukca ilgi gören şarkısı  "Çak Bir Selam" ile adından söz ettiren Ayşe Hatun Önal ilk konseri için sahne alıyor.


Altı yıl aradan sonra çıkardığı Çak Bir Selam şarkısı ile müzik listelerinde hızla yükselen Ayşe Hatun Önal ın muhteşem performansının, şarkıların, sürprizlerin yer alacağı ilk konserinde birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak Rehab Summer yine bu hafta en çok konuşulan mekan olacak.

 

Fatih Bacak, Antalya – Mayıs.2014 - fb.antalya007@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/  - okkesb@telmar.net,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb61@gmail.com,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,

Fatih Bacak, Antalya – Mayıs.2014 - fb.antalya007@gmail.com,

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP