AKDENİZ ŞİİR AKŞAMLARI-2

Bu Tür Sanatsal Aktiviteler Kişilerin Yaşamında Önem Arz Etmekte Olup Birlik Ve Beraberlik Ruhunu Perçinlemektedir.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

AKDENİZ ŞİİR AKŞAMLARI-2

Bu Tür Sanatsal Aktiviteler Kişilerin Yaşamında Önem Arz Etmekte Olup Birlik Ve Beraberlik Ruhunu Perçinlemektedir.

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği tarafından 2.'si düzenlenen "DR. NEVZAT AKYAR'LA AKDENİZ ŞİİR AKŞAMLARI " 25 Haziran 2014 Çarşamba Günü Saat: 20.00’de Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Cumhuriyet Konferans Salonunda izleyici ile buluştu.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dermatoloji Bölümü Uzman Doktor Nevzat Akyar, seslendirdiği duygulu ve coşkulu şiirleri ile dinleyicilerin gönüllerine ulaşmış ve onları şiirin büyülü dünyasına kadar götürmüştür. 

Akyar'a şiir dinletisinde yine hastane personeli olan Acil Tıp Doktoru Tayfun Demir bağlaması, Yeni doğan Hemşiresi Dilek Demir ise söylediği güzel türküler ile eşlik etmiştir. Etkinliğe gitarı ile katılan Onur Demir( avukat) ise ayrı bir renk katmıştır.

AKHB Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Cenker Ateş etkinlik ile ilgili; “İlkinde olduğu gibi düzenlediğimiz ikinci DR. NEVZAT AKYAR'LA AKDENİZ ŞİİR AKŞAMLARI etkinliğimizde iş hayatının yoğun ve yorucu temposundan bir nebze olsun uzaklaşarak yöneticisinden, doktoruna, hemşiresinden, temizlik görevlisine kadar tüm sağlık çalışanlarımızın bir ayara geldiği sanatla sağlığın buluştuğu bu tarz sosyal aktiviteler gerçekleştirerek personeller arasında kaynaşma sağlamayı ve moral motivasyonu arttırmayı amaçladık.

Bu tür sanatsal aktiviteler kişilerin yaşamında önem arz etmekte olup birlik ve beraberlik ruhunu perçinlemektedir. “Şiir Yazanların Değil İhtiyacı Olanlarındır” bizlerinde böylesine güzel bir geceye ihtiyacı vardı.

Buraya gelerek bizleri yalnız bırakmayan tüm sağlık çalışanları ve yakınlarına, etkinlikte büyük bir özveri ve gönüllülükle yer alan Dr. Nevzat Akyar’a, Grup Vuslat’a ( Dr. Tayfun Demir, Hemşire Dilek Demir, Avukat Onur Demir ) bizlere yaşattıkları böylesine güzel bir gece için teşekkür ederiz” dedi.

 

 

Fatih Bacak, Antalya – Temmuz.2014 - fb.antalya007@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/  - okkesb@telmar.net,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb61@gmail.com,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,

Fatih Bacak, Antalya – Temmuz.2014 - fb.antalya007@gmail.com,

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP