STANSPORT YAYINDA

Saran Holding Tarafından Türk Cumhuriyetleri’nde Yayın Yapmak Üzere Kurulan Stansport Yayın Hayatına Başladı.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

STANSPORT  YAYINDA


SARAN HOLDİNG’DEN TÜRK CUMHURİYETLERİ’NE YENİ SPOR KANALI; STANSPORT 


Saran Holding tarafından Türk Cumhuriyetleri’nde Yayın Yapmak Üzere Kurulan Stansport Yayın Hayatına Başladı. Dünyanın en zengin spor içerikli kanalı Stansport’un tanıtım gecesi önceki gece Four Seasons Hotel’de gerçekleştirildi. 

Yatırımları ile medya ve yayıncılık sektörünün gelişmesine büyük katkıda bulunan Saran Holding, uluslararası bir yatırıma daha imza attı. Saran Holding çatısı altında Türk Cumhuriyetleri’nde yayın yapmak üzere kurulan spor kanalı Stansport, yayın hayatına başladı. İlk yayınlarını 2014 FIFA Dünya Kupası, UEFA Sampiyonlar Ligi, 2014 Wimbledon Şampiyonası, Atletizm Diamond Lig gibi önemli spor olayları ile gerçekleştiren Stansport’un Türkiye lansmanı önceki gece Four Seasons Hotel’de gerçekleştirildi. Gecenin ev sahipliğini Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran yaptı.

DÜNYANIN EN ZENGİN SPOR İÇERİKLİ KANALI 

Gecede yaptığı konuşmada Stansport ile 20 yıllık bir hayali gerçekleştirdiğini anlatan Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, “80’li yılların sonunda, Türkiye henüz özel televizyonlarla tanışmamışken dünyanın en büyük spor kanalı ESPN’nin kapısından girerken kurduğum bir hayalin gerçeğe dönüşmesine tanık oluyorsunuz. Sınırları Türkiye’yi aşan, sporun her dalını ekrana getiren, dünyanın tüm liglerini izleyebileceğiniz bir kanal düşlemiştim, Stansport bu hayalin bir ürünüdür” dedi. Saran, Stansport’un henüz yeni yayın yapmaya başlamasına rağmen; dünyanın en zengin içerikli spor kanalı olduğunun da altını çizdi. 

SPOR CAMİASI DAVETTE BULUŞTU 

İş, siyaset, spor ve cemiyet hayatının seçkin simalarının buluştuğu geceye; aralarında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve eşi Fulya Terim, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Mehmet Ali Aydınlar, Faruk Süren, Acun Ilıcalı, Kursat Tuzmen, Ali Dürüst, Haldun Ustunel, Lütfü Arıboğan, Abdurrahim Albayrak, Selim Soydan, Cengiz Abazoğlu, Sinan Akçıl, Siren-Gökhan Çarmıklı, Kerem-Elif Gönlüm, Eda Taşpınar, Cem-Hülya Kalyoncu, Osman Merzeci-Melis Murathanoğlu, Etel-Rober Baler, Şebnem Dereli Dinçgör’ün de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. 

FUTBOL SİIHİRBAZI SAHNEDE 

Gecede ‘Futbol Sihirbazı’ lakaplı Sean Garnier davetlilere büyüleyici bir şov yaptı. Dünya Freestyle şampiyonu Garnier'in, 6 metrekare bir alanda yaptığı şov izleyenlere görsel şölen yaşattı. Serbest futbol dalında 6 şampiyonası bulunan Fransız yıldız, futbol ile müzik, breakdance ve takla gibi şovları birleştirerek yaptığı gösteriyle ilgi topladı. Dünyanın en yetenekli futbolcularından biri olarak kabul edilen Garnier, Neymar ve Zidane gibi futbol yıldızlarına top kaptırmayarak da adından söz ettirmişti. 

NBA KUPASI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ 

Gecenin en dikkat çeken detaylarından biri ise haziran ayında NBA’de şampiyonluğu göğüsleyen San Antonio Spurs’un kazandığı Larry O’Brien Kupası oldu. Türkiye’ye ilk kez gelen ve davette sergilenen NBA Kupası konuklar tarafından büyük ilgi gördü. Ünlü basketbolcu Kerem Gönlüm de NBA Kupası ile birlikte objektiflere poz verdi.

SİNAN AKÇIL KASLARINI GÖSTERDİ

Davete katılan Sinan Akçıl, sporla yakından ilgilenen Sadettin Saran’a karın kaslarını gösterdi. Davet sırasında Saran’la spor sohbeti yapan Akçıl, bir ara kazağını sıyırarak kaslarını Sadettin Saran’a gösterdi.

Stansport Hakkında 

Türk Cumhuriyetleri’nde yayın yapmaya başlayan Stansport 9 Haziran tarihinde yayın hayatına başladı. Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan’da yayında olan kanal kısa bir süre sonra Tacikistan, Kazakistan, Azerbaycan’da da yayında olacak. Kanalın; yayın yapması planlanan ülkelerde kablo operatörlerine, dijital platformların içerisine kanal olarak entegre olması planlanıyor. Saran Holding’in yayın haklarını elinde bulundurduğu dünyanın en önemli spor müsabakalarına yer verilen kanal, dünyanın en zengin spor içerikli kanalı.

Saran Holding A.Ş. Hakkında:

Saran Holding; 1995 yılından bu yana farklı sektörlerde faaliyet gösteren bir şirketler topluluğudur. Holding; büyük ölçüde öz sermayeye dayalı yatırımları ile medya, online, yayıncılık, hizmet, havacılık, enerji, savunma ve turizm sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Ulusal kalkınma planları ile uyum sağlayarak, uzun vadeli iş planlamaları da yapan Saran Holding, 30 iştiraki, 3 bine yaklaşan çalışanıyla Türkiye’nin önemli şirketler topluluklarından biridir.

 

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Eylül.2014 - okkesb@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ - okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb61@gmail.com,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Eylül.2014 - okkesb@gmail.com,

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP