MURATPAŞA’DA ONLINE EĞİTİM

Muratpaşa Belediyesi; 30 Bin Öğrenci Ve 5 Bin Öğretmen İçin Bilgisayar Üzerinden Ücretsiz Eğitim Olanağı Sunuyor.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

MURATPAŞA’DA ONLINE EĞİTİM

Muratpaşa Belediyesi; 30 Bin Öğrenci Ve 5 Bin Öğretmen İçin Bilgisayar Üzerinden Ücretsiz Eğitim Olanağı Sunuyor. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; öğrenci ve velilerle buluşarak, online eğitim aktivasyon kartlarını teslim etti.

Öğrencilerle Birlikte Sisteme Giriş Yaptı

Muratpaşa’da yaşayan 1. sınıftan, 8. sınıfa kadar tüm ilk ve orta okul öğrencileri ile öğretmenleri için Muratpaşa Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nce yürütülen online eğitim projesi tanıtıldı. Zeytinköy Eğitim ve Bilgi Merkezi’ni ziyaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal; aktivasyon kartı ile giriş yaptığı sistemi, öğrencilerle birlikte inceledi. Başkan Uysal; Muratpaşa Belediyesi Zeytinköy Eğitim ve Bilgi Merkezi’ndeki 4 derslikte bulunan öğrencilere online eğitim aktivasyon kartlarını verdi.

Uysal: “Desteğimiz Sürecek”

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, programın birinci sınıftan sekizinci sınıftaki tüm öğrencilerin derslerine faydalı olacak şekilde hazırlandığını belirterek, “Onlıne eğitim sistemi çocuklarımızın eğitimlerini, konu anlatımlı ve testlerle destekleyen bir eğitim aracıdır. Çocuklarımızın eğitimleri için desteğimiz devam edecek. Yeni eğitim ve bilgi merkezlerimizi hizmete açmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Aktivasyon Koduyla Giriş Yapılıyor

Online eğitim sistemi; ilk ve ortaokul öğrencileri ile öğretmenlerine derslerde destek olmak için hazırlanmış, yeni öğretim müfredatına uygun internet üzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir yazılım. Muratpaşa Belediyesi Online Eğitim Sistemine, www.muratpasaegitim.org. web adresinden giriş yapılabiliyor. Web sitesine giriş yapan öğrenci ve öğretmenler aktivasyon kodlarını yazarak sisteme girişlerini gerçekleştirebiliyor.

Muratpaşa’nın Online Eğitim Sistemi Nedir.?

İnternet bağlantısı olan her yerde kullanıcı adı ve şifresini girerek kullanabilir. Muratpaşa Belediyesi Online Eğitim Sisteminden yararlanmak için yapılması gereken tek şey Online Eğitim Aktivasyon  kartı alarak www.muratpasaegitim.org  adresinde üyelik işlemlerini gerçekleştirmek.

Bu Karta Sahip Olmak İçin;

Muratpaşa Belediyesi

Sosyal Yardım İşleri Müdürüğü 320 22 20 (1220)

Zeytinköy Eğitim ve Bilgi Merkezi 321 01 45

Turunç Masa’nın iletişim telefonu 444 80 07’den bilgi alınabilir.

 

Fatih Bacak, Antalya – Mart.2015 fb.antalya007@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ – mail: okkesb61@gmail.com,

https://twitter.com/okkesb – web: http://www.trabmarder.org,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@telmar.net

Fatih Bacak, Antalya – Mart.2015 fb.antalya007@gmail.com,

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP