HACIOSMANOĞLU, SWAROVSKİ BİRLİKTELİĞİ

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Swarovski Ailesinin Davetine Katıldı.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

HACIOSMANOĞLU, SWAROVSKİ BİRLİKTELİĞİ

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Swarovski Ailesinin Davetine Katıldı.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Hacıosmanoğlu ve genel menajer Serhat Altıncı’nın Avusturya’nın Salzburg şehrinde Swarovski ailesiyle bir araya geldiği belirtildi.
Kulüp açıklamasında, Garnot Langes ve Diana Langes’le Swarovski şirketinin merkezinde bir araya gelen Hacıosmanoğlu Diana Langes’e Trabzonspor onur üyeliği belgesini sundu.


Yakında Trabzon’a Yeniden Gelecegiz

Trabzonspor’a onur üyesi olmaktan dolayı gurur duyduklarını belirten Langes’in, "Daha önce sayın başkanın davetiyle Trabzon’a gelerek Trabzonspor taraftarının takımını nasıl desteklediğini gördük. İnanın çok etkilenmiştik. 
Kısa bir zamanda tekrar Trabzon şehrinde taraftarla beraber maçlardaki yerimizi alacağız" ifadelerine yer verildi.


Sportif Stratejik Ortaklık Planları Hazırlanıyor

Hacıosmanoğlu ile geleceğe dönük olarak sportif stratejik ortaklığın planlarını geliştirdiklerini belirten Langes’in, "Önümüzdeki günlerde Swarovski ve Trabzonspor arasındaki bağı güçlendirecek bizleri de şimdiden heyecanlandıran adımlar için çalışmalarımızı yürütüyoruz" şeklinde görüşleri aktarıldı.


Trabzonspor Ve Swarovski Güzel İşler Yapacak

İbrahim Hacıosmanoğlu ise davetten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Trabzonspor ve Swarovski, sportif anlamda güzel çalışmalara imza atacaktır" dedi.

 

 

Swarovski Trabzonspor'un Son Bombası

Trabzonspor yönetimi, sponsorluk anlaşmaları için mücevher şirketi Swarovski'nin yetkilileriyle bir araya geldi. Trabzonspor, kasasına yıllık 10 milyon Euro'yu koymayı planlıyor.

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi kaynak arayışları sürüyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da geçtiğimiz sezon Avusturya'da yapılan kamp sırasında yakın ilişkiler kurdukları mücevher şirketi Swarovski'nin yetkilileri ile hem forma hem de stadın isim sponsorluğu görüşmeleri için Avusturya'ya gitti. Uzun zamandır planlanan bu ziyaretin ilk görüşmesinin olumlu geçtiği ancak henüz net bir rakamın oluşmadığı öğrenildi.

SWAROVSKİ ÖYKÜSÜ GEÇEN SEZONA DAYANIYOR

Trabzonspor'un profesyonelleri, önemli bir sponsorluk anlaşması için büyük mesafe aldı. Temasların öyküsü geçtiğimiz sezon başı kampına dayanıyor. Karadeniz ekibi,Avusturya'da fabrika ve müzesi bulunan Swarovski'nin sahibi Gernot Langes Swarovski'nin  otelinde kamp yaptı.

TEKLİFE YEŞİL IŞIK

Yaklaşık 15 gün süren kamp çalışmaları sırasında Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve kurmayları Swarovski ailesiyle ilişkiyi geliştirdi. Trabzonspor'u büyük bir misafirperverlikle ağırlayan aile ve beraberindekiler Legia Varşova ile oynanan Avrupa Ligi maçına çağrıldı ve 2 gün Trabzon'da ağırlandı. Karadeniz'e ve gösterilen yakınlığa hayran kalan aile, Bordo-Mavili ekiple işbirliği teklifine yeşil ışık yaktı.

FORMA REKLAMI VE STAD İSİM HAKKININ SATILMASI

Taraflar arasında konuşulan fiyatlar konusunda kesin bir bilgiye ulaşılamadı ancak, Bordo-Mavililer, önce forma reklamı en son aşamada ise Akyazı Stadı'nın isim haklarının satılması düşüncesini ortaya atacak. Avusturyalı işadamının, bu talebe karşılık vereceği yanıt merakla bekleniyor.

YILLIK 10 MİLYON EURO

En az 5 yılı kapsayacak anlaşmanın ve marka ortaklığının neticesinde Trabzonspor'un kasasına yıllık 7 ile 10 milyon Euro arasında bir rakamın girmesi bekleniyor.

FOTOĞRAFLARI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Dünyaca ünlü takı markası Swarovski'nin sahibi Gernot Langes'in kızı Diana Swarovski Trabzonspor'un Onur Üyesi oldu ve bunu sosyal medya hesabından paylaştı.

11 Temmuz 2015 Cumartesi 10.48

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul –Temmuz.2015 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul –Temmuz.2015 okkesb61@gmail.com,

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP