YENİ BELEDİYE BAŞKANLARINA ZİYARET

Trabzon Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu yerel seçimlerde Başkan seçilen Trabzonlu hemşerilerini kutlamak için ziyaret ediyor.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

YENİ BELEDİYE BAŞKANLARINA ZİYARET

 

Trabzon Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu yerel seçimlerde Başkan seçilen Trabzonlu hemşerilerini kutlamak için ziyaret ediyor.

29 Mart 2009 Yerel Seçiminde İlçe-Belde Belediye Başkanı seçilen Trabzonlu Belediye Başkanları Trabzon Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri tarafında ziyaret ediliyor.

Trabzon Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu yerel seçimlerde Başkan seçilen Trabzonlu hemşerilerini tebrik etmek ve kutlamak için oluşturduğu ziyaret programına devam ediyor.

Siyasi görüş ve Parti ayrımı yapılmaksızın, Kutlama ve Tebrik ziyareti için Mail ve Faks yoluyla kendilerinden randevu istenilen Belediye Başkanlarından randevu verenlerin ziyaretleri gerçekleştirildi.

Bu kapsamda Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Çalışma Grubu Başkan Yardımcısı iken Üsküdar Belediye Meclisi Üyeliğine seçilen Abdullah Ayaz ile de görüşüldü.

Federasyonun Merkezinin bulunduğu Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’ de ev sahibi kabul edilerek ziyaret edildi.

Bunlara ek olarak İstanbul Bahçelievler Siyavuşpaşa Muhtarlığına seçilen Selami Aykut’ da ziyaret edildi.

        

Tüm ziyaretlerde TDF Genel Başkanı Nurettin Turan, Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Ayaz, Abdullah Öztürk, Bakan Danışmanı Enes Aslantürk, Genel Sekreter Ali Turan Gür ve Üyeler Hasan uzun, Mustafa Can, İrfan Zengin, Ali Rıza Balcı ve Muzaffer Bayraktar hazır Bulundular.

www.medyagunebakis.com

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP