ARNAVUTKÖYÜN TRABZON KÜLTÜR PINARI

ARNAVUTKÖYÜN TRABZON KÜLTÜR PINARI Arnavutköy Trabzonlular Derneği kendi mülkleri olan yeni devasa binasını bitirmek üzere..

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

www.medyagunebakis.com

 

 

ARNAVUTKÖYÜN TRABZON KÜLTÜR PINARI

Arnavutköy Trabzonlular Derneği kendi mülkleri olan yeni devasa binasını bitirmek üzere..

 

 

İnşaatına yaklaşık üç yıl önce başlanan Arnavutköy Trabzon dernek bina inşaatı 550 m alan üzerine 7 kat olarak inşa ediliyor.

Betonarmesi asmolen olarak tamamen biten binada iç donanımın da yarısında fazlası da bitmiş durumda.

 

Tamamlanan 1.ncı bodrum işyeri 2. ve 3 katlar düğün salonu olarak kıraya verilerek gelir getirmeye başladı. 4. VE 5. katlar dernek lokali olarak kullanılacak 6. ve 7. katlatsa tamamlanınca kıraya verilerek onlardan da gelir gelmeye başlayacak.

 

Dernek Yöneticileri işletmeye verilen düğün salonunda yılda 4 ihtiyaç sahibi üyeye ücretsiz, üyelerin tamamına ise yüzde yirmi indirim olarak katkı yapıyorlar. Binayı tamamen bitirmek için bir yandan kaynak ararken diğer yandan da her yıl düzenledikleri kaynaşma-dayanışma çalışmalarını yürütüyorlar.

 

T.D.F –Trabzon Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, Arnavutköy Trabzonlular Derneği binasının temel atma töreninden bu yana sık sık ziyaret ederek Arnavutköylüleri hiç yalnız bırakmadılar.

 

Son ziyarete TDF-Genel Başkanı Nurettin Turan, Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Ayaz, Abdullah Öztürk yönetim kurulu üyeleri Hasan Uzun, Ahmet Şeker, Halil İbrahim Yağcı, Denetleme Kurulu Başkanı Bahcelievler Trabzonlular Derneği Başkanı Ahmet Hocaoğlu katılarak Dernek yöneticilerini ziyaret ederek dernek inşaatın son durumu hakkında bilgi aldılar.

 

 

İlk Kurucu Başkanlığını Nazım Aşkın’ın yaptığı ve sonra sırasıyla Yusuf Coşkun ve Nihat Karamehmetoğlu’nun devam ettiği Arnavutköy Trabzonlular Derneğinin şu anki Başkanı Yunus Gürdamar görevinin başındadır.  

 

www.medyagunebakis.com

 

 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP