TDF BAŞKANI MUSTAFA DEMİR'E SORU ÖNERGESİ.?

TDF - Trabzon Dernekleri Federasyonu’nda Neler Oluyor.?

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

TDF BAŞKANI MUSTAFA DEMİR'E SORU ÖNERGESİ.?

TDF - Trabzon Dernekleri Federasyonu’nda Neler Oluyor.? 

Başkan Mustafa Demir’in deyişiyle bazen  250,  Bazen 140 Trabzon Derneğinin bağlı olduğu TDF - Trabzon Dernekleri Federasyon’unda neler oluyor. 

 
Yaklaşık bir ay önce iki dönemdir ( 6 yıl ) başkanlık yapan Düzköy Dernekleri Başkanı ve TDF Başkanı Mustafa Demir Federasyon üyeleri ve dernek başkanları ile.!.!.!

Üsküdar Belediyesine ait Valide Sultan Gemisinde yaptığı kahvaltıda yönetim olarak önümüzdeki genel kurula İsmail Şatıroğlu’nun adaylığında gidileceğini kendisinin aday olmayacağını duyurmuştu.
İsmail Şatıroğlu’na yapılan tebrikleri sosyal medyadan takip etmiş ve belki de TDF de bir şeyler değişecek.!.!.! herhalde demiştik.

İSMAİL ŞATIROĞLU’NUN ADAYLIĞI NEDEN İPTAL EDİLDİ.?

Fakat bu kararın açıklanmasından kısa bir süre sonra ülkede erken genel seçim kararının alınması ve Mustafa Demir’in millet vekilliği listelerine girememesi, koltuğun görevini tamamlamadığının işareti olmuş ki hafta içi yapılan TDF toplantısın da Mustafa Demir tekrar aday olmuş. 

 

MUSTAFA DEMİR'E SORULAN SORULAR.!.
İster istemez insanın aklına bir çok soru geliyor, ben aklıma gelenleri  sıralayayım da siz de aklınıza gelenleri sorun.! Belki birileri cesaret eder de sorularımıza cevap verir. 
Soru.1.?-

Bu kadar Dernek Başkanından hiç biri TDF de başkanlık yapabilecek konumda değil mi.?

Neden İsmail Şatıroğlu’n dan sonra başka bir isim ortaya çıkmadı.? 
Soru.2.?-

Yoksa TDF ye bağlı bu kadar Dernek yok mu.? 
Soru.3.?-

Sahi TDF ye bağlı kaç dernek ve kaç delege var.? Bu sorunun cevabını alabileceğimiz TDF den başka bir kurum var mı.? 
Soru.4.?-

Yine Mustafa Demirin deyişiyle düğün ve cenazelerinin kalabalık olması için yapmaya devam ettiği Federasyon Başkanlığındaki misyonu bitmedi mi.?

Kardeşinin vefatı nedeniyle cenazesinin kalabalık olduğunu görmüştük, düğünü mü bekliyor.?

Rahmetli kardeşinden bahsetmişken, kazanın olduğu yere çok kısa sürede Mustafa Demir’in çalışmalarıyla İBB tarafından üst geçit yapıldı ve rahmetlinin adı üst geçide verildi.

Aynı özverili hangi çalışmayla geçmiş altı yılda İstanbul’da nereye ve neye Trabzon’un adı  verildi.? 
Soru.5.?-

TDF de Mustafa Demir’in vekili ve 22 yıllık yol arkadaşı Hüseyin Ayaz neden istifa etti.?

İstifa eden Hüseyin Ayaz, senin zor günlerinde sana ne yaptı da sen onun en zor gününde tüm gücünü sadece onu itibarsızlaştırmak için kullandın.?


Soru.6.?-

TDF-Trabzon Dernekleri Federasyonu’nun veya Başkanı Mustafa Demir'in, 6 yılda Trabzon Derneklerine ne gibi katkıların oldu.? 

Soru.7.?-

Yapılacak olan genel kurulda hangi tüzüğe göre işlemler yapılacak.? Eski tüzük mü yoksa son kongre de kabul edilip bir türlü ortaya çıkarılmayan yeni tüzük mü.? 

Yoksa dernekleri daha önce kandırdığın gibi önce tüzük değişikliği oylaması yapılıp kabul edilen  en yeni tüzükle mi.? bunları bu camia yiyecek mi.? 


Sorulacak ve Yazılacak o kadar çok şey var ki;

Okunacağını bilsem sayfalarca yazarım ama bizim insanımız tez canlı bir an önce sonuca gitmeye çalışıyor, yazının sonunu şöyle bağlayalım, Mustafa Demir geçmiş altı yılda verdiği hangi sözü yerine getirdin ki tekrar başkan adayı olarak destek istiyorsun.?

Ben Verdiğin Ve Yerine Getirmediğin

Sözlerden Birkaç Tanesini Sıralayayım. 


TÜM DERNEKLERİ KAPSAYAN

GENEL KURUL YAPACAĞIZ DEMİŞTİN.!

2012 yılında ki ilk seçildiğin kongrede, seçim sonuçları açıklandıktan hemen sonra yaptığın ilk açıklama da  bu iş böyle olmaz 6 ay içinde daha kapsamlı  daha geniş bir kitle ile TDF ye yapılan başvuruları tekrar değerlendirerek diğer dernekleri de kapsayacak şekilde Genel Kurul yapacağız demiştin. YAPMADIN.!



GÜRPINAR PROJESİNİ HİZMETE AÇACAĞIZ DEMİŞTİN
Beylikdüzü’nde deniz manzaralı 100 dönüm arazi içindeki Gürpınar Projesinin plan, program çalışmalarını yapıp en kısa süre de hizmete açacağız demiştin. (İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Harita Komisyonu Başkanı olduğunu hatırlatmama gerek yok sanırım) YAPMADIN.! 


 


FEDERASYONA KALICI BİR MÜLK ALACAKTIN.!
Federasyona kalıcı bir mülk almak için Trabzon Günleri düzenleyeceğiz demiştin. Önce Feshane Kültür Merkezinde sonrasın da Bursa, Antalya, Maltepe ve Yenikapı da düzenlenen Trabzon günlerinin bir çoğundan  yüksek karlar elde edilmişti önemli insanlar devreye sokularak kültür bakanlığı fonundan yüksek miktarda paralar alınmıştı, O mülkü de, paralar ortada yok.?  ALMADIN.!

 

TRABZON LOBİSİ KURACAĞIZ DEMİŞTİN.!
Trabzon lobisi kuracağız diyerek  meslek gurupları buluşmaları düzenlenmiştin ama Trabzon lobisi KURMADIN.!

 

TRABZONSPOR’ DAN 5000 FORMA ALMA SÖZÜ VERMİŞTİN.!
Trabzonspor’ Dan 5000 Adet Forma Alma Sözü Vermiştin.
Trabzonspor başkanı Muharrem Usta ve İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da olduğu iftar programında Trabzonspor’ Dan 5000 Adet Forma Alma Sözü Vermiştin. ALMADIN.!


Sayın Mustafa Demir;

Şimdi Bunca Şeye Rağmen Yeni Genel Kurulda Adaysın Öylemi.?

Sana söyleyecek söz bulamıyorum da TDF ye üye derneklerin delegelerine bir şey söylemek isterim. 


Eğer ki siz hala  böyle bir başkana inanıp peşinden gidiyorsanız, o sizin derdiniz.

Trabzon’ a ve Trabzon Derneklerine değil kendinize hizmet etmek istiyorsunuz demektir. Bu işlerden bir çıkarınız var ki böyle bir başkanla devam ediyorsunuz, yok eğer öyle değilse diğerini yazmaya elim varmadı.!.!.!

Korkut Yılmaz Ayaz


Tags; TDF, Trabzon Dernekleri Federasyonu, Mustafa Demir, İsmail Şatıroğlu, Nurettin Turan, Hüseyin Ayaz, Muharrem Usta, Süleyman Soylu, Trabzonspor, 5000 Adet Forma, Korkut Yılmaz Ayaz, Gürpınar Projesi, www.medyagunebakis.com,


HABERE İLİŞKİN SOSYAL MEDYA YORUMLARI

Mustafa Demir 

Mustafa Demir Sadullah bunların bende cevapları var ben TDF yi birinci lige çıkardım bu arkadaşı da ben gençlik kolu başkanı seçtim ve verdiği kahvaltı ücretini de cebimden ödemiştim çok yazık birilerinin avukatlığını yapmak onun kişiliğinde bir problem olduğunu anlatıyor muhatap değilim onunla ancak sen de yayınlamadan önce bide bana sorsaydın bunları Trabzon'a faydası yok sen i tarafsız Trabzon aşığı biliyorum sevgili sadullah

Korkut Yılmaz Ayaz

Korkut Yılmaz Ayaz Beni siz başkan seçmediniz ki hala siyaset yapıyorsunuz. Verdiğimiz ilk kahvaltının parasını cebinizden vermiş olabilirsiniz ama ilk feshanenin karından da verdiğiniz paraları geri aldınız. 2013 Feshane hesabın da ve banka kayıtlarınızda bunlar mevcut.

Mustafa Demir

Mustafa Demir Bak korkut efendi seni aşan konulara yorum yapacak kadar STK cı olmadın ben TDF ilk yılda 80 000 TL para harcadım sonra yarısını geri aldım kalanını bağışladım belgeleri tdf de kasada. bu işi sormak sana kalmadı ,sen tetikçilik yapma ,baaaaak rahmetli kardeşime dil uzattın ya özür dile ya hesabını ver

Korkut Yılmaz Ayaz

Korkut Yılmaz Ayaz Sizin gibi bir siyasetçiye yakışmayacak hitap şekliyle seslenmenize rağmen yine de size cevap veriyorum.
Elinizde STK metre var herhalde ki kimin ne kadar STK cı olduğuna karar verebiliyorsunuz. Bu işleri sormak kime kalıyor ben de onu çok merak ettim. Ben soramayacağım o soramayacak bu soramayacak sizler de istediğiniz gibi her şeyi kılıfına uydurup genel kuruldan geçirip koltuğunuz da oturmaya devam mı edeceksiniz.?

Benim hesabını veremeyeceğim bir şey yok ama farkında değilsiniz herhalde hesap vermesi gereken kişi ben değil sizsiniz. 
Beni başkan seçtiğinizi söylediğiniz 2012 yılında kurumun ayakta kalabilmesi için, üstün çabalar sarf ederek cebindeki paraları harcayarak o kurumu ayakta tutan insanlarla benim gençlik kolları başkanlığıma karar vermiştik.Hani şu puslu havayı bekleyip sırtından vurduğunuz insanlar belki hatırlarsınız. 
Ki siz o dönem Nurettin Turan TDF'nu batırdı diye ortalığı ayağa kaldırıyor yanından bile geçmiyor etkinliklerinize bile davet etmiyordunuz. Kendisi daha sonra KASTOB Genel Başkanı olduğu halde bu durum Hüseyin Ayaz'ın federasyondan ayrılmasına kadar devam etmişti. Sonra ne oldu da can ciğer kuzu sarması oldunuz aklım almıyor. Geçmiş gün belki unutmuşsunuzdur diye hatırlatayım istedim.
Birilerinin avukatlığımı yaptığımı söyleyerek Hüseyin Ayaz ı kastediyorsanız, o kendi işini kendisi görür bana hiç ihtiyacı yok.
Ki arkasından attığınız iftiraların ispatı için Nurettin Turan ın kurduğu başkanlığını İsmail Şatıroğlu'nun yaptığı benim de hazır bulunduğum komisyonun yüzleşme toplantısında kimin ne kadar avukata ihtiyacı olduğunu görmüştük. Keşke o gün oraya gelip Hüseyin Ayaz ın "arkamdan iftiralar atan Mustafa Demir nerede diye" bağırdığında karşısında olsaydınız. 
Ayrıca merak ta etmiyor değilim Hüseyin Ayaz ın emeklerinin üzerine siz ve yanınızda ki bir çoğunun hangi derneği temsil ettiğini bilmediğimiz yöneticileriniz hangi vicdanla oturuyor ?
Sadece rahmetli kardeşinizden konu içinde bahsettiğim için özür dilerim ama sizin de ölüler ve diriler üzerine attığınız iftiralardan dolayı Müslümanların neler yaşadığını görmezden gelerek ne bir açıklama yaptığınızı ne bir özür dilediğinizi kimse görmedi.
Buradan sakın tehdit ettim korktu ya da Korkut benden özür diledi manasını da çıkarmayın siz Trabzonluysanız ben de Trabzonluyum, siz Düzköylüyseniz ben de Çaykaralıyım, siz Çiğdemliliyseniz bende Şur'luyum, siz Demiroğlu iseniz ben de Ayazoğlu' yum...

Mustafa Demir

Mustafa Demir Sen muhatabım olamazsın ama ölü kardeşime dil uzatmanı hazmedemiyorum anneme söyledim oda senin için diyor ki AYNI HALLARA KALSIN ANNESİ SALLARİNA GİRSIN SIKIYSA GİTSİN O TABELAYI ORDAN İNDİRSİN diyor annemin şivesi ile yazdım seni Allaha havale ediyorum

 

Mustafa Demir Sadullah bunların bende cevapları var ben TDF yi birinci lige çıkardım bu arkadaşı da ben gençlik kolu başkanı seçtim ve verdiği kahvaltı ücretini de cebimden ödemiştim çok yazık birilerinin avukatlığını yapmak onun kişiliğinde bir problem olduğunu anlatıyor muhatap değilim onunla ancak sen de yayınlamadan önce bide bana sorsaydın bunları Trabzon'a faydası yok sen i tarafsız Trabzon aşığı biliyorum sevgili sadullah

Korkut Yılmaz Ayaz

Korkut Yılmaz Ayaz Beni siz başkan seçmediniz ki hala siyaset yapıyorsunuz. Verdiğimiz ilk kahvaltının parasını cebinizden vermiş olabilirsiniz ama ilk feshane'nin karından da verdiğiniz paraları geri aldınız. 2013 Feshane hesabın da ve banka kayıtlarınızda bunlar mevcut.

Mustafa Demir

Mustafa Demir Bak korkut efendi seni aşan konulara yorum yapacak kadar STK cı olmadın ben tdf ilk yılda 80 000 tl para harcadım sonra yarısını geri aldım kalanını bağışladım belgeleri TDF de kasada. bu işi sormak sana kalmadı ,sen tetikçilik yapma ,baaaaak rahmetli kardeşime dil uzattın ya özür dile ya hesabını ver

 

Kadir Balik

Kadir Balık bak korkut kardeşim senin yaptığın çok ayıp bir kere başkan senden yaş olarak büyük sana yakışmadı kardeşim senin yaşın kadar siyaset yaptı bir şey varsa sosyal medyada değil başkana giderek bunun hesabini sor yaptığın senin duruşuna yakışmadı bana sorarsan bir şey varsa ararsın gidersin sorarsın .sana şunu sorarlar sonra başkanken iyi şimdimi kötü oldu yapma kardeşim benim sana diyeceğim bu Mustafa başkanın ahlakı da değerini de ben ailecek çok iyi biliriz kardeşim burada degil gidip sor daha ofise sosyal medyamı var Allaha emanet ol

Korkut Yılmaz Ayaz

Korkut Yılmaz Ayaz Annenizin ellerinden öpüyorum ona deyin ki 3 yıl başkanlığını yaptığım korkutun annesinin rahmetli olduğunu bilmiyorum annesi sallarına giremez onun. Benim derdim astırdığınız değil astırmadığınız tabelalar. Konuyu farklı yönlere çekip asıl konuları es geçmede ki üstün başarınızı da ayakta alkışlıyorum. Her Trabzonlunun sizin muhatabınız olduğunun farkında bile olmamanız içinde bulunduğunuz kişilik sendromunun bir göstergesi olsa gerek. Ben ve benim gibi bir çok Trabzonlu da sizi Allah' a havale ediyor. Kim ne kadar ne yaptıysa karşılığını misliyle bulur inşallah...

Kadir Balik

Kadir Balık bana sosyal medyada yazma kardeşim rica edeceğim mahalle hatunları sevgililer gibi yazışmayı sevmem bir zahmet kardeşim sakin

Mustafa Demir

Mustafa Demir Adamı çileden çıkarma bal gibi ölen kardeşimin isim tabelasının derdi seni germedi hala yaptığının farkında değil misin ölen birisi için yaptığın hatayı düzelt annem bedduasını ediyor artık sanamı neyine bilmem 85 yaşında kadının ve benim sinirlerimi hat safhada bozdun akıllı ol özür dile

Korkut Yılmaz Ayaz

Korkut Yılmaz Ayaz Kadir sosyal medyadan cevap veren başkanın kendisi ben değil ben basına yazdım kendisi beni muhatap almayıp konunun içinden şahsi olan yere cevap veriyor. Bir Trabzonlu olarak sizlerinde bilmesi gereken konular var madem bunları basın yoluyla da konuşamayacağız o zaman kapatın TV leri gazeteleri haber sitelerini...

Korkut Yılmaz Ayaz

Korkut Yılmaz Ayaz Mustafa Demir ben özrümü diledim okumadınız herhalde ?

Kadir Balik

Kadir Balık olum sosyal medya değil git hesap başkana yanına sor varsa bir şey yazdın kaç kişi destek oldu sana yarin ezileceğin noktaya takılma kardeşim herkes herkesi bilir bana sosyal medyadan yazma iftar sonrası ara bana veya kimse hesap sor .Allah katında hesabını veremezsin sonra kardeşim iyi iftarlar

©Trabzon Dernekleri Federasyonunun Gürpınar Sosyal Tesisleri Projesi


@#MedyaGünebakış ©#MedyaGünebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul –Mayıs.2018- okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ - okkesb@turkfreezone.com, 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP