FENERBAHÇE HİSSELERİNE ALİ KOÇ DOPİNGİ

Fenerbahçe hisseleri Ali Koç'un Başkan Seçilmesi Sonrasında Güne Yüzde 6.58 Primli Başladı.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

FENERBAHÇE HİSSELERİNE ALİ KOÇ DOPİNGİ

Fenerbahçe hisseleri Ali Koç'un Başkan Seçilmesi Sonrasında Güne Yüzde 6.58 Primli Başladı.

 

Fenerbahçe Kulübü’nün hafta sonunda yapılan seçimli olağan genel kurulunda, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç’un kulübün başkanı seçilmesinin ardından Fenerbahçe hisseleri sert yükselişte.

Koç, dün gerçekleşen seçimde geçerli 20,736 oyun 16,092’sini alırken, 20 yıldır Fenerbahçe Kulübü başkanlığı yapan Aziz Yıldırım ise 4,644 oy aldı.

Fenerbahçe hisseleri açılış sonrasında 44.36 liraya kadar çıkmasının ardından saat 10.09’da yüzde 6.58 primle 42.10 liradan işlem görüyor.

REUTERS

 

SAMET GÜZEL’DEN FLAŞ PAYLAŞIM.!

Fenerbahçe'nin tarihi kongresinde rekor bir oyla başkanlığa seçilen Ali Koç'a bir dönem Fenerbahçe'de görev yapmış isimlerden tebrik mesajı yağdı... O isimlerin arasında Aziz Yıldırım döneminde Alex'in tercümanlığını yapan Samet Güzel de vardı.

08:194 Haziran 2018

 

Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım’ın 20 yıllık koltuğunu devralan Ali Koç’a sarı lacivertli kulüpte görev yapmış eski isimlerden de tebrik mesajları yağdı. O mesajlardan en dikkat çekenlerden birisi de kulübün eski tercümanı Samet Güzel’den geldi. Alex’in Fenerbahçe’den ayrıldığı dönemde Aziz Yıldırım ile basın toplantısında yaşadığı diyalog ile hatırlanan Güzel, ‘değişim şarttı’ dedi. İşte Samet Güzel'in kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım;

“Fenerbahçe'nin üzerindeki ölü toprağını, kasveti, ağırlığını ve umutsuzluğunu ortadan kaldıran, bunu demokrasinin değerlerine önem vererek yapan, “iyilik” mottosundan ayrılmayan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sn Ali Koç'u tebrik ediyorum. Seneler önce başkan seçilen Aziz Yıldırım, sadece Fenerbahçe'ye değil, Türk Futbolu'na vizyon atlattı ve birçok yeniliğin de öncüsü oldu. Uzun soluklu başkanlık döneminin özellikle son dönemlerinde belli oldu ki Fenerbahçe'nin vizyonu o denli büyüdü ki Aziz Yıldırım'ın vizyonu çok yetersiz kaldı ve artık değişim şarttı.

Şansal Büyüka`dan  İddia.! Ali Koç Kazanınca..

Camia bunun kararını verirken çok sıkıntı çekse de nihai karar verildi. Her biri önce iyi bir Fenerbahçe taraftarı olan kongre üyelerimiz taraftarın bütününün talebiyle aynı paydada buluştu ve bugün Sn Ali Koç'u yeni lideri ilan ettiler. Türk Futbolu çok sağlam bir tuğla kazanmıştır. Sn. Ali Koç'u şahsen tanıyan sade bir taraftar olarak, şahsım adına kendisine güvenimi ve desteğimi sunuyor olacağım. Ayrıca senelerdir yaşadığımız hastalıklı süreçte “ötekileştirmeyi” kendine vazife edinmiş kişiler; sizleri unutmayacağım ama hatırlamamaya da gayret edeceğim. Çünkü bu camia artık iyiliğin peşinden gitmeye karar vermiştir. Sn Ali Koç, hoş geldiniz.”

Nevbahar Koç: Ali, Hayalinin Peşinden Koştu  

Fenerbahçe'nin yeni First Lady'si Nevbahar Koç, Fenerbahçe başkanı seçilen eşi Ali Koç'u kutladı ve 'Ali çocuklarına her zaman hayallerinin peşinden koşmasını söyler. Bence kendi de aynı şeyi yapıyor' dedi.

 

Uğur Boral’dan Aziz Yıldırım Mesajı

O paylaşımlardan birini yapan da Uğur Boral oldu. Boral, “Fenerbahçe'de ve bende emeklerin büyüktür. Yeni hayatında mutluluklar Başkanım…” diyerek Aziz Yıldırım için mesaj yolladı.

Niang’dan Ali Koç Mesajı

2010-2011 sezonunda Fenerbahçe’de oynayan Mamadou Niang da Ali Koç için bir mesaj yayınladı. Çiçeği burnunda başkan Ali Koç’u tebrik eden Niang, “Tebrikler başkanım” ifadelerini kullandı.

Serhat Akın’dan Ali Koç’a Destek

Serhat Akın ise “Ali Koç Başkan Fenerbahçemize hayırlı olsun. İnanıyorum ki özlediğimiz başarılara en kısa zamanda tekrar ulaşacağız. Daha da önemlisi kulüp içinde birlik ve beraberliği tekrar sağlayacağız. Güneşli günler artık çok yakın” açıklamasını yaptı.

Tuncay Şanlı: Ali Bey Etüt Etmiştir

Tuncay Şanlı da, “Ali Koç planlamayı, Fenerbahçe'yi nereye taşıyacağını etüt etmiştir. Son 10 yılda Şampiyonlar Ligi'nde katılamamış, 4 yıldır kupa alamamış bir Fenerbahçe var. Ali Bey'den kongre üyeleri bir samimiyet aldılar. Ali Bey adına başarıyla geçti seçim” ifadelerini kullandı

Apphiah’tan Aziz Yıldırım ve Ali Koç Mesajı

Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Stephen Appiah, Ali Koç’un başkan seçilmesinin ardından bir mesaj yayınladı. Ganalı yıldız paylaşımında ”Fenerbahçe için harcadığın 20 yıl için teşekkürler Aziz Yıldırım. Değişim bazen zor ama gereklidir. Ve Büyük Başkan, tüm kalbimle tebrikler Ali Koç. Gelecek senin ve Fenerbahçe’nindir. YAŞA Fenerbahçe” ifadelerini kullandı.

Semih Şentürk`ten Fenerbahçe Başkanı                     Ali Koç`a tebrik, Aziz Yıldırım`a Sitem.!

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Semih Şentürk, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla sarı-lacivertlilerin gerçekleştirdiği tarihi seçimi değerlendirdi. Semih, yeni başkan Ali Koç'u tebrik ederken Aziz Yıldırım'a ise sitemde bulundu.

 

Ali Koç Kazanınca.!

Fenerbahçe'de başkanlık seçimini Ali Koç'un kazanmasının ardından değerlendirmelerde bulunan Şansal Büyüka, "Aziz Yıldırım keşke daha güzel bir finalle veda etseydi. Fenerbahçe yarından itibaren 50 bin kombine satar" dedi.

07:454 Haziran 2018

Gazeteci Şansal Büyüka, Fenerbahçe’deki tarihi seçimin ardından Ali Koç’un zaferini değerlendirdi.

Aziz Yıldırım’a fark atarak net bir seçim galibiyeti kazanan Ali Koç’u tebrik eden Büyüka, “Ali Koç’u tebrik etmeli. Büyük farkla kazandı. Ancak şunu da söylemeli Aziz Yıldırım keşke daha güzel bir finalle veda etseydi. Zamanında karar vermezseniz, zaman sizin adınıza karar veriyor diyelim.” ifadelerini kullandı.

Ali Koç`Un Rambo Okan Tepkisi Sosyal Medyayı Salladı.!

Böyle bir farkın beklendiğini sözlerine ekleyen Şansal Büyüka, “Bu kadar büyük fark olacağı belliydi. Ali Koç diyenlerin Ali Koç’a atacağı malumdu, ancak delegasyon içinde de oyların büyük bölümünü topladı. Alper Yemeniciler’i tebrik ediyorum. 13.000’e 8.000 olur demişti. Alper bu sabah 15’e 5 olur dedi. Bravo.” şeklinde konuştu.

Güntekin Onay:

''Aziz Yıldırım`a en çok oy kaybettiren...''

Fenerbahçe'de düzenlenen tarihi kongrede 20 yıldır başkanlık yapan Aziz Yıldırım, Ali Koç ile giriştiği yarışı kaybetti. Ali Koç'un başkan seçildiği kongreyi yorumlayan Güntekin Onay, Aziz Yıldırım'a oy kaybettiren nedenleri sıraladı.

Öte yandan Fenerbahçe taraftarının sonuçtan memnun olduğunu dile getiren Büyüka, “Fenerbahçe yarından itibaren 50.000 kombine satar. Bu da yeni yönetime ve Ali Koç’a ağır yükler getirir. Toplumla da uzun zamandır barışık yaşamayan bir Fenerbahçe var. Üzerlerine çok iş düşüyor” dedi.

 

@#MedyaGünebakış ©#MedyaGünebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul –Haziran.2018- okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ --- okkesb@turkfreezone.com,


Diğer Haberler

  • WORLD CORPORATE GOLF CHALLENGE
  • MELİSA ERCAN ŞAMPİYON
  • TÜRK SPOR KULÜPLERİ FİNANSAL KRİZDE
  • GOL PASI.! PAS MI. TAKTİK Mİ.?
  • GÜREŞ, YARIŞ, EĞLENCE BİTTİ. İŞE DEVAM.!
  • OLİMPİYATLARA TALİBİZ DE.! HAZIR MIYIZ.?
  • YAĞMUR AKGÜN HEDEFİNE ULAŞTI
  • ANASTASİA POTAPOVA’NIN İSTANBUL ZAFERİ
  • TENNİS İSTANBUL’DA YARI FİNAL HEYECANI
  • TENNİS CHAMPİONSHİP İSTANBUL’DA BAŞLADI.
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP