MASA TENİSİNDE BÜYÜK BAŞARI

18. Akdeniz Oyunları Masa Tenisinde, Yerli Sporcularımız Büyük Başarı Gösterdi.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

MASA TENİSİNDE BÜYÜK BAŞARI

18. Akdeniz Oyunları Masa Tenisinde, Yerli Sporcularımız Büyük Başarı Gösterdi.

 

İbrahim Gündüz´ün İspanya´da düzenlenen 18. Akdeniz Oyunlarında ferdi maçlarda bronz madalya kazanmasıyla, Türkiye 27 yıl aradan sonra ilk kez bir Türk sporcu ile Akdeniz Oyunlarında madalya kazanmış oldu.

 

İbrahim Gündüz, Tarragona Akdeniz Oyunlarında sırasıyla Yunan Panagiotis´i 4-0, Kosovalı Karabaxhak´ı 4-0, İspanyol Cantero´yu 4-3, Kıbrıs Rum Kesimi´nden Yiangou´yu 4-2 yenerek Çeyrek Finale yükseldi. Çeyrek finalde İtalyan Bobocica´yı 4-3 yenen İbrahim Gündüz, yarı finalde Sloven Darko Jorgic´e 4-1 mağlup oldu. Üçüncülük maçında Fransız Robinot´a karşı hükmen kazanan İbrahim Gündüz bronz madalyanın sahibi olurken, başarılı performansıyla 2020 Tokyo Olimpiyatları için umut verdi.

 

Akdeniz Oyunlarında ferdi maçlarda madalya kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen Erkek Milli takım Antrenörü Onur Germiyanoğlu ´´Çok iyi oynadığımız bir turnuvada haklı bir madalya kazanarak hedefimizi gerçekleştirdik.

 

Yunan hakemlerin grupta Kıbrıslı oyuncuyu kural hatası yaparak çeyrek finale çıkarmalarına rağmen sabahlara kadar hazırlanıp gerekli emin olduğumuz konuda gerekli itirazı yaptık ve İbrahim"i tekrar Ana fikstüre dahil ettik. 3.lük maçından önce rakibimiz organizasyondan diskalifiye olduğu için hükmen kazandık.

 

Ancak biz maça zaten hazırdık ve sonuçtan emindik. Sonuna kadar hak edilmiş bir turnuvayı bir yerli sporcumuz ile kazandığımız madalya ile taçlandırdık . Bu da bizi ayrıca mutlu etti. Başkanımız ve teknik ekibimizi ve tüm sporcu kardeşlerimi tebrik ederim. Umarım takım maçlarında da güzel bir sonuç ortaya koyabiliriz´´ diye konuştu.

 

İbrahim Gündüz´ün elde ettiği başarı Türkiye Masa Tenisi Federasyonu´nun yerli sporculara verdiği imkan ve destekleme politikasının bir sonucu olurken, bu başarının kazanılmasında Milli takım antrenörleri Sunay Atakan ve Onur Germiyanoğlu´nun da büyük payı oldu.

Sporcularımızı ve Teknik ekibimizi kutlar, takım müsabakalarında başarılar dileriz.


 

Fatih Bacak, Antalya - Temmuz.2018 - fb.antalya007@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ – mail: okkesb61@gmail.com,


Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP