MAALESEF...! SAP TA AYRI, SAMAN DA; B.O.P.!

Öğrenilemeyen pek bir şey kalmadı. Kalmadı Derken bir şey var aslında. Soralım da, cevap veren olursa öğreniriz belki.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

MAALESEF...! SAP TA AYRI, SAMAN DA; B.O.P.!

HER ŞEY GAYET AÇIK VE ALENEN YAPILIYOR.


Öğrenilemeyen pek bir şey kalmadı. Kalmadı Derken bir şey var aslında. Soralım da, cevap veren olursa öğreniriz belki.



Soru şu: Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının geçmişten bu güne yıl yıl, ALTIN REZERVİ ne kadardı.? Döviz rezervi ne kadar.? Bugün kasamızda ne kadar altınımız var.?

Reza Sarraf aracılığı ile kaçırılan altınlar kimindi, kime gitti.?

Devlet garantörlüğü kapsamında hangi ülkeye ve uluslararası şirketlere ne kadar borç var ve bunların ödenebilirlik durumu nedir.? Bu borçların karşılığında Merkez Bankası Altınları rehin verilmiş midir, hangi ülkededir.?


BOP; BÜYÜK ORTA DOĞU PROJESİ Kapsamında [-ABD, B.Britanya, İsrael-]'in Oto kontrollü Operasyonu Devam Ediyor, Bu projede kendilerine rol verilenler ve görevlendirilenler, rollerini çok iyi oynuyor ve görevlerini bihakkın yerine getiriyorlar.

Ayrıca Kılıçdaroğlu açıkça "CHP artık Atatürk'ün CHP'si değildir, Biz Y-CHP yiz." Dedi mi. Dedi. Parti Meclisini oluştururken kimleri yanına aldı, kimleri harcadı, inceleyin bakın anlarsınız.

Ayrıca bu güne kadar, bu iktidarın Cumhuriyeti yıkan, Laikliği ve Demokrasiyi rafa kaldıran uygulamalarını engellemek için bir çabası var mı.?

iktidar ve sözcülerinin karalamalarına karşı, partisini ve kendisini savunabilmiş mi, muhalefet etmiş mi.? Yok, daha neyin yorumunu yapıyorsunuz.? Son sonuçta kendisi de, uygulamaları da siyasetin diğer aktörleri gibi BOP projesinin aktif birer parçasıdır.!

RTE - Recep Tayyip Erdoğan Yenilemez, Yıkılamaz.! Sağında Devlet Bahçeli.. Solunda Kemal Kılçdaroğlu.. Arkasında Doğu Perinçek Olduğu müddetçe Ona kimse bir şey yapamaz.! Çünkü muhalifi de yok, Desteksiz Muharrem İnce'den başka alternatif-seçeneği de yok. Gerisini siz düşünün..!



DIŞ GÜÇLERİN KİM OLDUKLARI VE 2023 HEDEFLERİ.!        

2023 HEDEFİNDE TÜRKİYE'NİN RUHUNA EL FATİHA.!

Kapitalizm ve Emperyalizm Günümüzde ise Globalizm; Sömürmek Üzere Sömürge Haline Getirdikleri Bir Ülkede, Temel Prensip Olarak Öncelikle Yeterli Sayıda İnsanı Satın Alıyorlar, Eğitiyorlar, Yetiştiriyorlar, Kendilerine Bağımlı, Güdülebilir Duruma Getiriyorlar.

Sonra da O Ülkedeki Seçimlerde Onları Devletin Başına Gövdesine Çeşitli Kademelerine Yerleşmelerini Sağlıyorlar. Bütün Bunlar Senaryo Değil, Burada Yazılananları, Yaptıklarını, Yapacaklarını Açıktan ve Alenen Kendileri Söylüyorlar.

Bu Arada Toplumun, Oy Verenlerin Eğitim Sistemini Bozup Cahil Kalmalarını, Dinlerini Ilımlı Hale Getirip, Allah'tan, Kitaptan Uzaklaştırıp Genel Ahlakını da Yozlaştırdıklarını ve Bu arada Özelleştirmelerle Ellerindeki Her Türlü Kıymet ve Değer İfade Eden Mal, Şirket ve Fabrikalarını, Yeraltı Maden Sahalarını Aldıktan Sonra... Ruhuna El Fatiha.... Amiiinn Diyorlar.!



DIŞ GÜÇLER; BOP PROJESİ & 2023 HEDEFİ;

BOP Büyük Ortadoğu Projesi Kapsamında İŞİD'in Kurucuları ve Sahipleri Yani Dış Güçler; -( ABD-İngiltere-İsrail )- ile Eşbaşkanlık, Payesi Verilen Türkiye'nin Amaçları ve 20023 Hedefi; Türkiye ve İran Dahil Ortadoğu Ülkelerinin Bölünmüş Yönetilebilir, Kullanılabilir, Yenilebilir, Yutulabilir Duruma Getirilmesi,

CHP'nin Seçim Kazanamayacak kadar küçültülmesi, Demokrasi ve Laiklik gibi Rafa Kaldırılması, Atatürk'ün İsim ve İzlerinin silinmesi, Altı Ok'un Hepsinin Kırılması, Kemalizmin Yok Edilmesi,

Türklerin kendi öz kültüründen, kimlik ve değerlerinden eğitim, kültür ve sanattan koparılarak  yozlaşması, Kuran dininden uzaklaştırılıp ılımlı İslam diye uyduruk bir inanca bulaştırılması,

Türkiye'nin: Tarımdan, Topraktan, Hayvancılıktan, Üretimden, Yurt Dışına Satıştan Uzaklaştırıp Bütün İhtiyaç Duyulan Her Şeyini Sadece Kendi Belirledikleri Ülkelerden ve Onların Şirketlerinden Almalarını, İthal Etmelerini Sağlayarak Tüketen, Açlık Sınırında Yaşayan ve Karın Tokluğuna Çalışan Köle Toplum Olması... vs.. vs.


 


@#MedyaGünebakış ©#MedyaGünebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul –Temmuz.2018- okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ --- okkesb@turkfreezone.com,

 

Büyük Ortadoğu Projesi

Sam Parker ve Joe Black  2018 / 11 / 04  

2003 yılında Irak Savaşı sırasında, “Büyük Orta Doğu” adında bir proje ortaya çıktı. Eski Dünya rejiminin haritasını yeniden çizme planıydı.  Ortadoğu haritasının yeniden çizilmesi, tüm büyük petrolün ve şu anda Orta Doğu'nun doğal gazının kontrolünde ABD askeri botlarını yere koyma stratejisinin bir parçası. Amaç, Çin ve Avrupa Birliği ekonomilerini kontrol etmek ve bu ülkelere doğrudan şantaj yapmaktı.

Henry Kissinger'ın 1970'lerde söylediği gibi: “Eğer petrolü kontrol ederseniz, tüm ulusları veya millet gruplarını kontrol edersiniz.”

Dick Cheney, Başkan Yardımcısı olmadan önce 1999'da Londra'daki Petroleum Enstitüsü'ne çok ilginç bir konuşma yaptı. O, gelecek yirmi yıl boyunca dünyanın ne kadar yağa ihtiyaç duyacağı, eski petrol alanlarından ne kadar azalacağı ve kaç yeni keşfin bulunacağının perspektifini belirtti. 

Ve orada şöyle dedi: “Dünyanın en büyük petrol rezervlerine sahip bir yeri Ortadoğu ülkelerinin kontrolü altında - Kuveyt, BAE, Suudi Arabistan, Irak, İran. Sorun şu ki, bu petrol rezervleri hükümetler tarafından kontrol ediliyor”. 

Diğer bir deyişle, ABD'nin, bizler bu petrolün kontrolünü devletlerden alması ve BP, Shell ve diğerleri gibi özel şirketlere el koyması gerektiğini söyledi.

Cheney, George W. Bush'un başkan yardımcısı olduğunda, görevlendirildiği ilk şey Enerji Görev Gücü oldu. Denetiminde, görev gücü, Ortadoğu'nun petrol haritalarına Irak işgali öncesinde ayrıntılı olarak bakmaya başladı.

Dolayısıyla, bu petrolün kontrol edilmesi ve AB için doğal gazın artan önemi nedeniyle, gazı kontrol etmektir.

Bu nedenle, Büyük Ortadoğu projesinin tamamı budur. Bu, haritanın yeniden çizilmesi için bir plan olup, Washington'un bütün çevre ülkelerini kontrol etmesini ve tüm projede çok önemli bir rol oynayan Türkiye, İran, Irak ve Suriye'yi istikrarsızlaştırmasını sağlayacak bir jeopolitik pivot olarak birleşik bir Kürdistan yaratıyor. Sam Parker ve Joe Black  2018 / 11 / 04  

@#MedyaGünebakış ©#MedyaGünebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul –Temmuz.2018- okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ --- okkesb@turkfreezone.com,

Diğer Haberler

  • ŞEYHİMİZ, ŞIHIMIZ ÇOK, FİLOZOFUMUZ YOK.!
  • BEYAZ KÜRTLERİN GİZLİ İKTİDARI
  • BÜYÜK YAHUDİ GÖÇÜNÜN GERÇEK HİKÂYESİ
  • 74 YILLIK FAİLİ MEÇHUL: NURİ KİLLİGİL PAŞA
  • BUGÜN GÜNLERDEN ÂŞIK VEYSEL
  • CHESTER PROJESİ, OLTADAKİ BALIK TÜRKİYE
  • BAD-EL HARAB-ÜL BASRA.! & BAD-EL HARAB-ÜL TÜRKİYE.!
  • YENİ İSRAİL DEVLETİ KARADENİZ’DE KURULUYOR.!
  • SELANİK’TE BİR EVİN HİKÂYESİ
  • ADNAN KAHVECİ HAKKINDA.!
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP