EKREM İMAMOĞLU ve TDF

Trabzon Akçaabatlı Bir Hemşerimiz İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına Aday Oldu. Bir Trabzonlu Olarak Kendisi İle Gurur Duyuyoruz..

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

EKREM İMAMOĞLU ve TDF


Trabzon Akçaabatlı Bir Hemşerimiz İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına Aday Oldu. Bir Trabzonlu Olarak

Kendisi İle Gurur Duyuyoruz..

kendisini hiç tanımam el bile sıkışmadım. Çok beyefendi

girişken konuşmasını bilen çözüm üreten bir kişiye benziyor..

karşısındaki Ak partinin adayı sayın Binali Yıldırım da çok tecrübeli çok sevecen nüktedan esprili bir kişiliğe sahip..

seçim çalışmaları boyunca ikisini de takip ettim hiçbir zaman eleştiri dozunu kaçırmadılar hiçbir zaman belden aşağı vurmadılar hep projelerini anlatmakla yetindiler; Bu bizim görmek istediğimiz bir tabloydu..

26 Mart’ta TDF-Trabzon dernekler Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu gecede tarafgir davranılmıştır; yani Ekrem İmamoğlu'na haksızlık yapılmıştır..

Trabzon dernekler federasyonu başkan ve yönetim kurulu bu nedenle istifa etmek zorundadır.. Bir önceki Trabzon dernekler federasyonu başkanı Sn Mustafa Demir’le de aynı konuları daha önce görüşmüştük.. O da Başkanlığı döneminde bir siyasi örgütün sivil toplum kuruluşu gibi çalışmıştı. Bu durum çok çirkin ve kabul edilemez..

CHP li Olmamama rağmen büyükşehirde Ekrem İmamoğlu'na oyumu vereceğimi açıklıyorum.. diğer taraftan Maltepe’de de oyumu cumhur ittifakının adayı Sn Ahmet Baykan ve ekibine vereceğimi duyuruyorum.

Beni tanıyanlar iyi bilir; benim için Trabzonların ideolojisi, Partisi önemli değildir. Bugüne kadar tüm sivil toplum kuruluşlarındaki icraatlarım, devletteki bürokrasi hayatım ve özel hayatım dahil bu yönde olmuştur.

Benim için Sayın Süleyman Soylu, Sayın Berat Albayrak neyse Sayın Ekrem İmamoğlu da odur onların hangi partili olduğu önemli değildir..

Trabzonlu olmaları benim için yeterlidir.. Trabzonlu olmayan arkadaşlar bu yazıyı okuyabilir onlarda lütfen yanlış anlamasınlar ben kafatasçı şovenist bir milliyetçi değilim.

Bu yazıyı okuyan bazı hemşerilerim bana şu notları yazabilirler” ya kardeşim eğer Ekrem İmamoğlu kazanırsa İstanbul büyükşehir Belediyesi’ne bölücüler HDP'li PKK'lıların dolar.. “ bazıları için bu etkili bir propaganda olabilir ama aklı başında olanlar için değil korkmayın Ekrem İmamoğlu hiçbir şeye müsaade etmez..

O herkesten hepimizden daha milliyetçidir.Bir kardeşiniz ve bir hemşeriniz olarak bu eleştirimi yapıyorum umarım kimseyi kırmamışımdır..

 Necmi Kurt

 

@#ÖkkeşBölükbaşı ©#MedyaGünebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul–Nisan.2019 okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ - okkesb@turkfreezone.com,

 

 

TOPLUM MU, YIĞIN MI?
Machiavelli der ki; “İnsan yığınları büyük hırsıza kızmaz, özlemi o’dur. İnsan yığınları yalancıya kızmaz, kendisi de yalancıdır da ondan. İnsan yığınları yoksula kızar, “aptallığından” der. Yığın “toplum” değildir. Yığın, otoriteye itaat ederek hareket eder. Toplum, bireylerden oluşur, sorgular, örgütlenir. Eğer bir millet iktidarda bulunan kişilerin şereften, onurdan ahlaktan yoksun davranışlarını, hırsızlığını yalnızca kendi siyasi görüşünde olduğu için görmezden geliyorsa, o millet erdemini yitirmiştir. Erdemini yitirmiş millet bir gün vatanını yitirir.”
Son günlerde yeniden Maltepe Belediye Başkanlığı’na atanan kişiye tepkilerini dile getiren Maltepe’li dostlarımın ve partililerin davranışları, toplumsal bir duyarlılıktır. Bu yanlış atamayı reddeden kişilerin haklı direnişlerini alkışlıyorum. Maltepe Belediyesi’ni 62 milyon borçla alıp 5 yıl içinde 500 milyon borca sokan ve 187 milyon mal varlığı edindiği yazılı ve görsel basında günlerce manşet olan kişiye “kırmızı çizgim” diyen ve ısrarla belediye başkanı adayı olarak atayan kişinin hiç mi suçu yok? 
Değerli Maltepe halkının, kendilerini “yığın” olarak gören kişi ve kişilere karşı bir “başkaldırı” yapmasının gerekli olduğuna inanıyorum. Bu anlamda, sizleri “yığın”ın bireyleri olarak gören anlayıştaki kişi ve kişilere karşı, yerel seçimlerde, oy vermeyerek oylarınıza sahip çıkmanızı diliyorum.
“Şimdi zamanı değil” diyerek, sizleri yıllarca oyalayan kişilere “siz ne yaptınız?” diye sorun lütfen. Toplum bireyi olmanın gereği budur.Bu önerimi, sizlere 5 yıl boyunca (2009-2014) ayrım yapmaksızın hizmet etmenin huzuru ve gururu ile yapmış olduğumu bilin ve öyle değerlendirin. 
Halkımızın umutlarını çalan, partimizi çalıp emperyallere satanlara vuracağınız “tokat” anlamlı olacaktır.

Saygılarımla… 
Prof. Dr. Mustafa Zengin

@#ÖkkeşBölükbaşı ©#MedyaGünebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul–Nisan.2019 okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ - okkesb@turkfreezone.com,


Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP