TEVFİK GÖKSU SERT KAYAYA ÇARPTI

Tevik Göksu; Bir Yunan web sitesinin paylaşımını ciddiye alarak Trabzonlu Ekrem İmamoğlu'na "YUNANLI" ithamında bulundu.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

TEVFİK GÖKSU SERT KAYAYA ÇARPTI


İBB Akp Gurup Başkan vekili Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu haddini aştı ve Bir Yunan web sitesinin paylaşımını ciddiye alarak Trabzonlu Ekrem İmamoğlu'na "YUNANLI" ithamında bulunarak açık seçik hakaret etti.

Sözün Nereye Gittiğini Düşünemeyecek Kadar Özürlü Olan Göksu Bütün Trabzonluları Yunanlı Olmakla İtham Etti.

Türkiye'nin milli çimentosu Trabzonluya bu denli seviyesiz hakaret edilmemiştir. Kaldı ki iftira attığı Ekrem İmamoğlu'nun dedesi 7 yılı savaş meydanlarında geçmiş, kardeşleri şehit olmuş, İstiklal madalyası sahibi bir gazi, Göksu'nun sülalesinde istiklal madalyalı bir kişi var mı acaba.?

Toplumda Rum tanımının Yunanlı anlamında kullanılması cehalettir, Rum tanımı Anadolu'da yaşayan Çoğunluğu Türk kavimleri mensubu Hıristiyan vatandaşlarımızdır. Arapça harflerde O harfi olmadığı için Romalı anlamında Rum şeklinde telaffuz edilmiştir.

Baştan sona cehalet ve toplumsal kin - nefret söylemine dönüşen bu ithamlar Politik bir söylem şeklinde yorumlanamaz. Biz buradan Göksu'nun şeceresini açıklamasını, Ailesinde istiklal madalyalı varsa açıklamasını, yoksa İBB başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan ve Trabzonlulardan özür dilemesini bekliyoruz.

KONUYU GÜNDEME TAŞIYAN ESENLER HABER PAYLAŞIMI

Göksu, Ramazan ayında Esenler Dörtyol meydanında halkın parasıyla kurdurduğu yandaş dernekler stantlarından aklına ne esiyorsa söylüyor. Bazen öyle sözler söylüyor, sözün nereye gittiğini bilip bilmediğini kimse anlamıyor.

Göksu, dün akşam Esenler Belediyesi'nin Ramazan ayına özel olarak düzenlediği yöre derneklerinden Çankırılıların standında CHP’nin İBB adayı İmamoğlu’na ve Trabzonlulara göndermede bulundu.

Göksu: ne dedi Yunan Medyası İstanbul’u Yunan kazandı. Bir dakika bu arkadaş nereli (Ekrem İmamoğlu). CHP’nin adayı nereli (Çankırılılar” Trabzonlu diye bağırdılar”  Nasıl oldu Yunan medyası İstanbul’u Yunan kazandı bir ses çıkmadı. Olay büyük kardeşim, hesap büyük bu hesabı Esenler görecek” dedi.

Yunanistan'da Helenist ırkçı bir haber sitesi Trabzon'u Pontus, İstanbul'u Konstantinopolis kabul ettikleri için Trabzonlu Ekrem İmamoğlu'nu Pontus mensubu yerine koyarak sözde hemşericilik yaparak, Ekrem İmamoğlu'nun  Dedesi 1. Dünya savaşı ve Kurtuluş savaşı gazisi istiklal madalyalı Mevlüt İmamoğlu'nu Pontus'lu ilan edip Yunanlı Ekrem İmamoğlu yakıştırması yaptı.


Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu bu gayri ciddi haber yorumunu belge gibi kabul ederek İmamoğlu nezdinde Bütün Trabzonluları Yunanlı ilan etmiş oldu. 

Tevfik Göksu'nun memleketinin kökenleri çok daha net bir şekilde ortadadır Malatyalı vatandaşlarımızı rencide etmemek için biz onun seviyesine inmeyeceğiz, İBB seçimlerinde ortaya koyduğu seviyesizliği bütün Dünya izledi. Bu şekilde hakkında oluşan algıyı pekiştirmiş oldu. Çamur atmakla güneş sıvanmaz. daha fazla yazmak boşuna zahmet olur.

@#ÖkkeşBölükbaşı ©#MedyaGünebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul –Mayıs.2019- okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ - okkesb@turkfreezone.com,

 

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP