Dr. ROBERTO PETRELLA & COVİD-19

İtalyan Doktor Petrella, Haziran 2020'de Coronavirüse Ve Olası Aşıya Karşı Bir Video Yayınladı.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

Dr. ROBERTO PETRELLA & COVİD-19

İtalyan Doktor Petrella, Haziran 2020'de Coronavirüse Ve Olası Aşıya Karşı Bir Video Yayınladı.

https://onedio.com/haber/koronavirus-asisinin-insanlari-kisirlastiran-bir-nufus-azaltma-projesi-oldugunu-one-suren-profesor-dr-roberto-petrella-944945

Koronavirüs Aşısının İnsanları Kısırlaştıran Bir Nüfus Azaltma Projesi Olduğunu Öne Süren Profesör: Dr. Roberto Petrella; Gün Geçmiyor Ki Koronavirüs Ve "Muhtemel" Aşısı Hakkında Bir İddia Daha Çıkmasın.!

 

Hala gerçek bir virüs mü yoksa komplo teorisi mi olduğu tartışılan koronavirüs hakkında bu sefer İtalyan Doktor Roberto Petrella bir açıklama yaptı.!

 

Daha önce rahim ağzı kanserine neden olan Papilloma virüsüne karşı oluşturulan aşıya karşı çıkmasıyla bilinen profesör, bu sefer de koronavirüs aşısı hakkında açıklamalarda bulundu.

 

72 Yaşında Emekli Olan Jinekolog, Papilloma Virüsü Aşısı Olan HPV'ye Karşı Olduğu İçin 2019 Yılında Teramo Tıp Derneği'nden İhraç Edilmişti.

 

İtalyanca olan bu video, pek çok farklı dile çevrilerek tüm dünyaya yayılmaya başladı ve akıllara sayısız soru işareti getirdi.

Doktor Roberto Petrella,

Koronavirüs Aşısı Ve PCR Testi Hakkında; "Aşının İnsanların Bağışıklığını Zayıflattığını" Söylüyor.

Dr. Roberto Petrella aynı zamanda bu aşının dünya nüfusunun %80'ninden fazlasını azaltmayı planlayan bir "toplu imha programı" olduğunu iddia ediyor.

Dr. Roberto Petrella,

Videosunda Şu İfadeleri Kullanıyor...

"Günaydın. Bu çok acil bir videodur. Size okuyacağım bu belgeyi sadece paylaşmanız değil, çok da önemsemeniz gerekiyor! Ne medya, ne televizyon, ne politikacılar size söyleyeceklerimi söyler! 

İtalyanlar dikkat!

Covid yapay zekâ aşısının dijital kimliğini, sertifikasını, 19 ise yapıldığı yılı gösteriyor. Covid-19 virüsün adı değil! Dikkat! Covid-19 uluslararası nüfus kontrolü ve azaltılması planıdır. Bu yıllardan beri programlanan bir durumdur ve 2020 yılında başlatıldı."

Dr. Roberto Petrella,

Açıklamasında Aşının Olası Etkilerini Anlatıyor.

"Yapılan aşılar yoluyla bağışıklık sisteminin zayıflatılması virüsü tekrar aktif hale getirdi. Kullanmak istedikleri aşı ise şimdiye kadar kullanılan aşıların en korkuncu!

Nüfusun %80'ini yok etmeyi planlayan hayatı doğrudan cehenneme çevirecek bir durumdur. Kendinize kesinlikle test yaptırmayın! Teste güvenmeyin! Defalarca söyledim bunu. Testi üretenler bile testin SARS CoV 2 virüsünü tespit etmediğini söylüyor. Sadece tamamen zararsız, ufacık virüsler ve vücudumuzdan atılan hücre artıklarını buluyor. Test edilenlerin %90'ı pozitif çıkıyor. Hedef de zaten bu!

Bu hedefle çocukları da test etmeye başladılar. 11 Mayıs 2020'de hiçbir gazete, hiçbir televizyon, hiçbir Berlusconi kanalı, Fransa’da tüm okullarda çocukların test edildiğine dair tek bir haber yapmadılar. Haftada 700 bin test! Kimse bundan tek kelime bahsetmedi. Eğer çocuğunuzun testi pozitif çıkarsa, bütün aile ve yakın tanıdıklar mecburi olarak test edilir."

Petrella,

Videonun Sonunda Halka Açık Çağrı Yapıyor.

"İTALYANLAR DİKKATLE DİNLEYİN.!

Bu şarlatanları, gerçeği gizleyenleri dinlemeyin! Size bizim hasta olmadığımızı söyledim. Biz sağlıklı taşıyıcılarız. Vücudunuzda virüs olması, hasta olduğunuz manasına gelmez. Ancak bu testte pozitif olarak görülür. Ama bu test bilhassa sağlık hizmetindeki memurlara ayda 2-3 defa tekrarlanıyor. Hedefledikleri tek bir şey var. O da pozitif sonuç çıkarıp sizi hasta olduğunuza inandırmak. Ama aslında diğerleri önünde tehlikeli olarak etiketlemek. 

İtalyanlar dikkatle dinleyin!

Testi reddetmeniz aşıdan kurtulmanızın tek yoludur. Bu aşı yapıldıktan sonra hepimiz hasta olacağız. Zayıflatılmış bir vücutla ölüme gideceğiz. İtalyanlar olarak insanlığı kurtartmak için tek çözümün insanların test yaptırmaması olduğunun anlaşılması gerekiyor. Müsaade etmeyin.!

Sizi tuzağa düşürmelerine fırsat vermeyin. Ben sizi ikaz etme görevimi yapıyorum. İkaz etmedi demeyin. Covid-19 kitle imha silahıdır ve bundan kurtulmanın tek yolu bu testi yaptırmamaktır. 

Televizyonlardaki piçler bunları size söylemez. Politikacılar da bu düzenin piyonlarıdır. Özellikle bir doktor olan Başbakan Yardımcısı, meslektaşım kendinden utanmalısın! 

Aşılanan insanların çoğu bu toplumdan yok olacak. Aşı olmayanın seyahat etmesi, sinemaya gitmesi hatta evden çıkması mümkün olmayacak. Bu durum bazı Çin şehirlerinde yaşanıyor bile.! 

İspanya, Arjantin ve Latin Amerika ülkeleri, bunun için pilot bölge olarak seçildiler. Kitle aşılamaları için tüm hazırlıklar medya ve büyük şirketlerin desteğiyle başlatıldı.

Ölürüm de aşı yaptırmam! Selamlar."

 

SALGIN BİTME NOKTASINDAN ÇOK UZAK

DSÖ - Dünya Sağlık Örgütü Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, "Salgın Bitme Noktasından Çok Uzak" Dedi.

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında Afrika, Doğu Avrupa, Latin Amerika ve bazı Asya ülkelerinde artan vaka sayılarından endişe duyduğunu belirterek, "Salgın bitme noktasından çok uzak." dedi.

Ghebreyesus, DSÖ'nün İsviçre'nin Cenevre kentindeki merkezinde, video konferans yöntemiyle basın toplantısı düzenledi.

Kovid-19'un dünya genelinde çok fazla insanın ölümüne yol açtığını dile getiren Ghebreyesus, "DSÖ, salgının diğer sağlık hizmetleri ve özellikle çocuklar üzerindeki etkisinden derin endişe duyuyor. Çocuklar, Kovid-19'un neden olduğu şiddetli hastalık ve ölümlerde daha az risk altında ama aşı ile önlenebilir diğer hastalıkların yüksek riski altında olabilirler." değerlendirmesinde bulundu.

"Salgın bitme noktasından çok uzak." ifadesini kullanan Ghebreyesus, örgütün Afrika, Doğu Avrupa, Latin Amerika ve bazı Asya ülkelerinde artan vaka sayılarından endişe duyduğunun altını çizdi.

Ghebreyesus, bu bölgelerdeki ülkelerde Kovid-19 vaka ve ölüm sayılarının test kapasitelerinin düşüklüğü nedeniyle açıklananın çok üzerinde olduğu uyarısında bulundu.

"Dünya koronavirüse ilişkin DSÖ'yü dinlemeliydi"

Bir soru üzerine Ghebreyesus, 30 Ocak'ta "uluslararası kamu sağlığı acil durumu" ilan ettiklerine vurgu yaparak, bu dönemde Çin dışında sadece 82 vaka görüldüğünü, bunların 10'un Avrupa'da olduğunu anımsattı.

Ghebreyesus, küresel acil dönem ilan edildiğinde her ülkenin kamu sağlığına ilişkin tedbirler alması gerektiğini belirterek, "Biz ülkelere sadece tavsiyelerde bulunabiliriz. Tavsiyelerin uygulanmasına ilişkin bizim bir yetkimiz yok. Dünya (koronavirüse ilişkin) dikkatlice DSÖ'yü dinlemeliydi." ifadesini kullandı.

DSÖ, 30 Ocak'ta Kovid-19'a ilişkin "uluslararası kamu sağlığı acil durumu" ilan etmişti. Ghebreyesus, karar için, "Temel sebep Çin'de olup bitenler değil, diğer ülkelerde olanlar" ifadesini kullanarak, Çin ile ticari aktiviteleri ve ülkeye yapılan seyahatleri kısıtlamak için hiçbir gerekçe olmadığını savunmuştu.

Ghebreyesus, 3 Şubat'ta ise Çin'e karşı ticaret ve seyahat kısıtlamalarına karşı olduklarını tekrarlamıştı.

KORONAVİRÜSÜN YENİ BELİRTİLERİ ORTAYA ÇIKTI

Sağlık Uzmanları, Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) Salgınına Yakalanan Çinlilerin Bir Kısmında Koordinasyon Ve Konuşma Bozukluğu Gibi Sorunların Gözlemlendiğini Rapor Etti.

11.04.2020 23:32    

Sağlık uzmanları, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına yakalanan Çinlilerin bir kısmında koordinasyon ve konuşma bozukluğu gibi sorunların gözlemlendiğini rapor etti.

Amerikan Tabipler Birliği tarafından yayınlanan JAMA Neuology adlı tıp dergisinde yer verilen bir araştırmada, Kovid-19’a yakalanan Çinlilerin bir kısmında, şu ana kadar bilinen belirtilerin dışında koordinasyon ve konuşma bozukluğu gibi sorunların gözlemlendiği belirtildi.

HASTALARDA SAPTANAN NÖROLOJİK SEMPTOMLAR

Sputnik'in söz konusu makaleden aktardığına göre, salgının çıkış noktası olan Çin’in Vuhan kentinde hastalığı kapan 214 kişi ile ilgili verileri inceleyen uzmanlar, tüm hastaların yüzde 36’sında, ağır geçirenlerinse yüzde 46’sında bir takım nörolojik semptomların görüldüğünü saptadı ve bunların bazılarını beyine kan dolaşımı bozukluğu, bilinç bulanıklığı ve kas güçsüzlüğü olarak sıraladı.

Bu belirtilerin yanı sıra hastaların koronavirüsün yol açtığı yüksek ateş, öksürük ve baş ağrısı gibi bilinen semptomlardan yakındığı ifade edildi.

Son verilere göre dünya genelinde toplam 1.7 milyondan fazla kişi Kovid-19 enfeksiyonuna yakalandı, yaklaşık 93 bin kişi ise yaşamını yitirdi. İyileşenlerin sayısı ise son verilere göre 389 bin kişi oldu.

Odatv.com

 

Amerika Maryland Üniversitesi, Enfeksiyon Hastalıkları şefi Dr. Faheem Younus’un twitlerinden;

 

1-- Covid19 ile aylarca yaşayacağız. İnkar da etmeyelim, panik de yapmayalım. Hayatı gereksiz yere zorlaştırmayalım. Mutlu olmayı ve bu gerçekle yaşamayı öğrenelim.

 

2-- Virüs yazın etkisini azaltmayacak. Brezilya ve Arjantin’de şu an mevsim yaz ama virüs hızla yayılıyor.

 

3-- Çok çok su içerek hücrelere nüfuz etmiş Covid19 virüslerini yok edemezsiniz, sadece sık sık tuvalete gidersiniz.

 

4-- El yıkamak ve 1.8 metre mesafede durmak, virüsten korunmak için en iyi yöntemdir. Eğer evde Covid19 hastası yoksa evdeki yüzeyleri dezenfekte etmeniz gerekmez.

 

5-- Kargo paketleri, benzin pompaları, alışveriş arabaları ya da ATM'ler enfeksiyona neden olmaz. Ellerinizi yıkayın, hayatınızı normal yaşayın.

 

6-- Covid19 gıda kaynaklı bir enfeksiyon değildir. Grip gibi damlacıkla ilişkili enfeksiyondur. Yemek siparişiyle belgelenmiş Covid19 riski yoktur.

 

7-- Saunaya girmek, hücreye nüfuz etmiş Covid19 virüslerini öldürmez.

 

8-- Koku alma duygunuzu pek çok alerji ve viral enfekiyonla kaybedebilirsiniz. Covid19 için spesifik olmayan bir semptomdur.

 

9-- Eve geldikten sonra kıyafetlerinizi değiştirip acilen duş almamız gerekmez. Temizlik bir erdemdir, paranoya değil.

 

10-- Covid19 virüsü havada asılı durmaz. Yakın temas gerektiren bir damlacık enfeksiyonudur. Hava temiz, parklarda bahçelerde (mesafeyi koruyarak) yürüyebilirsiniz.

 

11-- Covid19 ırk veya din ayırmaz, tüm insanlara bulaşır.

 

12-- Covid19’a karşı normal sabun kullanmak yeterlidir, illa antibakteriyel sabun almak gerekmez. Zaten virüs bakteri de değildir.

 

13-- Yemek siparişleriniz için endişelenmenize gerek yoktur. Ama çok istiyorsanız, mikrodalga fırında birazcık ısıtabilirsiniz.

 

14-- Ayakkabılarınızla eve Covid19 getirip hastalanma ihtimaliniz, günde 2 defa üstünüze yıldırım düşmesiyle aynıdır. 20 yıldır virüslere karşı çalışıyorum, damlacık enfeksiyonları böyle yayılmaz.

 

15-- Sirke, sumak, soda, zencefil içmekle/yemekle virüsten korunamazsınız.

 

16-- Eldiven giymek kötü bir fikirdir, virüs eldiven üstünde birikebilir, yüzünüze dokunursanız kolayca bulaşır. El yıkamak en iyisidir.

LÜTFEN AŞAĞIDA Kİ PİSİKOLOG ARKADAŞIN YAZISINI DİKKATLİCE OKUYUNUZ..

 

''' Bakin, alin 70 yasinda birini hergun bu felaket haberlerini izletin, " sira sana geliyooor, sana geliyoooor" mesajini verin, iddia ediyorum bu insan birkac ay icinde ölür. Bu programlar stress ve anksiyete yoluyla immun sistemimizi perisan ediyorlar..Izlemeyin! Deprem profesorlerine dönmus tıp hocalarini da izlemeyin!

Ben bu surecin basindan itibaren sizlere bilimsel gelismeler işiginda paylasimlarda bulundum. Soylenecek fazla birsey kalmadigini düşunuyorum. Artik bu salginla ilgili birsey paylasmayacagim. Bu saatten sonra ayni seyleri tekrar etmek sadece yaşam kalitemizi yerle bir eder.'''

Hasan Belli / Pisikolog

 

VE LÜTFEN

BU YAZININ ALTINA EKLENEN ŞU FIKRAYI DA OKUYUNUZ..

 

'''Tüccarın biri bir gün yolda Veba'yla karşılaşır. Endişeyle Veba'ya bakar ve "Nereye gidiyorsun?" diye sorar. Veba, "Bağdat'a" diye yanıtlar. “Kaç kişinin canını alacaksın?” diye tekrar sorar Tüccar. Veba, “Çok değil, sadece 5 bin kişi” der. Aradan zaman geçer ve Tüccar yolda yine Veba'yı görür. Fakat duymuştur ki Bağdat'ta vebadan dolayı 60 bin kişi ölmüştür. “Bana 5 bin kişiyi öldüreceğini söylemiştin. Oysa sen 60 bin cana kıymışsın” diye hiddetlenir Veba'ya. Veba ise gayet sakin ve kendinden emin, “Ben 5 bin kişi öldürdüm. Geriye kalanı korkudan öldü” der.''

 

VÜCUT SAĞLIĞINIZ İLE BERABER, AKIL SAĞLIĞINIZI DA KORUYUNUZ..

UNUTMAYINIZ, BOZULAN PİSİKOLOJİ, VUCUT DİRENCİNİ DİBE İNDİRİR...

 


HER İSLAMCI YOBAZ.!

SIKIŞINCA  BİLİMİ TADACAKTIR.!

 

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ’IN CORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF.!

Burak Yılmaz, Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

https://www.odatv.com/goksel-gumusdagin-test-sonucu-cikti-25032040.html

Futbolda Korona Salgını...

Odatv.com, 25.03.2020 Çarşamba

@#ÖkkeşBölükbaşı @#MedyaGünebakış

#evdekal, #evdehayatvar, #evindekalıyoruz,

Beşiktaşlı futbolcu Burak Yılmaz, Türkiye’de yayılmaya başlayan koronavirüsle ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Hürriyet'in haberine göre Yılmaz, Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Türkiye’de koronavirüs vaka sayısı bin 872’ye yükselirken can kaybı da 44’e ulaştı. Öte yandan spor camiasından da koronavirüs haberleri gelmeye başladı.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak’ın koronavirüs testi pozitif çıkarken, sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, koronavirüs testinin pozitif olduğunu ifade etmişti.

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ’IN TESTİ POZİTİF

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Burak Yılmaz, Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'a geçmiş olsun dileklerini iletirken, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın da testinin pozitif çıktığını açıkladı. 

Burak Yılmaz'ın Twitter hesabından yaptığı koronavirüs açıklaması şu şekilde: "Tüm dünyayı etkisine alan Covid-19 virüsü ile biz de Milletçe mücadele etmekteyiz. Hepimiz aynı takımdayız ve en zayıf halkamız kadar güçlü bir zincir olduğumuzu unutmadan yetkililerin tüm tavsiyelerini uygulamaya devam etmekteyiz. #evdekalıyoruz, #evdehayatvar, #evdekal diyoruz. Bu virüs nedeni ile kayıplarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.

Asıl önemli olanın ise tüm tedbirlere rağmen bu virüse yakalanmamız halinde dahi ümitsizliğe kapılmadan onu yeneceğimizi hiçbir zaman aklımızdan çıkarmamak olduğunu düşünüyorum.

Benim yakın çevremde Fatih Hocam, Göksel abim, Abdürrahim abim ve Şükran ablam bu virüsü yenmek üzere. Çok yakında güzel haberlerini bizlerle paylaşacaklar bundan eminim Biz Millet olarak bugüne kadar inandığımız her şeyi başardık. Yine başaracağız."

Odatv.com, 25.03.2020 Çarşamba

@#ÖkkeşBölükbaşı @#MedyaGünebakış

#evdekal, #evdehayatvar, #evdekalıyoruz,

İLK TESTİ NEGATİF ÇIKMIŞTI.!

Medipol Başakşehir dün yaptığı resmi açıklamada, Göksel Gümüşadağ’ın koronavirüs belirtileri sebebiyle test yaptırdığı ve testin negatif çıktığını açıklamıştı. Fakat devamında ikinci test sonucu çıkana kadar hastanede koruma amaçlı kalacağı duyurulmuştu.

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ.?

Medipol Başakşehir’in başkanı olan Göksel Gümüşdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın ağabeyi Hasan Gülbaran'ın kızı Müge ile evli, Yani, Erdoğanların damadı…

Gümüşdağ, 3 yıl boyunca Kulüpler Birliği Vakfı’nın da başkanlığını yürüttü. Siyasette AKP ile yükselen Göksel Gümüşdağ, uzun süre İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ikinci adamıydı.

Bir dönem İBB Spor başkanlığı yapan Gümüşdağ, 2011 yılında Mehmet Ali Aydınlar'ın TFF Başkanı olmasının ardından TFF Başkan vekili olmuş fakat Mehmet Ali Aydınlar'ın istifa etmesinin ardından o da istifa etti.

Göksel Gümüşdağ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Birinci Başkan Vekili görevinden ayrılacağını açıklamıştı.

Odatv.com, 25.03.2020 Çarşamba

@#ÖkkeşBölükbaşı @#MedyaGünebakış

#evdekal, #evdehayatvar, #evdekalıyoruz,

THİS İS NOT A GAME… Bu Bir Oyun Değil…

STAY HOME OR FACE LOCKDOWN.! Evde Kal ve Ağzını, Yüzünü Kapat.! DO YOU UNDERSTAND.? Anladın mı.?

@#ÖkkeşBölükbaşı @#MedyaGünebakış

 

PKK SALDIRILARI NEDEN, NASIL DURDU; TÜRKİYE’Yİ KİM YÖNETİYOR.?

ABD Başkanı Donald Trump; Türkiye'ye "Kürtlerle Anlaşma İmzalayın, Barışın" Dedim.

https://tr.sputniknews.com/abd/202003241041677858-trump-turkiyeye-kurtlerle-anlasma-imzalayin-barisin-dedim/

@#ÖkkeşBölükbaşı @#MedyaGünebakış

 

ABD Başkanı Donald Trump; Fox News sunucusu Bill Hemmer'a Başta Dünyayı Saran Yeni Tip Coronavirüs - Covid-19 Salgını Olmak Üzere Bir Dizi Gündem İle İlgili Açıklamalarda Bulundu.

Donald Trump, Röportajın Bir Bölümünde Türkiye'den "Bana Bir İyilik Yapın. Kürtlerle Anlaşma İmzalayın, Barışın" Talebinde Bulunduğunu İleri Sürdü.

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Türkiye'yi Seven Biri" diye söz eden Donald Trump; Hem Erdoğan Hem de Kürtler Bu Talebimi Önce Kabul Etmediler. Ancak Daha Sonra, Taraflar Arasında Anlaşma İmzaladı. Dedi.!

https://tr.sputniknews.com/abd/202003241041677858-trump-turkiyeye-kurtlerle-anlasma-imzalayin-barisin-dedim/

@#ÖkkeşBölükbaşı @#MedyaGünebakış

 

 

ABDURRAHİM ALBAYRAK VE EŞİ KARANTİNADA

Coronavirüs Test Sonucu Pozitif Çıkan Abdurrahim Albayrak ve Eşi Şükran Albayrak Yeşilköy’de Bir Hastanede Karantinaya Alınarak Koronavirüs Tedavisine Başlanıldı.

@#ÖkkeşBölükbaşı @#MedyaGünebakış

 

BİYOLOJİK SALDIRI

Bildiğiniz Her şeyi Unutun.. Düğmeye Basıldı. Gelecek Nasıl Planlandı.? Teknolojik Gelişmeler Dünyanın Geleceği Nasıl Etkilenecek.? Neler Olacak.?

https://youtu.be/PEBlzyPWb8U

Son Yıllarda Yaşanan Gelişmeler Yepyeni Bir Çağa Girileceğini Gösteriyor. Bu Değişim ve Gelişmeler Planlı mı.? Bunu Kimler Planladı, Amaçları Ne, Hayatımızda Neler Değişecek.?

 

ERCÜMENT OVALI EKİBİYLE LABORATURADA

Ergenekon’dan gözaltına alınan profesör korona tedavisi için laboratuarda

Koranavirüs mücadelesinin bir cephesi de laboratuvarlar. Prof. Dr. Ercüment Ovalı ve ekibi, iyileşen insanların kanındaki antikorlar aracılığıyla tedavi için proje hazırladı…

https://www.odatv.com/ergenekondan-gozaltina-alinan-profesor-korana-tedavisi-icin-laboratuarda-22032055.html

Koronavirüs salgınıyla mücadele, riskli ülkelere uçuşları durdurarak başladı, sınırlar kapandı, eğitime ara verildi… Hastaneler salgın için hazırlandı. Mücadele sahada devam ederken bilim dünyasında da virüse karşı savaş veriliyor. Kök hücre ve yapay deri çalışmalarıyla dünya çapında tanınan Prof. Dr. Ercüment Ovalı “28 kahraman Türk çocuğu” dediği ekibiyle birlikte laboratuvara girdi. Ovalı ve ekibi hazırladıkları projeyi Sağlık Bakanlığı’na sundu.

Prof. Dr. Ercüment Ovalı, “Masabaşındakilerin yanı sıra laboratuvarda harıl harıl çalışan bir grup var. Onlar 28 kahraman Türk çocuğu. Hepsi sabahlara kadar çalışıyor” dedi. Laboratuvarda projeyi hazırlayan ekipten iki kare…

VİRÜSLE BURUN BURUNA

Aydınlık’tan Özlem Konur Usta’nın haberine göre; Acıbadem Labcell Hücresel Tedavi Laboratuvarı sorumlusu, hematoloji uzmanı Prof. Dr. Ercüment Ovalı ve ekibi koronavirüs vakalarının, hastalığı yenen insanların kanındaki antikorlar aracılığı ile tedavi edilebilmesi için proje hazırladı. Ovalı yaptıkları çalışmayı Aydınlık’a anlattı: “Tedavi ile ilgili 4 proje hazırlamıştık. Çok kişinin bir arada olmaması için personel sayısını azalttık. İçlerinden biri, bir gün evvel beni aradı ve ‘Hocam kanıma dokunuyor, biz böyle evde elimiz kolumuz bağlı duracak mıyız? Öleceksek de adam gibi ölelim’ dedi. ‘Ne yapmak istiyorsun? İnsanların kaçtığı bir virüsü milyonlarca defa lobaratuvarda çalışacaksın ve sadece 15 santim ötende olacak. Hepiniz hayatınızdan olursunuz’ dedim. ‘Ben varım’ dedi. Sabah baktım bütün ekip toplanmış. Sadece başarmak için geldiler ve Türkiye’de bizim gibi bir sürü ekip var. Biz bunlardan biriyiz.”

SAĞLIK BAKANLIĞI’NA ÖNERİ

Prof. Dr. Ercüment Ovalı, Sağlık Bakanlığı, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı’na (TÜSEB) destek amacıyla başvurduklarını söyledi. Ovalı, hazırladıkları projenin ayrıntılarını da şöyle anlattı: “Salgınla yüz yüze geldiğimizden beri grup olarak yetiştirmek için çok yoğun çalışıyoruz. Bir yere de geldik. Bakanlık aşı çalışmalarına başladı. Biz ikinci bir çağrı için öneri verdik. Bize çok hızlı dönecekler. Aşı koruyucu bir çalışma ancak başarısız olma ihtimali var. Hazırlamak kolay ama işe yaramayabilir, tekrar tekrar üzerine çalışmak gerekir ve bu zaman alır. Biz bakanlığa hiperimmün globalizm hazırlanması önerisini verdik. Yenen insanların kanından bu hastalığı durduracak antikorların izole edilerek diğer insanların tedavisinde ve korunmasında kullanılması esasına dayanıyor. Hastalığı yenenlerin plazma ve hücre bağışında bulunması gerekiyor. Yoğun bakımda yatan hastalar için bağışık olan insanların hücrelerini ve kanındaki antikorlarını kullanacağız.”

ABD BAĞIŞ ÇAĞRISINDA BULUNDU

Prof. Dr. Ercüment Ovalı, toplum içinde görünen hastalar kadar yenenlerin de bulunduğunu ifade etti. Ovalı, “Sağlık Bakanlığı hızla donör çağrısında bulunmalı. ABD’de sağlık enstitüsü 18 yaş üstü kişilere çağrı yaptı. Hastalığı yenenleri teşhis etmemiz gerekiyor. Antiviral ilaçların yan etkileri çok fazla. İnsan kanından yapılacak olanların yan etkisi karşılaştırılmayacak kadar az” dedi. 

Ovalı, dünyada bununla ilgili çalışmaların hangi aşamada olduğunu da şöyle yanıtladı: “SARS ve MERS’te bu yöntem kullanıldı. Ancak yeni tip koronavirüs enfeksiyonu bizim için çok yeni. Önce toplumun bir kısmının bu hastalığı yenmesi gerekiyor. Ondan sonra bu grup donör olacak ve ilaç çalışması yapılacak. Bu, tarihin en eski ve emniyetli bir teknolojisidir. Bu hastalığı yenecek olan şey, bu ülkenin insanlarının kanında var.”

Sabah 04.45 ve 06.30…

EREN BÜLBÜL’E İTHAF ETMİŞTİ

Ercüment Ovalı, Ergenekon davasında, bir Ergenekon sanığı ile daha önce yapmış olduğu telefon görüşmesi nedeniyle 2008 yılında FETÖ tarafından gözaltına alınmış, daha sonra serbest bırakılmıştı. 2017 yılında GQ Men of the Year Yılın Bilim Ödülü'nü alan Ovalı, ödülünü Eren Bülbül ve Mehmetçik'e adamıştı. Prof. Dr. Ercüment Ovalı ödül töreninde yaptığı konuşmada, Ergenekon kumpasına da gönderme yaptı. Ovalı’nın konuşması şöyleydi: "Teşekkür etmek istediğim çok özel birisi var. Hani eşinizle hayaller kurarsınız. 830 metrekarelik bir arazi almışsınızdır. Üzerinize kroki çizersiniz hayalinizdeki evi yapmak için. Bir gün sabahın 6'sında 15 polis evinize girer. Ergenekon'un silahlarının gömülü olduğu krokiyi bulmak için. Sizi alır götürürler. Bu kadın, o gün arkanızda durur ve bugün de arkanızda durur. O yüzden ona özellikle teşekkür ediyorum. Ödül haberini aldığımda çok duyguluydum. Çünkü o Trabzon'da bir çocuk evinin önünde vurulmuştu. Onu korumak için bir astsubay üzerine kapanmış ve üzerinden 41 kurşun çıkmıştı. Ben o gün dayanamadım. Ödül haberini verdikten sonra ben bu ödülümü Eren Bülbül'e bu şehit astsubayıma ithaf ediyorum dedim. Aslında beni buraya getiren aldığım ödül değildi. Ben Eren Bülbül'ün ailesine, o şehit astsubayımın ailesine ve de şu an Afrin'de olan tüm Türk çocuklarına selam ediyorum."

‘SAĞLIK BAKANLIĞI BİZİ ORGANİZE ETSİN’

Üniversitelerde de koronavirüse karşı çalışmalar yürütüldüğünü ifade eden Ovalı, “Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor, biz de ekip olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Sağlık Bakanlığı bizleri organize etmeli” dedi.

Odatv.com, 22.03.2020 Pazar

@#ÖkkeşBölükbaşı @#MedyaGünebakış

 

ERCÜMENT OVALI EKİBİYLE LABORATURDA

Coronavirüs mücadelesinde Prof. Dr. Ercüment Ovalı ve ekibi, iyileşen insanların kanındaki antikorlar aracılığıyla tedavi için proje hazırladı

https://www.odatv.com/ergenekondan-gozaltina-alinan-profesor-korana-tedavisi-icin-laboratuarda-22032055.html

Odatv.com, 22.03.2020 Pazar

@#ÖkkeşBölükbaşı @#MedyaGünebakış

  

23.Mart.2020 Pazartesi

 

BİR VİRÜS DÜNYAYI DEĞİŞTİRDİ.?  

CORONAVİRUS SALGININDA İTALYANIN DÖRT GÜNLÜK DURUMU

19.Mart.2020 Perşembe - 23.Mart.2020 Pazartesi

  3.405 –   6.078 =   2.673 Ölü

41.035 – 63.928 = 22.893 Vaka

33.190 – 50.418 = 17.228 Halen Hasta Olanlar

 

https://youtu.be/-z1YIorn2NQ

Sorunun cevabı artık belli.
TEK KURŞUN ATMADAN OYNANAN büyük oyuna ve dünya tarihinin yeniden yazıldığına TANIKLIK ediyoruz...

Bugün İMF'den de açıklama geldi.
"BİR TRİLYON DOLARLIK TASMA.!" dilimi hazır..
Şimdi dikkatli okuyalım.!

 

2) 1981'de Dean Koontz'un kaleme aldığı ve 2020'de VUHAN'da virüs çıkacak, DÜNYA EKONOMİSİ ÇÖKÜP EL DEĞİŞTİRECEK diye yazdığı THE EYES OF DARKNESS yani KARANLIĞIN GÖZLERİ adlı kitabındaki nokta atışı, 39 yıl sonra hayata geçiyor..
Buna ne diyorsunuz.?

 

3) Dikkat buyurun.!
Adam neredeyse yarım yüzyıl önce 2020'yi, VUHAN'ı VİRÜSÜ ve dünyayı nasıl sarsacağını bilerek satırlara dökmüş.
Sıkı durun... Size bir başka virüsten bahsedeceğiz... Adı Stanley Fisher..
İsrailli Amerikalı ekonomist ve Federal Rezerv'in eski başkan yardımcısı.

 

4) İsrail ve ABD'de çifte vatandaşlığa sahip.
2005-2013 yılları arasında İsrail Merkez Bankası Başkanı olarak görev yaptı.
Daha önce Dünya Bankası'nda baş ekonomist olarak çalıştı.
Dünyanın en zengin aileleri vardı arkasında.
Çocukluğundan itibaren ona yatırım yaptılar.

 

5) En iyi okullarda eğitip DÜNYAYA YÖN VEREN kurumların yöneticiliğine getirdiler.
Biz onu Ecevit dönemi, BATMIŞ olan Türkiye'ye KAHRAMAN olarak gelen Kemal Derviş'in yanında gördük.
2001 KRİZİNDE Ecevit'in uykudan uyanıp "BATIYORUZ, BİZİ KURTARIN.!" diye yakardığı adamdı Stanley.

 

6) O günlerde bizim gazete MANŞETLERİNDE onun ağzından Türkiye dünya devleri arasına girecek MANŞETLERİ atılıyordu.
Sonrasında ise kriz tavan yapınca Türkiye'de bir reçete uyguladık ama yanlış yazmışız reçeteyi" diyecek kişi de oydu. Hatırlayan var mı.?

 

7) 2018 Bilderberg toplantısı bugün CORONA'dan kırılan İtalya'da, Torino Lingotta Otel'de yapıldı. İşte bu FED eski Başkan Yardımcısı Stanley Fischer de o Bilderberg buluşması için Torina'daydı.???? 

Bu toplantıya ayrıca, CIA eski Direktörü David Petraeus,
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg,

İngiltere Merkez Bankası Başkanı Mark Carney,
Airbus Ceo'su Thomas Enders eski başkanlar, başbakanlar, bakanlar, istihbaratçılar ve Dünyaya yön veren zengin aileler katıldı.

 

9) En ilginç olanı bu toplantıya İLAÇ ŞİRKETLERİNİN yöneticileri de katılmıştı.
Toplantıda 4 ülke öne çıktı. Çin, Rusya, İran ve Suudi Arabistan...
Bu 4 ülkeden Arabistan hariç diğer 3 ülkenin yeni dünya için çok kritik olduğu konusunda anlaştılar.!

 

10) Toplantının diğer konusu, Yeni İPEK YOLU'nun başarıyla hayata geçmemesi ve engellerin ne olacağıydı. Vatikan Dışişleri Bakanı Cardinal Parolin de toplantıdaydı.
Bu toplantıya VATİKAN ilk kez davet edilmişti. Parolin Pentagon'a yakın birisi.

 

11) Derin ABD ile bağlantıları çok güçlü olan Parolin, O TOPLANTIDA DÜNYAYI ETKİLEYECEK BİR VİRÜS OLURSA, EKONOMİLERİN NE KADAR ETKİLENECEĞİNİ sordu. FED eski Başkanı konunun uzmanıydı. Ekonomileri etkileyecek bir virüsün pek mümkün olmadığını söyledi. "Ancaak" diye devam etti.

 

12) Dikkat edin.!.!.!
İyi Bir Panik Havası Oluşturulup İnsanları Etkileyebilecek Bir Medya Çalışması Yapılırsa, hayata geçecek ALGININ piyasaları çökertebileceğini söyledi.
Peki medya böyle bir ALGIYI oluşturabilir mi.? Evet, hem de fazlasıyla.

 

13) Bugün "TRUMP HAPŞIRDI" haberine bile İstanbul'dan AYASOFYA Camii'nin resmini koyan bir MEDYA GÜCÜ var ellerinde. Ve DİKKAT.!.!.!
Aynı günde çok sayıda gazete ve televizyon başka ülkelerdeki Corona vakası haberlerine Türk bayraklarını, camilerimizi koyarak yayın yaptılar..

 

14) Avustralya Grand Prix'i CORONA yüzünden İPTAL edildiği haberinde bile TÜRKİYE'den CAMİ FOTOĞRAFI vardı. Corona-TR-Cami çalışması yapanlar, AYNI merkezden DÜĞMEYE basıldığında aynı anda harekete geçerek, EKONOMİLERİ bir virüsle çökertmek ve şirketlere konmak için neler yaparlar.?

 

15) Evet arkadaşlar... İşte VİRÜS-EKONOMİLERİ ÇÖKERTME-ALGI gündeminin hâkim olduğu o BİLDERBERG toplantısından bu günlere geldik.
Milyonlarca şirket bugün kapanıyor veya BATMA noktasına geliyor.
Dünya asla eski dünya olmayacak önümüzdeki aylarda....

 

16) Sadece Çin'de 23 milyon işyerinin kapandığını, 321 milyon çalışanın eve gönderildiğini düşünecek olursanız olayın VEHAMETİNİ daha ŞİDDETLİ hissedeceksiniz.. Evet, bugün BORSALAR çöküyor, şirket hisseleri DİBE vuruyor.
Trilyonlarca DOLARLIK değer kayıpları yaşanıyor..

 

17) Biz mi.? Her halde ve her koşulda DEVLETİMİZİN yanında olacağız.!
Virüs ayrım yapmıyor, Virüsü piyasaya sürenler de.!


 

DÜNYA NÜFUSUNU AZALTMA PROJESİ
Dünya halkları Biyolojik saldırı ile karşı karşıya

Dünyanın en kalabalık ülkesi olan Çin’de yayılan Corana virüsü ve Afrika’nın en kalabalık ülkesi olan Nijerya’da yayılan Lassa (Ebola virüsünün başka bir türü) virüsü kontrol edilemiyor.
Çin ve Nijerya’da bu virüslerin yayılması tesadüfü değildir. Her iki mikrobun hayvanlardan geçtiği idda edilmekte. Normal virüsler tek sarmallı DNA ya sahip iken, her iki virüsünde çift sarmallı DNA’ya sahip olması, tanısını güçleştirmektedir. Bu iki virüsün Labratuar ortamında hazırlanmış olma olasılığı kanısı güçlenmektedir.

Corana Virüsünün yayıldığı, Wuhan eyaletinde bir füze parçasının bulunmuş olması, Virüse yakalanan ilk hastanın, Virüsün yayıldığı iddia edilen Açık hayvan pazarına hiç uğramamış olması, kafaları karıştıran bir başka şüpheli durumu doğurmuştur.
Çin halkı 5000 yıllık geleneği itibari ile Yarasa ve Yılan gibi Hayvanları gıda olarak tüketmektedir. Çin Halkı’nın büyük çoğunluğu ve özelliklede kentli kesim böyle bir tüketim alışkanlığına sahip değildir. Hayvanların tüketimi kırsal kesimde yaşayan halkların geleneksel alışkanlığıdır. Dolayısıyla 5000 yıldır salgına neden olmayan Yılan tüketimi, günümüzde büyük bir salgına neden oluşu, tirajikomik bir durum oluşturmaktadır.
Corana Virüsü’nün Çin menşeyli ve yabani Hayvan tüketiminden kaynaklı olduğu algısı batı medyası tarafından özellikle yayılmaktadır. Çin devleti ve Ekonomisi bu algı operasyonu ile özellikle hedef seçilmiştir.
Bu biyolojik Labratuar Virüsü’nün yayılması hangi ülke ve sınıfların çıkarınadır?
ABD – ÇİN ticaret savaşının son bulduğu bu süreçte, Trump Yönetimini savaşa zorlayan Neo-Con sermaye grupları, Çin ile yapılan antlaşma ile avuçlarını yalamışlardır. Neo-Con’ cu grup ABD -İran savaş geriliminin de baş sorumlusudur.

DÜNYA NÜFUSUNU AZALTMA PROJESİ
İddialara göre Rockfeller ailesi tarafından oluşturulan ve Dünya sağlık Örgütü, Birleşmiş Milletler ve Rockefeller ailesinin kurumsallaştırmış olduğu, Dünya Nüfusunu azaltma vakfı, Üremeyi durdurma ve azaltma perspektifi ile ortaya çıkmıştır.
Dünya Nüfusunu 500 milyona düşürmeyi hedefleyen vakıf, 2100 yılında Dünya Nüfusunun 11 milyara ulaşacağını ve bu hızlı artışın dünyayı yok oluşa götürdüğünü
İddia etmektedir.
Bu vakfı daha sonra, Dünyanın en zengin ailesi olan 
Gats’ler dâhil olmuştur. 

Microsoftun kurucusu olan Bill Gats İngilizcesi Gavi Aliance olan vakfın başkanlığını sürdürmektedir.
Dünya’yı kurtarmak şiarıyla yola çıkan Gavi Alliance, Dünya Nüfusunu 500 milyona düşürmek istemektedir. Dünyanın gelişmiş beyaz Irkı ve Batının ayakta kaldığı yeni dünya düzeni!!!
ABD sermaye iç savaşları derinleşerek gelişmektedir. Neo-Con sermaye (Burjuva) sınıfına karşı Küreselleşmeciliği dayatan sermayenin savaşı hızla büyümektedir.
Neo-Con sermayeyi Bill Gats ve Rockefeller ailesi gibi büyük sermayedarlar temsil ederken, Rothschild Ailesi ve Yeni teknolojik zenginler Küreselleşmeciliği savunmaktadır.
Microsoft’un kurucusu 
Bill Gats, 2 yıl önce söyleşi yaptığı bir tıp dergisinde, 10 yıl içinde bir Virüsü’nün yayılacağını ve 30 milyon insanın öleceğini vurgulamıştı. Gati Allience (Dünya Nüfusunu 500 milyona düşürme vakfı) vakfının başkanı Bill Gats’in açıklamaları çok manidardır.
Corana Virüsü’nün yayılışından bir hafta sonra ne tesadüftür ki, Çift sarmallı DNA özelliğine sahip Corana Virüsü için ABD sağlık bakanlığı, tanıma sağlayacak cihaz üretmiştir.
Nijerya ve Çin’de yayılan virüsler Uluslararası sermayenin bir bölümü tarafından, Dünya Nüfusunu azaltmak, Biyolojik silahları denemek ve ticareti( Ekonomiyi) kontrol etmek için bilinçli olarak yayılmıştır.
 Sars, Kuş gribi, Mers ve Corana virüsleri ne gariptir ki Balkanlar’ı geçmeden hep durdurulmuştur.
Dünya Halklarına, Yoksullara, İşçi sınıfına ve gelişmekte olan ülkelere karşı yürütülen algı kampanyasına ve savaşına alet olmayalım.
https://www.papiroom.net/535048565452_dunya-nufusunu-azaltma-projesi–asilar-2
Ali Haydar Tülek

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul-Ağusos.2020- okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -- okkesb@turkfreezone.com,


CORONAVİRÜS ABD’DE DOĞDU.!

Tüm dünyayı etkileyen koronavirüsünün nasıl ortaya çıktığı ise hala tartışma konusu…

Çin Ulusal Sağlık Komisyonundan yapılan açıklamada, Çin'de yeni tip koronavirüs salgınında yaşamını yitirenlerin sayısının 3 bin 199'a çıktığı kaydedildi.

Çin'de yaklaşık 81 bin kişi enfekte olurken bunların 60 bini hastalığı yenmeyi başardı.

CORONAVİRÜS ABD KAYNAKLI.!

Dünya Sağlık Örgütü Genel Direktörü Adhanom Ghebreyesus vaka sayısı dünya çapında 120 bini aşan yeni tip Koronavirüs'e (Kovid-19) ilişkin açıklamalarda bulundu. Ghebreyesus, virüsün "Kontrol edilebilir bir pandemi" olduğunu söyledi.

Tüm dünyayı etkileyen koronavirüsünün nasıl ortaya çıktığı ise hala tartışma konusu…

 

HAYATTA HİÇ BİR ŞEY TESADÜF DEĞİLDİR.!

*Contagion – Salgın* Filmi İle Corona Virüs Arasındaki Benzerlik Tesadüf mü.?

Corona virüs sonrası 2011 yapımı 'Contagion' yani 'Salgın' filmi tekrar gündeme geldi. Film ile Corona virüs arasındaki benzerlikler epey dikkat çekiyor. Peki, 'Contagion' ile Corona virüs arasındaki benzerlik gerçekten tesadüf mü.?

İzleyin, Görün, Anlayın, Siz Karar Verin.!

https://yabancidizi.vip/film/contagion

*Contagion – Salgın* Filminin Konusu. Hava yoluyla insanlara geçen ve birkaç gün içinde öldüren, ölümcül bir virüs salgını başlamıştır. Dünyanın birçok ülkesinden gelen uzmanlardan oluşan medikal bir ekip, salgına çare bulmaya ve virüsten daha da hızlı yayılan panik durumunu kontrol altına almaya çalışırlar.

Salgın, Steven Soderbergh'in yönettiği, Scott Z. Burns'ün senaryosunu yazdığı, 2011 yılı yapımı dram, bilimkurgu, gerilim türünde sinema filmi. Filmin dünya prömiyeri-ilk gösterimi 68. Venedik Film Festivali'nde yapılmıştır. 

Kaynak; Vikipedi

Yayın tarihi9 Eylül 2011 -ABD

YönetmenSteven Soderbergh

SenaryoScott Z. Burns

Bilet gişesi135,5 milyon USD

YapımcılarGregory JacobsMichael ShambergStacey Sher

@#ÖkkeşBölükbaşı @#MedyaGünebakış

 

 

*CORONAVİRÜS ABD’DE Mİ DOĞDU.?*

Kasım ayında Wuhan’daki Dünya Askeri Oyunları’ndan kısa bir süre sonra başladığını belirlendi.

CORONAVİRÜS ABD KAYNAKLI.!

Daha sonra Japon araştırmacılar da virüsün Çin kaynaklı olmadığı ve ülkeye dışarıdan sokulduğuna dair aynı bağımsız sonuçlara vardılar.

Odatv.com, 15.Mart.2020 Pazar - Kaynak; Teori, Globalresearch,

@#ÖkkeşBölükbaşı @#MedyaGünebakış

 

Çin’de genom örnekleri toplandıktan sonra, tıbbi araştırmacılar ilk önce virüsün deniz ürünleri pazarından ortaya çıkmadığını kesin olarak ortaya koydular ancak virüs, dünyaya yayıldığı deniz ürünü pazarında ortaya çıkmasından sonra tanımlanamayan birçok kaynağa sahipti. 

Global Times'a göre: Çinli araştırmacılar tarafından yapılan yeni bir araştırma, yeni koronavirüsünün Kasım ayı sonlarında Wuhan’daki deniz ürünleri pazarı dışında bir yerden insandan insana bulaşmasıyla başlamış olabileceğini ortaya koyuyor.

Çin’in bilimsel araştırmacılar için açık bilgi havuzu olan ChinaXiv’de yayınlanan bir çalışma yeni koronavirüsünün deniz ürünleri pazarına başka bir yerden getirildiğini ve çok sayıdaki yakın temas nedeniyle pazardan hızla yayıldığını ortaya çıkarıyor. Bulgular, Çin genelinde toplanan genom verileri, enfeksiyon kaynakları ve yeni korona virüsünün varyasyonlarının yayılma rotalarının analizlerinin bir sonucu olarak hazırlandı.

Çalışma, hasta ya da hastaların virüsü Huanan deniz ürünleri pazarındaki çalışan veya satıcılara bulaştırdığını, kalabalık pazarın virüsün alıcılara daha rahat geçmesini kolaylaştırdığını ve bunun da Aralık 2019'un başında daha geniş bir yayılmaya neden olduğunu iddia ediyor.

[Global Times, 22 Şubat 2020]

Çinli tıbbi yetkililer - ve “istihbarat teşkilatları” - virüsün kökenini bulmak için 4 ayrı kıtada 12 farklı ülkeden yaklaşık 100 genom örneği toplayarak, virüsün tüm çeşit ve mutasyonlarını belirlediği hızlı ve geniş kapsamlı bir araştırma gerçekleştirdi. Bu araştırma sırasında virüs salgının belirtilenden çok daha erken muhtemelen Kasım ayında Wuhan’daki Dünya Askeri Oyunları’ndan kısa bir süre sonra başladığını belirlendi. Daha sonra Japon araştırmacılar da virüsün Çin kaynaklı olmadığı ve ülkeye dışarıdan sokulduğuna dair aynı bağımsız sonuçlara vardılar. Çin’in en büyük solunum uzmanı Zhong Nanshan 27 Ocak’ta yaptığı açıklamasında:

“COVID-19’un ilk olarak Çin’de keşfedilmiş olması, virüsün Çin kaynaklı olduğunu anlamına gelmez” dedi.

Bu elbette virüsün asıl menşei ile ilgili soruları gündeme getirmektedir. Yetkililer analizlerini 12 ülkeden 100 genom örnekleri aracılığıyla sürdürse bile, onların Çin dışındaki orijinal kaynağı aramak için zorlayıcı bir nedenleri olmalı. Bu “hastalığı ilk yayan kişiyi” bulmanın ve tanımlamanın ne kadar zor olduğunu açıklayacaktır.

JAPONYA MEDYASI: CORONAVİRUS ABD’DE DOĞMUŞ OLABİLİR.!

Şubat 2020'de, Japon Asahi haber bülteni (yazılı ve TV), koronavirüsün Çin'den değil ABD'den geldiğini ve influenzaya dayandırılan 14.000 Amerikalının ölümünün bir kısmı (veya daha fazlasının) aslında coronavirüsü nedeniyle olduğunu iddia etti. [5]

Bu Amerikalılardan bazılarının bilinmeyen bir şekilde korona kapmış olması ihtimalini açığa vuran Japon bir TV kanalının raporu, yeni koronavirüsünün ABD'de ortaya çıkmış olabileceğine dair korku ve spekülasyonların Çin sosyal medyasında yayılmasına neden oldu. Japonya’nın TV Asahi Corporation tarafından hazırlanan rapor, ABD hükümetinin virüsün ABD topraklarında ne kadar yaygın olduğunu kavrayamamış olabileceğini öne sürdü.

Bununla birlikte, TV Asahi tarafından bildirildiği üzere hâlihazırda gripten ölen Amerikalıların koronavirüsü kapıp kapmadığı bilinmemektedir. (People's Daily, İngilizce, 23 Şubat 2020)

14 Şubat'ta ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC), Los Angeles, San Francisco, Seattle, Chicago ve New York City'deki halk sağlığı laboratuvarlarında, grip benzeri hastalığı olan bireyleri yeni koronavirüsüne yönelik olarak test etmeye başlayacaklarını söyledi. TV Asahi, ABD'nin test etmeyi ihmal ettiği ya da sonuçları açıklamadığı için kimsenin bu kişilerin gerçek ölüm nedenini bilemeyeceği konusunu gündeme getiren iddiaları için bilimsel belgeler sundu. Japonya salgının doğal yollarla ya da insan kaynaklı mı ya da kazara veya kasıtlı mı yayıldığı sorularından kaçınarak sadece virüs salgının ilk olarak ABD’de ortaya çıkmış olabileceğini belirtti. Batı internet medyası, bu bilgiyi silmiş gibi gözüküyor ancak Çin medyası hala bu duruma atıfta bulunmaya devam ediyor.

Virüsün yabancı bir kaynaktan bulaşmış olabileceği konusundaki iddialar, özellikle Dünya Askeri Oyunları Ekim ayında Wuhan’da düzenlendiğinden dolayı Çin sosyal medyasında hemen viral hale gelerek (o zaman yabancı bir kaynaktan) sadece Japonya değil Çin’de de meseleyi daha da körüklemiş gözüküyor. “Belki de ABD delegeleri koronavirüsünü Wuhan'a getirdiler ve onu daha ölümcül ve bulaşıcı yaparak bu yıl salgın olmasına neden olan mutasyon meydana geldi.” [People Daily, 23 Şubat 2020]

Şangay Fudan Üniversitesi'nde uluslararası ilişkiler profesörü olan Shen Yi, “istihbarat teşkilatları dâhil” küresel virologların, virüsün kökeninin takibinde olduklarını belirtti. İlgi çekici olan diğer bir şey ise Çin Hükümeti’nin bu konuda kapıyı kapatmadığıdır. Haber metni şunları söyledi:

“İnternet kullanıcılarının tartışmaya aktif olarak katılımları teşvik ediliyor ama tercihen akla yatkın bir tarzda.”

Çin'de bu anlamlı. Eğer raporlar çöp olsaydı, hükümet bunu açıkça ifade eder ve insanlara yanlış bilgiler yaymamalarını söylerdi...

TAYVANLI VİROLOG KORONAVİRÜSÜNÜN ABD KAYNAKLI OLDUĞUNU İLERİ SÜRDÜ

Daha sonra Tayvan’da 27 Şubat’ta, koronavirüsünün ABD kaynaklı olduğunu gösteren diyagramlar ve akış şemalarının bulunduğu bir TV haber programı yayınlandı.[6]

Aşağıda bu haber spikerinin seçili içeriğinin kabaca bir çevirisi, özeti ve analizi bulunmaktadır. Videodaki adam, virüsün kaynağı için uzun ve ayrıntılı bir arama yapan üst düzey bir virolog ve farmakolog. Araştırmacı videonun ilk bölümünü çeşitli haplotipleri ve bunların birbirleriyle nasıl ilişkili olduğunu, birinin nasıl birbirinden önce gelmesi gerektiğini ve bir türün diğerinden nasıl türetildiğini açıkladı. Virolog meselenin tıpkı sayılarda 3’ün her zaman 2’yi takip etmesi gibi olduğunu söyleyerek, bunun sadece temel bilim olduğunu ve jeopolitik meselelerle ilgisi olmadığını açıkladı. Onun üzerinde durduğu ana noktalardan birisi Tayvan’da bulaşan türün sadece Avustralya ve ABD’de var olduğu ve hastalığın Avustralyalılar tarafından bulaşmadığından dolayı Tayvan'daki enfeksiyonun sadece ABD'den gelmiş olabileceği yönündeydi. Temel mantık, virüs suşlarının en fazla çeşitliliğine sahip coğrafi konumun orijinal kaynak olması gerektiğidir çünkü tek bir suş hiçbir şeyden meydana gelemez. Virolog, yalnızca ABD'nin bilinen beş virüs suşunun hepsine sahip olduğunu (Tayvan ve Güney Kore, Tayland ve Vietnam, Singapur ve İngiltere, Belçika ve Almanya olduğu gibi Wuhan ve Çin'in çoğunda sadece bir tane var) göstererek diğer ülkelerdeki haplotiplerin ABD'de ortaya çıkmış olabileceği tezini ortaya koydu. Belki daha bulaşıcı ancak daha az ölümcül olan Kore ve Tayvan’daki virüs, Çin’de bulunandan farklı bir haplotipe sahip.

Ne İran ne de İtalya yukarıdaki testlere dâhil edilmedi, ancak her iki ülke de yerel olarak ülkelerinde yaygın olan genomu deşifre ederek bunların Çin'de bulunanlardan farklı çeşitler olduğunu ilan ettiler ve bu da virüsün Çin'den gelmediğini ancak başka bir kaynaktan getirilmesi gerektiği anlamına gelmektedir. İtalya’daki çeşitliliğin diğer uluslardan üç kat daha büyük olan Çin’dekiyle neredeyse aynı ölümcül orana sahip olması dikkat çekerken, İran’daki haplotip % 10 ila % 25 arasında bir ölüm oranı ile içlerindeki en ölümcül olan olarak görünüyor. [7] [8] [9]

Batı medyasının Çin'e muazzam miktarda odaklanması nedeniyle, dünyanın çoğu koronavirüsünün Çin'den diğer tüm uluslara yayıldığına inanıyor, ancak bunun yanlış olduğu şimdi kanıtlanmış gibi görünüyor. En az bir vaka tespit edilen yaklaşık 50 ülkede virüsün menşei yerlerini, dünya çapındaki yayılma kaynaklarını ve modellerini belirlemek için bu ulusların her birinden virüs örneklerini incelemek oldukça ilginç olurdu. Virolog ayrıca ABD'nin son zamanlarda hastaların nefes alamaması nedeniyle ölümle sonuçlanan ancak koşulları ve semptomları pulmoner fibroz ile açıklanmayan 200'den fazla “pulmoner fibroz” vakasına sahip olduğunu belirtti. Virolog, ABD sağlık yetkililerini bu ölümleri ciddiye almaları için bilgilendiren makaleler yazdığını ancak ölümlerin e-sigaralar kaynaklı olduğunun söyleyerek karşılık verildiğini ve daha sonraki tartışmaların sonlandırıldığını söyledi. Tayvanlı doktor daha sonra ise virüs salgını için “Eylül 2019'a bakmalıyız” diyerek virüsün varsayıldığından daha önce başladığını belirtti. Virolog, Eylül 2019'da, bazı Japonların Hawaii'ye gittiği ve Çin’e hiç gitmemiş bu insanların enfekte olarak eve döndüğünü belirtti. Virolog ayrıca bunun Çin’deki enfeksiyonlardan iki ay önce olduğunu ve CDC’nin Fort Detrick biyo-silah laboratuvarını, tesislerin patojen kaybını önlemek için yetersiz olduğunu iddia ederek aniden ve tamamen kapattığını söyledi. [10] [11] Virolog, bu vakaları (aynı sonuca ulaşan Japon virologları gibi) çok dikkatli bir şekilde araştırdığını söyledi. Bu, koronavirüsün ABD'de zaten yayıldığını, ancak semptomların resmi olarak diğer hastalıklara atfedildiği ve bu sebeple muhtemelen gizli olduğu anlamına gelebilir. Önde gelen Çin haber sitesi Huanqiu, ABD'de bir kadına, akrabasının doktorlar tarafından gripten öldüğü söylendiği, ancak ölüm belgesinde ölüm nedeni olarak koronavirüsü kaydedildiği bir vakayı aktardı. 26 Şubat'ta ABC News üyesi KJCT8 News Network ise, bir kadının yakın zamanda medyaya kız kardeşinin koronavirüsü enfeksiyonundan öldüğünü söylediğini bildirdi. Colorado sakini olan Almeta Stone, “Onlar (sağlık personeli) grip olduğu konusunda bizi bilgilendirdiler ve ölüm belgesini aldığımda ölüm sebebi olarak koronavirüsü yazıyordu .” [12]

ABD'de bu tür vakaların sayısını belirleyemiyoruz, ancak CDC'nin güvenilir bir test kiti olmadığı ve virüs için çok az test yaptığı veya hiç test yapmadığından dolayı başkaları da olabilir.

[1] https://www.globaltimes.cn/content/1180429.shtml

[2] https://news.cgtn.com/news/2020-02-23/New-study-shows-Wuhan-seafood-market-not-the-source-of-COVID-19-OjhaHnwdnG/index.html

[3] https://www.thelancet.com/action/showPdf?pii=S0140-6736%2820%2930183-5

[4] http://www.xinhuanet.com/english/2020-02/27/c_138824145.htm

[5] http://en.people.cn/n3/2020/0223/c90000-9661026.html

[6] https://m.weibo.cn/status/4477008216030027#&video

[7] http://en.people.cn/n3/2020/0301/c90000-9663473.html

[8] http://www.ansa.it/english/news/2020/02/27/coronavirus-italian-strain-isolated-at-sacco-hospital_986ff0c2-7bd6-49fe-bbef-b3a0c1ebd6f4.html

[9] Coronavirus has Mutated, Iran attacked by a Different Strain from Wuhan

[10] https://www.fredericknewspost.com/news/health/fort-detrick-lab-shut-down-after-failed-safety-inspection-all/article_767f3459-59c2-510f-9067-bb215db4396d.html

[11] https://www.unz.com/wwebb/bats-gene-editing-and-bioweapons-recent-darpa-experiments-raise-concerns-amid-coronavirus-outbreak/

[12] https://www.sohu.com/a/376454525_164026

Odatv.com, 15.Mart.2020 Pazar

Kaynak; Teori, Globalresearch,

@#ÖkkeşBölükbaşı @#MedyaGünebakış

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul-Ağusos.2020- okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -- okkesb@turkfreezone.com,

 

COVİD-19 – NEZLE – GRİP – ALERJİ S

EMPTOMLARINA DİKKAT.!

 

YORUMSUZ.!

12.Mart.2020 Perşembe

https://www.odatv.com/siteyi-kapatmak-ihlal-12032007.html

12.Mart.2020 Perşembe

https://www.odatv.com/anayasa-mahkemesinin-kararina-gore-barislar-derhal-serbest-birakilmali-12032043.html

 

YORUMSUZ.!

12.Mart.2020 Perşembe

https://www.youtube.com/watch?v=LsG2hf7LwhM&feature=youtu.be

12.Mart.2020 Perşembe

https://www.odatv.com/odatv-okursaniz-gercekten-haberlere-ulasmis-olursunuz-12032042.html

 

 

TÜRKİYE'DEN TAYVAN'A CORONAVİRÜS İHRACI

Tayvan Sağlık Bakanı Chen Shih-Chung ülkede 10 yeni koronavirüs vakası bulunduğunu duyurdu. Odatv.com, 17.03.2020 - Salı

Tayvan Sağlık Bakanı Chen Shih-Chung ülkede 10 yeni koronavirüs vakası bulunduğunu duyurdu. Bugün açıklanan verilerde virüs bulaşmış kişilerin hepsinin yurt dışı temasında bulunduğunu belirten Shih-Chung vakaların 4'ünün Türkiye'den döndüğünü belirtti.

Türkiye'den Tayvan'a Gidenlerde Virüs Tespit Edildi

Türkiye'den Tayvan'a dönen 15 kişilik kafilede daha önce tespit edilenlerle beraber toplam vaka sayısı 9'a yükseldi. Bakan açıklamasında Türkiye'de virüs riskinin yüksek olduğunun altını çizdi.

VAKA SAYISI 77'YE YÜKSELDİ

Euronews Türkçe’nin Taiwan News'ten aktardıklarına göre, açıklanan 10 yeni vaka, salgın başladığından bu yana ülkede bir günde görülen en büyük sayı.

Açıklanan son vakalarla birlikte Tayvan'da koronovirüs vaka sayısı 77 kişiye yükseldi. Bugüne kadar virüse dayalı 1 kişinin hayatını kaybettiği ülkede 20 hasta iyileşirken, 56 kişinin tedavisi sürüyor.

Odatv.com, 17.03.2020-Salı

@#ÖkkeşBölükbaşı @#MedyaGünebakış

 

HAYATTA HİÇ BİR ŞEY TESADÜF DEĞİLDİR.!

*Contagion – Salgın* Filmi İle Corona Virüs Arasındaki Benzerlik Tesadüf mü.?

Corona virüs sonrası 2011 yapımı 'Contagion' yani 'Salgın' filmi tekrar gündeme geldi. Film ile Corona virüs arasındaki benzerlikler epey dikkat çekiyor. Peki, 'Contagion' ile Corona virüs arasındaki benzerlik gerçekten tesadüf mü.?

İzleyin, Görün, Anlayın, Siz Karar Verin.!

https://yabancidizi.vip/film/contagion

*Contagion – Salgın* Filminin Konusu. Hava yoluyla insanlara geçen ve birkaç gün içinde öldüren, ölümcül bir virüs salgını başlamıştır. Dünyanın birçok ülkesinden gelen uzmanlardan oluşan medikal bir ekip, salgına çare bulmaya ve virüsten daha da hızlı yayılan panik durumunu kontrol altına almaya çalışırlar.

Salgın, Steven Soderbergh'in yönettiği, Scott Z. Burns'ün senaryosunu yazdığı, 2011 yılı yapımı dram, bilimkurgu, gerilim türünde sinema filmi. Filmin dünya prömiyeri-ilk gösterimi 68. Venedik Film Festivali'nde yapılmıştır. 

Kaynak; Vikipedi

Yayın tarihi9 Eylül 2011 -ABD

YönetmenSteven Soderbergh

SenaryoScott Z. Burns

Bilet gişesi135,5 milyon USD

YapımcılarGregory JacobsMichael ShambergStacey Sher

@#ÖkkeşBölükbaşı @#MedyaGünebakış

 

http://medyagunebakis.com/haber_detay.asp?id=8538&menuid=64


13.Mart.2020 Cuma

*NAMAZ 5 VAKİT.!* *AHLAK 24 SAAT FARZ.!*

https://www.odatv.com/hedeflerinde-ece-uner-var-13032014.html

Show Tv Ana Haber Bülteni sunucusu Ece Üner, iki gün önceki yayında, koronavirüs nedeniyle maske, dezenfektan ve çeşitli yiyeceklere gelen zamları eleştirdi.

Ece Üner, fiyat artışlarını, "Virüs mü, Fırsatçılar mı Daha Hızlı Yayılıyor, Bilemedik. Sorsan Hepimiz Müslümanız. Ama Gel Gör Ki, Namaz 5 Vakit, Ahlak 24 Saat Farz.!" sözleriyle tepki gösterirken, o anlar sosyal medyada gündem oldu. Ece Üner, canlı yayındaki bu sözlerinden sonra çok sayıda destek mesajı alırken, eleştirilerin de hedefi oldu.

@#ÖkkeşBölükbaşı @#MedyaGünebakış

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul-Ağusos.2020- okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

 

Diğer Haberler

  • PASTIRMALI KAŞARLI PİDE KAÇ LİRA.?
  • *GİDERLERSE GİTSİNLER.!* DEDİNİZ, GİTTİLER.!
  • MUĞLA NÜKLEER TIP MERKEZİ AÇILDI
  • IŞIK BİNYILI DERNEĞİ SU-GIDA-ENERJİ PANELİ
  • TARIM TÜRKİYE’SİNDEN AÇLIĞA.!
  • İTALYAN, *DEFNE SAHRA HASTANESİ* AÇILDI
  • HOLLANDA’DA TARIM.!
  • ÜRETİCİYİ KAZIKLADILAR, KANDIRDILAR.!
  • ONAY ALAN COVİD AŞILARI VE ÖZELLİKLERİ:
  • TÜRKİYE'NİN BUĞDAY KARNESİ.!
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP