SİZE NE KIZ EVİNDE ARKADAŞLARIYLA EĞLENMİŞ

Benim Gönlümün Temizliği Gelip Bir Yerden Vuracak Sizi, Alayınızın İnsanlığına Tüküreyim. Ben Daha Fazla Rahatsızlık Vermemek Adına İstifa Ettim. 10 Gündür Kanalda Değilim Zaten.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

SİZE NE KIZ EVİNDE ARKADAŞLARIYLA EĞLENMİŞ

KANALDA DEĞİL Kİ.!

Benim Gönlümün Temizliği Gelip Bir Yerden Vuracak Sizi, Alayınızın İnsanlığına Tüküreyim. Ben Daha Fazla Rahatsızlık Vermemek Adına İstifa Ettim. 10 Gündür Kanalda Değilim Zaten.


https://www.instagram.com/p/CLMIspiAATC/


Akçakoca’dan 2008 Yılında Çıkıp İstanbul’da Üniversite Okumaya Gelip, 6 Yaşından Beri Spiker Sunucu Olmak Hayali Olan Bir Kız Olarak, 6 Yaşımdan Beri De Oryantal Oynamaktan Kırar Geçirirdim Ortalığı. Çatır Çatır Okulumu Da Okudum, Çatır Çatır Sunucu Da Oldum Spiker De.

Oryantal de Yaparım Kariyer de. Hiçbir Zaman, Hiçbir Yerde, Değerlerimden Ve Doğrularımdan Vazgeçmedim, Her Zaman Özümü Korudum, Geldiğim Noktada Kişiliğimden Ve Karakterimden Bir Günden Bir Güne Ödün Vermedim, Bunun Aksini Beni Tanıyan Bir Allah’ın Kulu İddaa Edemez.



Renkli Kişiliğimden Sizin Siyahınız İçin Vazgeçmicem, Size Fazla Gelen Neşemden De, Deli Dolu Yanımdan Da Ödün Vermicem. Evet, Her Kurumun Kendine Göre Kuralları Olabilir; Başta Tamam Kanalın Disiplinine Fazla Gelmiş Olabilirim, Nihayetinde Bir Haber Kanalıdır Dedim, Hiç Uzatmadan İstifamı Edeyim Kimse Beni Kovmak İçin Uğraşmasın Dedim. Ama Durup Düşününce De, Bir Benim Dansımdan Mı Rahatsız Oldular. Ne Kıyametler Koptu Kanalda, Ama Bizim Dansımızı İdare Edemediler. Ben de Daha Fazla Rahatsızlık Vermemek Adına İstifa Ettim. 10 Gündür Kanalda Değilim Zaten.



Gelelim Medya Radar Denen Kötülük Yuvası, Sorsan Haber Sitesi, İnsanlar Kötü Olsun Diye Pusuda Yatıp, Sorsan Haber Yapan Sitemsi Yere. Sizin Yatacak Yeriniz Yok O Kaleminizle. Gördük Oynadığım Videoyu Skandal Dans Gösterisi Diye Haber Yapınca, Altına; Size Ne Kız Evinde Arkadaşlarıyla Eğlenmiş Diye Yapılan Yorumları Tek Tek Sildiğinizi. Çünkü Sizin Pislik Beyinleriniz İstiyo Ki, Linç Edileyim. Öyle Adisiniz İşte. Benim Gönlümün Temizliği Gelip Bir Yerden Vuracak Ama Sizi. O Zaman Aklınıza Bir Tek Beni Getirin.



O Magazin Sitelerinde Yapılan Dans Etti Kovuldu Haberlerinin Altında, Oh Olsun Diyip, Amacı Sadece Tanımadığı İnsanlara Kötülük Kusmak Olan İnsanlara Da Tek Sözüm, Hiç Ölmeyecek Gibi Yazmaya Devam Edin Siz! Ulan Yarın Ölsem, Cinayete Kurban Gitsem, Hepiniz Sahte Sahte Ah Vah Edersiniz! Tüh Sizin Alayınızın İnsanlığına Tüküreyim. İnsan Değilsiniz Ki! Alın Şimdi Doya Doya İzleyin. Hepinize Oryantal. Burda Da Dans Etmiyorum Ha, Dalga Geçiyorum Arkadaşlarımla, Bi Ara Bi Dans Ederim, O Zaman Görürsünüz Oryantali. Hadi Ben Kaçtım Anamın Babamın Yanına.
@hndsar



@#ÖkkeşBölükbaşı ©#MedyaGünebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul - Şubat.2021- okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ - okkesb@turkfreezone.com,


*Hande Sarıoğlu* Dans Videosunun Yayınlamasının Ardından Kovulma Tartışma Yarattı:

Habertürk’te Dans Yasak Başka Her Şey Serbest mi.?

Spiker Hande Sarıoğlu dans videosuyla gündemde.

32 yaşındaki spiker Hande Sarıoğlu, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından oryantal dans gösterisini paylaşmış, videosu uzun süre konuşulmuştu.

Hande Sarıoğlu'nun dans videosu sonrası işine son verilmesi tartışma yarattı. Gazeteci Melih Altınok, köşesinde "2019 yılında zor yerden sorup Fatih Ataylı'yı yayından kaçıran spiker Hande Sarıoğlu, Habertürk'ten kovulmuş.

Gerekçe olaraksa Sarıoğlu'nun evde çekip sosyal medya hesabından yayınladığı dans görüntüleri gösterilmiş. Habertürk'te FETÖ'yü eleştiren haberleri silip özür metinleri yayımlamak serbest...

Ekranlardan halka "Öküz, Cahil" diye hakaret etmek de serbest... Ama spikerlerin evlerinde dans etmeleri büyük ayıp ve yasak." dedi

@#ÖkkeşBölükbaşı ©#MedyaGünebakış

Diğer Haberler

  • TİP, ESENYURT ADAY TANITIM TOPLANTISI
  • ÖDEMİŞLİLER GELENEKSEL KAHVALTIDA BULUŞTU
  • *BELEDİYE HİZMETİ PARTİCİLİK DEĞİL, HALK HİZMETİDİR.!*
  • MUSTAFA AKGÜN ve KAÇAR SOKAK SAKİNLERİ RÖPORTAJI
  • AYSEL ÖYMEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
  • KRİZİN FATURASINI ÖDEMEMEK İÇİN NE YAPMALI.?
  • TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ BEYLİKDÜZÜ İLÇE ÇALIŞTAYI YAPILDI
  • TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ ŞİŞLİ İLÇESİ ÇALIŞTAYI YAPILDI
  • TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ
  • KROMEVYE FABRİKASINDA MOBİNG.!
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP