*100 YILLIK BÜYÜK HESAPLAŞMA*

100 Yıllık Büyük Hesaplaşma Adına Mustafa Kemal Atatürk’e Yapılan Planlı Son Saldırılarda Saldırgan Çarşaflı Kadın Hakkında Valilik Psikolojik Sorun Vurgusu Yaparak Daha Önceki Saldırılarda Da Olduğu Gibi Olayı Önemsizleştirmektedir.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

*100 YILLIK BÜYÜK HESAPLAŞMA*

100 Yıllık Büyük Hesaplaşma Adına Mustafa Kemal Atatürk’e Yapılan Planlı Son Saldırılarda Saldırgan Çarşaflı Kadın Hakkında Valilik Psikolojik Sorun Vurgusu Yaparak Daha Önceki Saldırılarda Da Olduğu Gibi Olayı Önemsizleştirmektedir.

 

*VE EMRUHUM ŞÛRÂ BEYNEHUM.!*

Mustafa Kemal, 23 Nisan 1920’de Meclis’i Açarken Arkasındaki Levhada Şûrâ Suresinin 38.Ayeti Asılıydı:

Şûrâ-38: Buyrukları da Aralarında Şuradır-Birbirlerine Danışırlar. Kendilerine Kısmet Ettiğimiz Rızıklardan Masraf da Ederler*

 “Ve Emruhum Şûrâ Beynehum” Orada Emredildiği Gibi İşlerimizi Hâlâ İstişare İle Yürütmeye, Daha Çok Konuşmaya, Birbirimizi Anlamaya İhtiyaç Var. Çünkü Ortak Bir Hikâyenin Çocuklarıyız… Allah Bu Mazlum Cefakâr Fedakâr Milleti Korusun Ve Yüceltsin.

 

*100 YILLIK BÜYÜK HESAPLAŞMA*

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın 100 Yıllık Hesaplaşma Sözleri Ortaya Çıktı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Tahir Büyükakın'ın Çayırova’daki Yerel Yönetimler Danışma Kurulu Toplantısı’nda, "Yüz Yıllık Hesaplaşma Olacak" sözleri tepki çekmişti. O konuşmanın videosu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde AKP’nin Çayırova'daki Yerel Yönetimler Danışma Kurulu Toplantısı'nda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oyunları bozduğunu ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, her bölgesinde, yakın coğrafyasında, uzak coğrafyasında oyun kurmaya, kurulan oyunları da bozmaya başladı. 2023’te bunun duruşması olacak. 100 yıllık hesaplaşma olacak. İşte o gün 100 yıllık hesaplamada sayın cumhurbaşkanımızın yanında olacak mısınız” konuşması kamuoyuna yansımıştı. O konuşmanın videosu ortaya çıktı.

“TÜRKİYE CUMHURİYETİNE İHANETTİR”

CHP Kocaeli il Başkanı Harun Yıldızlı ise Büyükakın’ın bu sözlerini eleştirmiş, “Daha dün Samsun'da Atatürk anıtına yapılan saldırıda on binlerce kişi birlik oldu. Kürsü başından Cumhuriyetimizi ve Atatürk'ü hedef alarak yapılan bu açıklamalar vatana ihanettir, şehitlerimize ihanettir, Türkiye Cumhuriyeti'ne ihanettir” demişti.

“CANINI SİPER EDEN ATALARIMIZA BU KİNİNİZ NEDİR”

Sözcü'den Halil Ataş'ın haberine göre Büyükakın’ın sözlerini eleştiren Yıldızlı, şu açıklamayı yapmıştı;

“İşlerine geldiğinde Atatürk ve Cumhuriyet üzerinden sahte duygularla kamuoyu yoklaması yapanlar niyetlerini bir kez daha açıkça ortaya koymuştur.

100 yıllık hesaplaşmadan kastınız nedir SayınBüyükakın.?

100 yıl önce dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin liderliğini yapan Atatürk'e, manda ve himayeye boyun eğmeyen vatan için canını siper eden atalarımıza bu kininiz nedir.?

Bu topraklarda verilen bağımsızlık mücadelesinin, yönetimi milletimizin iradesine teslim eden Cumhuriyet'in hangi kısmı sizi rahatsız etmektedir.?

Bu ülkede ne zaman ezan okunmamış? 100 yıl önce düşman kuvvetlerine bırakılsaydı bu ülke ezanı nerede dinleyecektiniz Sayın Büyükakın.?

Konuştuğunuz salonda üzerinde “Hedef 2023” yazılı Türk Bayrağı açtırmak ve bunu yine sıkılmadan basına boy boy servis etmek de zaten Türkiye Cumhuriyeti'nin hiçbir değerini sevmediğinizi, sahip çıkmayacağınızı göstermektedir.

Sizler, 1919'da Samsun'da yakılan bağımsızlık meşalesi bugün hala yurdun dört bir yanını aydınlatırken 100 yıl önce olduğu gibi; vatana kasteden zihniyetlerinizin karanlığında yok olup gideceksiniz.

Türkiye Cumhuriyeti'nin hiçbir ferdi, hiçbir evladı sizlerin dini ve milli duyguları istismar ederek iktidar saltanatı için bu vatana ihanetlerinizi, en sonunda gerçek duygularınızı açık ettiğiniz 100 yıllık hesaplaşma sözlerinizi unutmayacak. Türkiye Cumhuriyeti hesap günü geldiğinde sizlerle tek tek hesaplaşacak.”

Odatv.com, 06 Şubat Pazar 2022 10:56



@#ÖkkeşBölükbaşı © #MedyaGünebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul - Mart.2022 --okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

 


ATATÜRK HEYKELİNE SALDIRIYA PSİKOLOJİSİ BOZUK SAVUNMASI

Tekirdağ'da, Mustafa Kemal Atatürk'ün heykeline saldıran çarşaflı kadın hakkında Valilik'ten yapılan açıklamada daha önceki saldırılarda olduğu gibi 'Psikolojik sorun' vurgusu yapılması dikkat çekti.

 

 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz hatırasına saldırılar devam ediyor. Geçtiğimiz gün Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde çarşaflı bir kadın Atatürk heykeline saldırdı.

Eline aldığı baltayla Atatürk heykeline vurmaya başlayan şahıs olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili Valilik'ten yazılı bir açıklama geldi. Açıklamada, "Emniyet görevlileri, olay yerini gören tüm kameraları incelemiş, yapılan titiz çalışmalar sonucunca bahse konu kişi olayda kullandığı balta ile birlikte emniyet görevlilerince yakalanmıştır. Psikolojik sorunları olduğu anlaşılan Ç.B. isimli şahıs, savcılık talimatı ile gözaltına alınmıştır. Soruşturma işlemleri devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

YİNE Mİ PSİKOLOJİSİ BOZUK.?

Valilik'ten yapılan açıklamada "Psikolojik sorunları olduğu anlaşılan" ifadelerine yer verilmesi ise dikkat çekti.

Öyle ki, daha önce de Mustafa Kemal Atatürk'ün heykeline saldıran birçok isim için de psikolojik sorunları olduğu iddiasına yer verilmişti. Yakın zamanda gerçekleşen çirkin saldırılardan derlediğimiz benzeri açıklamalardan bazıları şöyle:

YİNE BALTALI SALDIRI

Sakarya kent merkezindeki Atatürk heykeline baltalı saldırıda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan M.F.T isimli şahsın psikolojik sorunları olduğu belirtilmişti.

 

 

Aynı şahsın 2010 yılında da benzer bir saldırıda bulunduğu ortaya çıkmıştı.

 

ŞANLIURFA'DA ORAKLI SALDIRI

Şanlıurfa Siverek'te ise seyyar satıcı olduğu bilinen M.M.,  Atatürk heykelinin bulunduğu alana çıkıp, elindeki orak ile heykele zarar vermeye çalışmıştı. Olaydan sonra gözaltına alınan şahsın yine psikolojik sorunları olduğu iddia edilmişti.

 

 

"AKLİ DENGESİ BOZUK"

Benzeri bir olayda Diyarbakır'a yaşandı. Atatürk Anıtı'na elinde çekiçle saldıran 30 yaşındaki İbrahim Yeşil'e, polis ekipleri müdahale etti. Saldırıda Atatürk heykelinin kol ve göğüs bölgesinin çekiç darbeleriyle hasar gördüğü belirlendi.

Sorgulanmak üzere Emniyet'e götürülen Yeşil'in, akli dengesinin yerinde olmadığı ileri sürüldü.

 

 

HEP AYNI SAVUNMA.! 

2013'de İstanbul Sultanbeyli'de saat tamircisi olduğu öne sürülen İ.K., elindeki baltayla Atatürk heykelinin üzerine ÇIKTI ve küfürler ederek heykele zarar verdi. Heykelde kırıklar meydana gelirken, etkisiz hale getirilen İ.K'yi zabıtalar vatandaşın linç girişiminden kurtardı. İ.K'nin akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürüldü.

 

 

"BİR MECZUP TARAFINDAN"

Geçtiğimiz Ağustos ayında Adana'nın Çukurova Belediyesi bahçesinde saldırıya uğrayan Atatürk ve kız çocuğu heykelleri hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Soner Çetin, "Belediyemizin bahçesinde bir meczup tarafından elinde satırla, Atatürk ve kız çocuğu heykeline 'Putlara mı tapıyorsunuz' diyerek, bir saldırı gerçekleştirilmiştir" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@#ÖkkeşBölükbaşı © #MedyaGünebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul - Mart.2022 --okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP