YAĞMUR AKGÜN HEDEFİNE ULAŞTI

Hedefi Altın Madalya Olan Milli Pentatloncu Üstün Performansı İnatçı Hırsıyla Hedefine Ulaştı.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

YAĞMUR AKGÜN HEDEFİNE ULAŞTI

Hedefi Altın Madalya Olan Milli Pentatloncu Üstün Performansı İnatçı Hırsıyla Hedefine Ulaştı.

Ulusal Sıralama Yarışları’nda U17 kadınlar kategorisi *Laser Run* etabıyla birlikte sona erdi. U17 kadınlarda Yağmur Akgün birinci olurken, Zeynep Yazgı Ekici yarışı ikinci, Aydan Demiröz üçüncü, Yağmur Ayşe Malkoç ise dördüncü sırada tamamlayarak dereceye girdi.

Sıralama ve Performans Gelişim Yarışı Ankara’da Yapıldı

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu’nun 24 Nisan 2022 tarihinde Ankara’da düzenlediği Ulusal Sıralama ve Performans Gelişim Yarışları’nın sonuncusuna U11, U13, U15 ve U17 yaş kategorisinde yarışan 94 kadın, 127 erkek sporcu olmak üzere toplam 221 sporcu katıldı.

TMPF-Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu’nun düzenlediği Ulusal Sıralama, Milli Takım Seçme ve Performans Gelişim Yarışları, 24 Nisan 2022 tarihinde Ankara’da yapıldı. Eryaman TOHM’da gerçekleştirilen yarışlarda U17 yaş kategorisi için 2022’nin üçüncü ulusal sıralama yarışı; U11, U13 ve U15 yaş kategorileri için de üçüncü performans gelişim yarışları olarak düzenlendi. Yüzme, koşu ve atış etaplarından oluşan yarışmaya 101 kadın, 142 erkek sporcu olmak üzere toplam 221 sporcu katılım gösterdi.

YAĞMUR AKGÜN* ŞAMPİYON

Ulusal Sıralama Yarışları’nın U17 kadınlar kategorisinde *Yağmur Akgün* Şampiyon olurken, Zeynep Yazgı Ekici yarışı ikinci, Aydan Demiröz üçüncü, Yağmur Ayşe Malkoç ise dördüncü sırada tamamlayarak dereceye girdi.

Aynı yaş kategorisinin erkekler müsabakasında kazanan Ahmet Ege Önder oldu. Mehmet Ali Koçak yarışı ikinci sırada bitirirken; Kutay Ababay üçüncü, Ataberk Kaymakoğlu ise son ulusal sıralama yarışının dördüncüsü oldu.

U11, U13 ve U15 yaş kategorisine yönelik düzenlenen performans gelişim yarışlarına ise 82 kadın 98 erkek sporcu katıldı.

U15’DE İREM SU KOCAOĞLAN BİRİNCİ

U15 kadınlar kategorisinde yapılan mücadeleyi İrem Su Kocaoğlan birinci, Rana Öztürk ikinci, Sena Çakmak üçüncü, Irmak Rızaoğlu dördüncü olarak bitirirken; U15 erkekler kategorisi yarışlarını ise Muharrem Yağız Cantosun birinci, Kağan Akbaba ikinci, Emir Çelik üçüncü, Semih Eren Kurtaran dördüncü olarak tamamladı.

U13’TE TULYA KESEBİR BİRİNCİ

75 sporcunun yarıştığı U13 yaş kategorisinin kadınlar ayağında yapılan yarışlarını ise Tulya Kesebir birinci, Ceyda Sertkaya ikinci, Dilara Coşkun üçüncü, Duru Sönmez dördüncü bitiritken; U13 erkeklerde Mustafa Sertkaya birinci, Batu Çobanoğlu ikinci, Davut Tuğrul Çelik üçüncü, Tuna Yiğit dördüncü olarak tamamladı.

U11’DE KAZANAN NADİDE NEHİR ÇAKAN

Performans gelişim yarışlarının U11 yaş ayağında ise 46 sporcu yarıştı. U11 kadınlar kategorisi yarışlarının kazananı Nadide Nehir Çakan olurken; Zeynep İpek Pişkin ikinci, Belinay Çelik üçüncü, Asya Şenel dördüncü olarak bitirip dereceye girdi ve madalya almaya hak kazandı.

U11 ERKEKLERDE MEHMET EMİR CANBAZOĞLU BİRİNCİ

U11 erkeklerde ise Mehmet Emir Canbazoğlu yarışı birinci sırada bitirirken; Kerem Efe Arı ikinci, Arel Gönencan üçüncü ve Rüzgâr Sipahi de dördüncü dereceye girerek madalya almaya hak kazandı.

Dereceye giren sporcuların madalyaları, TMPF Başkanvekili Ercan Taciroğlu, TMPF Teknik Kurul Başkanı Kutluğhan Özkan, TMPF Merkez Hakem Kurulu Başkanı İrfan Arguz, TMPF Teknik Kurul Üyesi Sabri Bozca, TMPF Teknik Kurul Üyesi Feyyaz Velidedeoğlu, TMPF Teknik Kurul Üyesi Kazım Şahin ve TMPF Organizasyon Kurulu Başkanı Serkan Velidedeoğlu tarafından verildi.

Nisan 25, 2022TMPF Basın Kurulu


Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul - Nisan.2022-okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,


@ #ÖkkeşBölükbaşı © @ #MedyaGünebakış


Diğer Haberler

  • WORLD CORPORATE GOLF CHALLENGE
  • MELİSA ERCAN ŞAMPİYON
  • TÜRK SPOR KULÜPLERİ FİNANSAL KRİZDE
  • GOL PASI.! PAS MI. TAKTİK Mİ.?
  • GÜREŞ, YARIŞ, EĞLENCE BİTTİ. İŞE DEVAM.!
  • OLİMPİYATLARA TALİBİZ DE.! HAZIR MIYIZ.?
  • YAĞMUR AKGÜN HEDEFİNE ULAŞTI
  • ANASTASİA POTAPOVA’NIN İSTANBUL ZAFERİ
  • TENNİS İSTANBUL’DA YARI FİNAL HEYECANI
  • TENNİS CHAMPİONSHİP İSTANBUL’DA BAŞLADI.
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP