İLK KENTSEL DÖNÜŞÜM ŞEHİDİ VATANDAŞ ÇETİN ŞENKAL

Okmeydanı, Fetihtepe, Toki-Kuzu İnşaattan Zarar Gören Vatandaş Çetin Şenkal Öldü

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

İSTANBUL'UN İLK KENTSEL DÖNÜŞÜM ŞEHİDİ VATANDAŞ ÇETİN ŞENKAL

 

Okmeydanı, Fetihtepe, Toki-Kuzu İnşaatın Doğalgaz Boru-Tesisat hattını Kopartmasıyla Zarar Gören Vatandaş Çetin Şenkal Öldü

OLAYIN ÜSTÜ KAPATILMAK MI İSTENİYOR.?

Okmeydanı-Fetihtepe’de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapımına devam edilen inşaat alanında yapılan kazı sırasında, kazıyı yapan kepçe operatörü doğalgaz hattını koparttıktan sonra etrafa yayılan doğalgazın üstünü toprakla örtmüşü. 

  

İtfaiyenin; çatısı uçan ve vatandaşın ağır yaralandığı evde yaptığı yerinde inceleme sonucunda doğalgaz kullanmayan ve doğalgaz tesisatı olmayan evde nasıl gaz patlaması olduğu araştırılmış ve inşaat alanından eve gaz sızdığı saptanmıştı.

TOKİ İnşaat alanı sorumluları ve Kepçe operatörünün sorumlusu KUZU inşaat yetkilileri, her ne kadar tüp patlaması diye kendi hataları olmadığını iddia etmeye çalışsalar da, evdeki tüplerin biri yarım dolu, biri boş olarak sağlam şekilde bulunduğu olay yeri incelemede belirlenmişti.

 

03 Mart 2023 Cuma günü saat 10.10 da Okmeydanı-Fetihtepe kentsel dönüşüm alanında, TOKİ’nin yüklenicisi KUZU inşaatın kepçe operatörü doğalgaz hattına zarar verdi ve çevreye yayılan gazın üstünü toprakla kapatıp bir şey olmaz diyerek işine devam etti. 

Ancak Fetihtepe muhtarlığının karşısında, TOKİ inşaatın yanındaki tek katlı evde yaşayan vatandaş Çetin Şenkal sigarasını içmek için ve kahvesini yapmak üzere çakmağını çaktığında aniden bir patlama olmuş ve evin çatısı dağılmış kendisi de ağır yaralanmıştı.

 

Beyoğlu Emniyet Müdürlüğünün de araştırma ve soruşturması devam ederken, ailesi ve kendisi mağdur olan, biri engelli üç kız sahibi, ağır yaralı vatandaş Çetin Şenkal (-0542 389 2357-) olayın 15’ci günü 18.Mart.2023 günü hayatını kaybetti. 

EVİ UÇTU, KENDİ GÖÇTÜ.!

 

#ÖkkeşBölükbaşı, #medyagunebakis.com, #ToplumsalMuhalefet,

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP