HÜR DÜŞÜNCE HAREKETİNDEN KILIÇDAROĞLU'NA TAM DESTEK

Hür Düşünce Hareketi Giresun’da “Şimdi Demokrasi Birlik Zamanı” Paneli Düzenledi

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

ŞİMDİ DEMOKRASİ ve BİRLİK ZAMANI

Hür Düşünce Hareketi Giresun’da “Şimdi Demokrasi Birlik Zamanı” Paneli Düzenledi.

HÜR DÜŞÜNCE HAREKETİ KILIÇDAROĞLU'NA GİRESUN’DA TAM DESTEK VERDİ

Hür Düşünce Hareketi Derneği, altılı masa millet ittifakının 13.Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyen etkinliğin üçüncüsünü Giresun’da düzenledi.

Giresun Hüseyin Otel’de 18 Mart Cumartesi günü *Şimdi Demokrasi Birlik Zamanı* konulu panel ile üçüncü etkinliğe imza atan Hür Düşünce Hareketi Genel Başkanı Süleyman Aksoy Giresunlularla buluştu.

Hür Düşünce Hareketi Genel Sekreteri Filiz Caca’nın sunumuyla başlayan panelde ilk sözü Genel Başkan Süleyman Aksoy aldı. *Şimdi Demokrasi Birlik Zamanı* konulu panelin kolaylaştırıcısı Hür Düşünce Hareketi Derneği Başkan Yardımcısı Reşit Öz oldu. Panelistler; 24. Dönem Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten ve Ekonomi Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof Dr. Mehmet Hasan Eken’in sunumlarıyla devam etti.Panele; altılı masanın Giresun İl Başkanları, il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda yurttaş katıldı.

HÜR DÜŞÜNCE HAREKETİ GENEL BAŞKANI SÜLEYMAN AKSOY;

Fikri Hür, Vicdanı Hür, İrfanı Hür, bir Gelecek için yola çıktık. Büyük Türk milletinin içinde bulunduğu bu kaotik ortamdan çıkması için mücadele eden, Altılı Masa’yı kuran liderlerle birlikte güçlü bir STK olarak bir yürüyüşü başlattık. Türkiye’nin makus tarihini değiştirmeyi amaçlıyoruz. Atatürk’ün bize emanet ettiği gibi muasır medeniyetler seviyesi üzerinde bir Türkiye istiyoruz. Biz hür bir toplum yaratmak için öncü bir hareket olmak istiyoruz.

BEYİN GÖÇÜNÜ TERSİNE DÖNDÜRECEK TÜRKİYE İSTİYORUZ: 

Beyin göçünü tersine döndürecek bir Türkiye istiyoruz. Bunu nasıl sağlayacağız? Buraya sizi biz davet ettik ama siz yarın için endişeniz olmasa burada olmazsınız. Siz çocuklarınızın geleceği hakkında endişeli olduğunuz için buradasınız. Siz elde ettiğiniz gelirle geçinemediğiniz için buradasınız. Siz korku imparatorluğu yaratıldığı bir Türkiye’de sesinizi çıkarmak istediğiniz için buradasınız. Siz, mutlu ve huzurlu bir Türkiye istediğiniz için buradasınız. Siz tarlasında ürününü yetiştirip satışa çıkardığı zaman bedelini ve hakkını alan köylülerin yaşadığı bir Türkiye istiyorsunuz. Biz bu Türkiye’yi yaratmaya talibiz.

KARANLIKLARIN TÜRKİYE’Sİ OLMAYACAK: 

Bu Türkiye için hepimizin büyük gayreti olması lazım. Türkiye’de açık kaynaklarda bir korku salınmak istenmektedir. Yurt dışından ve yurt içinden özellikle Afganistan’dan ve Suriye’den IŞİD menşeili unsurların geldiği ve seçim ortamında bir kaos yaratacağını açık kaynaklarda pompalanmaktadır. Buna itibar etmeyiniz. Siz bunun üstünden gelirsiniz. Bunun üstünde 60 ihtilalinden sonra geldiniz. Bunun üstünde 80 ihtilalinden sonra geldiniz. Bunun üstünde en yakın tarih olan yerel seçimlerde geldiniz. Kendinize güveniniz. Kendinize güvendiğiniz müddetçe bu ülkeyi refah toplumu hâline getirmeyi başarabiliriz. Bulunduğunuz yerden vatandaşı sandığa götürün. Sandık önünüze geldiği zaman oyunuza sahip çıkın. İnşallah 13. Cumhurbaşkanı olarak Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu seçeceğiz ve Türkiye’de ertesi gün yeni bir gün doğacak. Bu yeni gün, Atatürk’ün bize emanet ettiği Türkiye olacak. Bu yeni gün, karanlıkların bir Türkiye’si olmayacak.

BU SİSTEMİ TERS YÜZ ETMEK SİZİN ELİNİZDE: 

Bu Türkiye’de de gençler mutlu, umutlu olacak. Emekli, dul ve yetim; gelir pastasında hak ettiği payı alacak. Çocuğunuza çikolata alamıyorsanız bu sistemin eseridir. Bu sistemi ters yüz etmek sizin elinizde. Buraya onun için toplandık. Hür Düşünce Hareketi, bir sivil toplum hareketi. Bu sivil toplum hareketi, akademisyenlerle çok verimli çalışmalar yapmaktadır. Sürdürülebilir bir yaşam, su, gıda, enerji, iklim değişikliği, ekonomik kalkınma ve fırsatlar. Bu ülkenin nasıl rayına oturtulacağıyla ilgili reçeteleri sunan bir çalışma. Bu çalışmayı siyaset grubuna veriyoruz. Bunun benzerlerini de vereceğiz.” Diyerek sözlerini tamamlayan Aksoy, panelistlere ve katılımcılara teşekkür etti.

24. Dönem Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten; Altılı masanın Güçlendirilmiş parlementer sistemde neler yapacağı hakkında yaptığı sunum ardından, Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Hasan Eken; Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ekonomi performansını değerlendirerek rakamlar maalesef iç açıcı değil dedi.

Kentim Gazetesi Haber Merkezi

@MehmetHasanEken, @SüleymanAksoy, @SaimeOguzhan, @Cumaİçten, @HürDüşünce,

#ÖkkeşBölükbaşı #medyagunebakis.com, #ToplumsalMuhalefet,

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP