GÖRÜLMEYEN GAZETEDEN, UMUDA ENGEL YOK ETKİNLİĞİ

Şişli Kentim Gazetesi Sosyal Sorumluluk Projesi olarak Depremde Engelli Kalanlar Yararına “Umuda Engel Yok” Etkinliği Düzenliyor.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

GÖRÜLMEYEN GAZETE, UMUDA ENGEL YOK ETKİNLİĞİ DÜZENLİYOR

Şişli Kentim Gazetesi Sosyal Sorumluluk Projesi olarak Depremde Engelli Kalanlar Yararına “Umuda Engel Yok” Etkinliği Düzenliyor.



Görülmeyen Gazete & Türkiye Sakatlar Derneği & Sportürk; Kahramanmaraş merkezli depremlerde engelli kalanlara ortez, protez, akülü ve tekerlekli sandalye ile koltuk değneği gibi tıbbi malzemelerin sağlanması amacıyla 17- 20 Mayıs'ta Yenikapı Spor Tesisleri'nde "Umuda Engel Yok" etkinliği gerçekleştirilecek.


UMUDA ENGEL YOK BASIN TOPLANTISI

Görülmeyen Gazete  ve Türkiye Sakatlar Derneği Genel Merkezi işbirliği ve Sportürk katkılarıyla Kahramanmaraş merkezli depremlerde engelli kalanlara ortez, protez, akülü ve tekerlekli sandalye ile koltuk değneği gibi tıbbi malzemelerin sağlanması amacıyla 17- 20 Mayıs'ta Yenikapı Spor Tesisleri'nde "Umuda Engel Yok" etkinliği yapılacak.

Etkinliğin tanıtımı amacıyla Şişli, Ramada Plaza By Wyndham İstanbul City Center’de düzenlenen toplantıya, Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz, Görülmeyen Gazete Genel Yayın Yönetmeni Saime Oğuzhan, Sportürk TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Ertürk ve Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu İstanbul İl Temsilcisi Ramazan Akgün katıldı.

Görülmeyen Gazete Genel Yayın Yönetmeni Saime Oğuzhan, Umuda Engel Yok etkinliği hakkında;*Amacımız deprem sonrası engelli kalarak yaşama tutunmaya çalışan vatandaşlarımızın  sorunlarına dikkat çekmek bu sorunlarla ilgili kamuoyu oluşturmak, engelli kalan vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıracak, imkanlarımız dahilinde ortez, protez, akülü ve manuel tekerlekli sandalye, koltuk değneği ve tıbbi malzeme desteği sağlamak amacıyla bu etkinliği düzenliyoruz. Dedi.

ORTEZSE ORTEZ, PROTEZSE PROTEZ,

Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz; 17-19 Mayıs'ta Yenikapı Spor Tesislerinde düzenlenecek "Umuda Engel Yok" etkinliğinin, engelli sporcuların katılacağı bir spor festivali olacağını söyledi.

Kültür ve sanat etkinliklerinin de yer alacağı etkinlikle, deprem nedeniyle engelli kalanlara dikkati çekmek istediklerini ve tıbbi malzeme desteği sağlamayı amaçladıklarını vurgulayan Boyraz, bağış yoluyla yardım toplayacaklarını anlattı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği illeri tek tek gezerek, ihtiyaçların belirleneceğini söyleyen Boyraz, etkinliğin ardından yardım tırının yola çıkacağını dile getirdi.

Deprem bölgesine desteklerin bağışlar ve yardımlarla sağlanacağını belirten Boyraz; "Önümüzdeki süreç içinde nelere en çok ihtiyaç olduğunu rapor edeceğiz. Para istemiyoruz. Malzeme istiyoruz. Tekerlekli sandalye, ortezse ortez, protezse protez, hasta bezi. Bunları talep ediyoruz, dileyenler, kendileri alıp, getirebilir, dileyen, derneğe bağış yapar." ifadelerini kullandı.

  

YARDIM TIRI 20 MAYIS'TA DEPREM BÖLGESİNE GİDECEK

Sportürk TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Ertürk de Yenikapı Spor Tesisleri'nde düzenlenecek etkinlikte ampute futbol ve masa tenisi, görme engelli sporu golbol ile görme engelli satranç müsabakalarının yapılacağını söyledi.

Katılımların artmasıyla organizasyonun büyüdüğünü dile getiren Ertürk, etkinliğin sonunda ödül töreninin de yapılacağını anlattı.

Ertürk, deprem bölgesindekilerin ihtiyaçlarına göre sponsorlarla görüşmeler yapıldığını, şimdilik bir tır yardım toplandığını belirterek, 20 Mayıs'tan sonra tırla birlikte tüm ekibin bölgeye gideceğini, köyleri ve mezraları da dolaşıp yardımların dağıtılacağını aktardı.

#ÖkkeşBölükbaşı, #medyagunebakis.com, #ToplumsalMuhalefet,

Diğer Haberler

  • ALİ SİRMEN UĞURLANDI
  • TİP, ESENYURT ADAY TANITIM TOPLANTISI
  • ÖDEMİŞLİLER GELENEKSEL KAHVALTIDA BULUŞTU
  • *BELEDİYE HİZMETİ PARTİCİLİK DEĞİL, HALK HİZMETİDİR.!*
  • MUSTAFA AKGÜN ve KAÇAR SOKAK SAKİNLERİ RÖPORTAJI
  • AYSEL ÖYMEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
  • KRİZİN FATURASINI ÖDEMEMEK İÇİN NE YAPMALI.?
  • TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ BEYLİKDÜZÜ İLÇE ÇALIŞTAYI YAPILDI
  • TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ ŞİŞLİ İLÇESİ ÇALIŞTAYI YAPILDI
  • TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP