AVON’DAN KEYİFLİ GÜZELLİK TACI

Avon, En Güzel Yüzleri Keyifli Güzellik ile Taçlandırdı.!

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

AVON’DAN KEYİFLİ GÜZELLİK TACI

Avon, En Güzel Yüzleri Keyifli Güzellik ile Taçlandırdı.!

Nisan 2010 tarihinde başlayan keyifli güzellik maratonu sonuçlandı. AVON 2010 Yüz Güzelleri Duygu Merzifonluoğlu ve Zilan Odabaşı taçlarını ve ödüllerini, Türkiye ve Dünya Güzeli Azra Akın ve AVON üst düzey yöneticilerinin katıldığı törenle aldılar.

 

AVON Türkiye tarafından Nisan 2010 tarihinde başlatılan ve her ay seçilen yüz güzeli ile gerçekleştirilen keyifli çekimlerin geniş okuyucu kitleleri ile buluştuğu keyifli maraton, “AVON Yüz Güzeli 2010” sonuçlandı. Yılsonuna kadar 9 yüz güzelinin seçildiği yarışmada her ay seçilen “AVON Yüz Güzeli” ile İstanbul'un güzelliklerini yansıtan farklı mekânlarda çekimler gerçekleştirildi. 13.145 kişinin başvuruda bulunduğu, yaklaşık 58.000 tekil kişinin oylama yaptığı yarışma sonunda kazanan güzeller, AVON ile güzelliklerine güzellik kattı.

 

AVON 2010 Yüz Güzelleri taçlarını 2002 Türkiye ve Dünya Güzeli Azra Akın’dan aldılar.

2011 yılında sonuçlanan yarışmada, AVON Yüz Güzeli 2010 birincisi Duygu Merzifonluoğlu ve AVON Yüz Güzeli 2010 ikincisi Zilan Odabaşı taçlarını ve ödüllerini, Sakıp Sabancı Müzesi, The Seed’de  düzenlenen ödül töreninde aldılar.

2002 Türkiye ve Dünya Güzeli ve AVON’un 2011 yılında makyaj ve takı kategorilerinin yüzü olan Azra Akın; AVON Türkiye Genel Müdürü Ron Griffiths, AVON Türkiye Satış Direktörü Gülay Başaran ve aynı zamanda yarışmanın jürileri arasında yer aldılar.

AVON Türkiye Pazarlama İletişimi ve Halkla İlişkiler Müdürü Burçak Doğan’ın hazır bulunduğu törende güzeller taçlarını ve ödüllerini almanın mutluluğunu paylaştılar.

“Masal kahramanı eve bir taçla dönmüş oldu”

AVON Yüz Güzeli 2010 birincisi Duygu Merzifonluoğlu “Aslında yarışmaya katılmam, tamamen annemin bana bir sürpriziydi. Yarışmanın sonucu ise benim aileme hediyem oldu. Bu tür olaylar insanların başına her gün gelmiyor. İnsana kendini ayrıcalıklı hissettiren çok güzel bir duygu. Hayatım boyunca gülümseyerek hatırlayacağım bir anım oldu. Yarışmadan sonra hayatımda bir şey değişmedi. ama yakınlarımın hayatında çok şey değişti.! AVON Yüz Güzeli bir tanıdıkları olmuş oldu.! Şaka bir yana ödüllendirilen güzelliğimin aslında, hayatın bana bir armağanı olduğunu ve bunun benim başarım olmadığını bir kez daha hatırlatan bir olayla daha karşılaşmış oldum. Yalnızca bu kez, masal kahramanı eve gerçek bir taçla dönmüş oldu" dedi.

“Umarım tacım ve AVON bana her zaman uğur getirir”

AVON Yüz Güzeli 2010 ikincisi  Zilan Odabaşı ise “AVON'un hayatımda her zaman ayrı bir yeri olacak, çünkü geçen sene ilk yüz güzeli ben seçilmiştim, ve ilkler hiç unutulmaz. Tesadüfen katıldığım bir yarışma oldu. Böyle güzel bir sonuç çıkacağını ummuyordum.  Çocukluktan beri böyle bir şeyi hayal etmiştim, ama minyon tipli olduğum ve diğer yarışmalarda standart zorunluluklar olduğu için katılamamıştım. Ama bu yarışma merak ettiğim bu duyguyu da tatmamı sağladı. Derece almak bana mesleki anlamda da şans getirdi. Bu yarışmanın akabinde bir diziye girdim ve bir sinema filminde başrol oynadım. Umarım tacım ve AVON bana her zaman uğur getirir. Teşekkürler AVON.!" diyerek duygularını ifade etti.

 

http://www.medyagunebakis.com/ - http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.

Bilgi Sahibi Olunmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

 

 

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP