TRABZONSPORLULARDAN TFF'YE PROTESTO

Trabzonsporlu Taraftarlar, Futbolda Yaşanan Şike Sürecine Tepki Amacıyla İstanbul, İstinyede TFF-Türkiye Futbol Federasyonu Binası önünde Protesto Eylemi Yaptılar.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

TRABZONSPORLULARIN TFF PROTESTOSU

Trabzonsporlu Taraftarlar, Futbolda Yaşanan Şike Sürecine Tepki Amacıyla İstanbul, İstinye'de TFF-Türkiye Futbol Federasyonu Binası önünde Protesto Eylemi Yaptılar.

GERÇEK TEMEL FIKRASI

İdris, Temel, Süreyya, Dursun, Cemal hep birlikte İstinye’ye doğru yola çıktılar. Yolda Hıdır’a rastladılar, Hıdır onların İstinye’ye Futbol Federasyonuna gittiklerini öğrenince “boşuna gitmeyin Federasyon Riva’ya taşındı boş binaya mı tepki koyacaksınız” dedi. Temel ise; “haberim yok bana söylemediler, boş moş koyarım tepkimi, korkup kaçmasalardı” dedi.

25 Ocak 2015, 17.00

 

Trabzonsporlu Taraftarlar, Şike Sürecine Tepki Amacıyla Futbol Federasyonu Binasına Yürüdü.

İstinye Park AVM önünde toplanan çok sayıda bordo-mavili taraftar, buradan TFF binasına kadar yürürken, açtıkları pankartlar ve yaptıkları tezahüratlarla şike sürecinde adil cezalandırmaların yapılmadığını ileri sürüp, tepkilerini dile getirdiler.

İstanbul Trabzonsporlular Platformu üyeleri, Trabzonspor Taraftarları Derneği üyeleri, Bordo-Mavi Taraftar Gurubu üyelerinden oluşan yaklaşık 2500 taraftar İstinye’de boşaltılan TFF binası önünde büyük bir protesto gerçekleştirdi.

Trabzon Dernekleri Federasyonu üyelerinin de destek verdiği protesto gösterisinde taraftarlar açtıkları pankartlar ve yaptıkları tezahüratlarla şike sürecinde adil cezalandırmaların yapılmadığını ileri sürerek tepkilerini dile getirdiler.

Taraftarlar, yürüyüş esnasında yol üzerindeki bir evin camında asılı olan Fenerbahçe bayrağını da indirdiler.

Bir taraftar evin balkonuna tırmanarak, bayrağı alıp, yere attı. Elindeki Trabzonspor bayrağını sallayarak bir süre balkonda duran taraftar, daha sonra aşağı indi ve grup arasına karıştı. 

Polisin ilaçlı su taşıyan TOMA ları ile 500 çevik kuvvet gurubuyla sabah saatlerinden itibaren aldığı geniş güvenlik önlemlerine rağmen sağduyulu Trabzonspor taraftarları taşkınlık yapmadan, Futbol Federasyonu önünde tepkilerini sürdürdüler.

Trabzonsporlu taraftarlar, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım aleyhine tezahüratlarda bulunup, binaya taş ve yumurta attı. 

Oldukça genç ve tecrübesiz birkaç fanatik taraftarın, binaya taş ve çiğ yumurta atması fazla heyecan yaratmadı.

İstanbul Trabzonsporlu Taraftarlar platformu adına İsmail Öksüz uzun bir basın bildirisi okudu ve bu işin daha bitmediğini, her kim ne yaparsa yapsın, hırsızlar istedikleri kadar kupayı müzelerinde saklasınlar 2010 2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor’dur, bu gerçeği kimse değiştiremez, “Güneş balçıkla Sıvanmaz”  Dedi.

İstanbul Trabzonsporlular Platformu adına açıklamada bulunan İsmail Turgut Öksüz, Süper Lig'de 2010-2011 sezonunda şampiyonun kendileri olduğunu belirterek, şampiyonluk kupasının kendilerine verilmesi için mücadelelerinin süreceğini vurguladı.

İsmail Öksüz taraftarlara sağduyu çağrısında bulunarak Trabzonluya yakışan davranışlarımızla geldiğimiz gibi kırıp dökmeden alandan ayrılalım ve Nisan’da Ankara’da yapılacak büyük etkinlikte buluşalım dedi.

Öte yandan, yürüyüşü organize eden diğer kişiler de, açıklamanın ardından Trabzonsporlu taraftarların dağılmasını isterken, kalan bir grup taraftar ise protestosunu sürdürdü.

Bordo-mavili taraftarlar yoğun tezahüratlarla geldikleri gibi basın mensuplarına da tepki göstererek alandan ayrıldılar.

Medyagünbakış-istanbul

 

Tsgs; Trabzonsporlu, Taraftarlar, Futbolda, Yaşanan, Şike, Sürecine, Tepki, Amacıyla, İstanbul, İstinye'de, TFF, Türkiye, Futbol, Federasyonu, Binası, Önünde, Protesto, Eylemi, Yaptılar,

TRABZONSPORLULARDAN TFF'YE PROTESTO

http://youtu.be/kpYTOhYkzgU


Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ocak.2015 - okkesb@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb61@gmail.com,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ocak.2015 - okkesb@gmail.com,

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP