FURKAN PALALI, NAZ ELMAS, IŞIL REÇBER

Somuncu Baba’nın Çekimleri Kaldığı Yerden Devam Ediyor.. İstediğim Kitabı Yazarsam Ülkeyi Terk Etmek Zorunda Kalırım.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

FURKAN PALALI & SOMUNCU BABA

Somuncu Baba’nın Çekimleri Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Başarılı oyuncu Furkan Palalı’nın Somuncu Baba olarak kamera karşısına geçtiği “Somuncu Baba Aşkın Sırrı” filminin çekimleri kaldığı yerden devam ediyor.

Anadolu coğrafyasının yetiştirdiği en önemli erenlerden biri olan ve fikirleriyle Selçuklular'dan Osmanlı'ya adeta bir köprü oluşturmuş.

 

Somuncu Baba'nın hayatının beyazperdeye aktarıldığı yönetmenliğini Kürşat Kızbaz’ın üstlendiği “Somuncu Baba Aşkın Sırrı” filminin Aralık ayında gerçekleştirilen kış çekimlerinin ardından şimdi de bahar çekimleri başlıyor.

Dört mevsimin beyaz perdeye yansıyacağı Ekim ayında vizyona girmesi planlanan “Somuncu Baba Aşkın Sırrı”nın bahar çekimleri Aksaray’da yaklaşık 1 haftada tamamlanacak. Filmin yaz çekimleri ise Mayıs ayında gerçekleştirilecek.


Film aynı zamanda Somuncu Baba'nın aşkı arama yolunda Hicaz'dan Şam'a ve Bursa'dan Aksaray'a uzanan hikâyesiyle bir yol filmi olma özelliği taşıyor.

 

 

 

 

NAZ ELMAS:

'Evliliğim Ani Değildi Sadece Çok Aşık Oldum'
'Hamile Değilim Ama Çocuk İstiyorum'

Filinta dizisinin sevilen oyuncusu Naz Elmas Paladium Ataşehir AVM’de yapılan ‘Kendini Şımart’ adlı aktivitesinin son konuğu oldu. Esin Övet’in moderatorlüğün de gerçekleşen söyleşiye halktan da çok sayıda ilgi vardı. Soru cevap şeklinde gecen sohbette Elmas özel hayatı ile ilgilide açıklamalarda bulundu…
Ani evliliği sorulduğunda ise tek ve net bir cevap verdi… Evliliğim ani değildi, programlı da değildi sadece çok aşık olduk. Aynı evde aynı nefesi alalım istedik… ve çok mutluyuz.


Son günlerde hamile haberleri sorulan oyuncu bu konuyu da kesin bir dille yalanladı. “ Hamile değilim ama çocuk sahibi olmayı çok istiyorum “ dedi.
Esin Övet ile geçen sohbette öne çıkan  sorulardan birisi de nasıl oyuncu olduğu oldu. 
Ailesinin özellikle annesinin desteği ile oyuncu olduğunu söyleyen Elmaz ilk dizisinin de Haziran Gecesi olduğunu ve ilk projede de şöhret olduğunun açıkladı. 
Konuşmasına Şöhret olmak ve oyuncu olmak çok farklı şeyler diyerek devam Elmas artık bu şöhreti hazmettiğimi düşünüyorum. 


Adile Naşit, Kemal Sunal ile hep aynı sette olmak isterdim. Tek hayalim buydu ama olmadı.
Konuşmasına ülkemizdeki fanatizim ile devam eden Elmas eskiden koyu Galatasaray’lıydım. 
Rahmetli babasının Fenerbahçe’li ve eşinin de Fenarbahçeli olduğuna değinen oyuncu hiçbir zaman büyük konuşmayacaksın ben artık Fenerli oldum “ Eskiden aslanın ağzında kanarya resimleri paylaşırdım ama şimdi tam tersi resimler paylaşıyorum eşim takımlı oldum galiba “ diyerek konuşmalarını noktaladı.

 

 

 


IŞIL REÇBER
‘İstediğim Kitabı Yazarsam,

Ülkeyi Terk Etmek Zorunda Kalırım.’


'Zor günler geçirdik ama hiç boşanmayı düşünmedik.'
Işıl Reçber önce ki gün Palladium AVM’de,  ‘Kendini Şımart’ adlı aktiviteye katıldı.
Esin Övet’in moderatörlüğünde yapılan söyleşide çarpıcı açıklamalarda bulunan Işıl Reçber, güzellik moda Stil gibi konular hakkında tiyolar verdi.

Tarzıyla sık sık magazin gündeminde de yer alan Işıl Reçber, Türk kadının çok güzel olduğuna da değindi.  Türk kadınlarının çok kokoş ve çok iddialı giyindikleri belirtti.

Yabacılara göre bizim insanımızın vücudu ve hatlarını ön plana çıkaran kıyafetler tercih etmesi modayı takip ettiklerini gösteriyor.

Yaptığı alışverişler de  bilinçli bir tüketici olduğunu belirten Reçber, Klasik giyinmeyi tercih ettiğini ve kızını da bilinçli bir tüketici olarak yetiştirmeye çalıştığını belirtti.

Güzelliğiyle adından sıksık söz ettiren Reçber, Cilt bakımını evde kendisi yaptığını belirtti. Doğal ürünler kullandığının altını çizdi.

Formu korumak için uzak doğu sporlarını tercih ettiğini ve beslenmesini programlı olarak dikkat ettiğini söyledi. Ara ara kaçamak yaptığını belirten Reçber çoğunlukla kaçamaklarının Kebap olduğunu söyledi.

Kebap sonrası 3 saatlik ağır spor ile telafi ettiğini açıkladı. Bunun dışında da evde yemek yapmayı sevdiğini belirten Reçber, En çok da yaprak sarması yaptığını belirtti.

7 - 14 yaşlarında iki çocuğu bulunan Reçber, halen çocuk özlemi yaşadığını belirtti.

Eşi  Rüştü Recber’in  de üçüncü çocuk istediğini belirtti.  Çocuk yetiştirirken her şeyden önce vicdanlı çocuk yetiştirmeye çalışıyorum dedi.

17 Yıllık evli olduğu eşi Rüştü Recber ve spor camiasıyla ilgili birçok konuda birikimi olduğunu ve bunu ilerleyen günlerde kitap haline getirmeyi düşündüğünü ama bu konuda endişeleri olduğunu belirten Reçber, Kitabı yazdıktan sonra etkinlerinin büyük olacağından korktuğu için ülkeyi terk etmesi gerektiğini söyledi.

Kızı ve kızının arkadaşlarıyla devamlı bir araya geldiğini belirten Reçber, Kızım ile arkadaş gibiyim onunla birlikte Med Cezir ve Paramparça dizilerinin sıkı takipçisiyiz dedi.

Futbolu bıraktıktan sonra giyim tarzı ile göz önünde olan eşi Rüştü Recber’in de tüm kıyafetlerini kendisinin seçtiğini söyledi, Rüştü kıyafet konusunda bana çok güveniyor dedi.

Rüştü Reçber ile evliliği sorulduğunda ‘Futbol oynadığı dönemlerde de takımımız yenildiğinde evimizden dışarı çıkamazdık. Çok sıkıntılar çektim ama hiçbir zaman boşanmayı düşünmedim.’

 

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mart.2015 - okkesb@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb61@gmail.com,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mart.2015 - okkesb@gmail.com,

 

Diğer Haberler

  • *A-TS 61* PLAKA HAYATİ BİR ŞEYDİR.!
  • VIP SÖYLENTİLER.! KİM BU ŞEYDA HANIM.?
  • HUGH HEFNER'IN HAYATI BELGESEL OLUYOR.!
  • AYSEL GÜREL: GOOGLE & DOODLE.!
  • #CİTİ SUMMER STREETS 2017 & #SİRMA MUNYAR
  • FUTBOLCUNUN KEBAPÇI BASKINI, ALAÇATI.
  • MADO 23 NİSAN DONDURMA KONVOYU
  • YONCA EVCİMİK’TEN SEZEN AKSU’YA
  • HUYSUZ VİRJİN'İN GÖZLERİNDE PROBLEM YOK
  • DEMET AKALIN RAKİPSİZ
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP