AHLAKSIZ KAMPANYA

Meral Akşener'e Ahlaksızca Kampanya Başlatmak İstediler

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

AHLAKSIZ KAMPANYA

Meral Akşener'e Ahlaksızca Kampanya Başlatmak İstediler

12 Mayıs 2015 Salı 20.14

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, MHP'li Meral Akşener hakkında kaset iddilarına tepki göstererek "Ahlaksızca bir kampanya başlatmak istediler. Tarzları bu, çirkinlik" dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş,MHP Milletvekili ve Meclis eski Başkan Vekili Meral Akşener hakkında, hükümete yakın bir televizyonda gündeme getirilen kaset iddialarına sert tepki gösterdi. Demirtaş, ''Bir kadın milletvekiline, Meral Akşener'e dönük, kadın kimliğini hedef alan, ahlaksızca bir kampanya başlatmak istediler. Tarzları bu, çirkinlik, Tarzları çirkinlikten başka bir şey değil.'' dedi.

İSTANBUL AKSARAY'DA KONUŞTU
Selahattin Demirtaş, seçim çalışmaları kapsamında İstanbul  Aksaray Meydanı'nda halka seslendi. AK Parti'nin 13 yıldır ellerindeki yetkileri devleti ele geçirmek için kullandığını belirten Demirtaş, bu süreçte hukukun çiğnenip kanunların yok sayıldığını söyledi. Herkeste büyük bir kaygının meydana geldiğini belirten Demirtaş, ''Bugün ülkenin her bir köyünde, ilçesinde, kentinde herkeste büyük bir korku, büyük bir kaygı var. Geleceğe dair, yarınlara dair büyük bir korku var. AKP korkusudur bu. Halk AKP'den korkar hale gelmiş. Çünkü 13 yıldır ellerinde bulundurdukları bütün yetkiyi devleti ele geçirmek için kullandılar. Kendi saltanatları, kendi zevk-i sefaları için kullandılar. Hukuku çiğnediler, kanunları yok saydılar. Yargıyı, medyayı, bütün bürokrasiyi denetimleri, egemenlikleri altına aldılar. Devlet bizimdir diyorlar. Bu devlet AKP'nin malıdır diyorlar. Bu ülkede AKP'li olmayan ve onlara boyun eğmeyenlere yaşam hakkı yok diyorlar.'' diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A CANLI YAYIN TEKLİFİ
Cumhurbaşkanı ve bütün AK Parti sözcülerinin meydan meydan dolaşıp HDP'ye hakaret, tehdit seansları düzenlediklerini belirten Demirtaş, ''Yurt içinde, yurt dışında nerede bir mikrofon görseler ağız dolusu HDP'ye tehdit, hakaret yağdırıyorlar. Bir ülkenin cumhurbaşkanını düşünün, bir partiyi baraj altında bırakmak için meydan meydan dolaşıyor. Günde 3 defa, 5 defa miting yapıyor. Ve 20 televizyon kanalı cumhurbaşkanını canlı yayınlıyor. Bütün amaç HDP baraj dışında kalsın. Parlamento dışında kalsın. Bunlar demokrasiden bunu anlıyor. Cumhurbaşkanı diyor ya 'benim meydanlara çıkma hakkımı engelleyemezsiniz'. Biz senin meydanlara çıkmandan korkmuyoruz, sen onu yanlış anlamışsın. Sen meydanlara gece gündüz çık. Hatta beraber televizyonlara çıkalım. Meydanlara çıkma demiyoruz, bizim paramızla meydanlara çıkma diyoruz. Haram parayla meydanlara çıkma diyoruz. Biz senden çekinmiyoruz, geceleri de miting yap. Senden çekinen senin gibi olsun.

Sen milletin parasıyla niye miting yapıyorsun.? Onu sana soruyoruz. Haram parayla, kul hakkıyla neden miting yapıyorsun.? Onun cevabını ver bize.'' ifadelerini kullandı.

"DAVUTOĞLU BAŞKANLIK İÇİN OY İSTEMİYOR"
Başbakan Ahmet Davutoğlu'na yüklenen Demirtaş, Davutoğlu'nun meydanlarda başkanlık sistemini savunmadığını belirterek, ''30 küsür miting yaptı, tek bir yerde milletten başkanlık için oy istemiyor. Hani başkanlıkla ilgili seçim bildirgesini kendi ellerinle yazmıştın.

Niye başkanlığı savunmuyorsun meydanlarda.?

Niye çıkıp, ey halkımız bize oy verin başkanlık sistemini getireceğiz diyemiyorsun.?

Sen kendin inanmıyorsan onu da açık söyle, korkma cesur ol. Biz senin yanındayız. Çık de ki 'seni başkan yaptırmayacağız.' Korkma biz senin yanındayız.

Onu Başkan Yaptırmayacağız.

Ama Seni de Başbakan Yaptırmayacağız.

Onu da merak etme. Sen o koltuğun yüzünü bir daha göremeyeceksin. Çünkü haksızlık yaptınız, zulüm yaptınız, insanları kırdınız. İnsanları hor gördünüz, horladınız.'' şeklinde konuştu.

MERAL AKŞENER'E ATILAN İFTİRAYA SERT TEPKİ.!
MHP Milletvekili ve Meclis eski Başkan Vekili Meral Akşener  hakkında, hükümete yakın bir televizyonda gündeme getirilen kaset iddialarına tepki gösteren Demirtaş, ''Sabah akşam gazetelerinden televizyonlarından bize ya da partimize çirkince ahlaksızca iftira kampanyaları yürütüyorlar. Bir kadın milletvekiline, Meral Akşener'e dönük, kadın kimliğini hedef alan, ahlaksızca bir kampanya başlatmak istediler. Tarzları bu, çirkinlik, Tarzları çirkinlikten başka bir şey değil.

"DOMUZ NEYMİŞ GÖSTERECEĞİZ.!"

Şahsımı ve partili arkadaşlarımı hedef alan, her gün yeni bir iftira kampanyasıyla karşı karşıyayız. Ve bunu halkın parasını çalıp yerken domuz gibi şişenler bunu yapıyor. Dikkat edin daha çok onlar yapıyorlar. Niye, HDP gelirse onların hırsızlık musluğu kapanacak. HDP barajı aşarsa AKP'nin rant hortumları kesilecek. Sizi o domuz gibi semirten hortumları keseceğiz. Domuz neymiş göstereceğiz size. Bu kadar çirkinleşip yalan iftira manşetlerle kampanya yürütecek hale gelmişlerse hiç merak etmeyin, içiniz rahat olsun, bunlar bitmiş demektir. Bir cumhurbaşkanı, bir başbakan ülkesindeki yurttaşlarının gözünün içine baka baka yalan söyleme noktasına gelmişse, sığınacakları tek şey yalan olmuşsa o iktidar zaten bitmiştir.'' ifadelerini kullandı.

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mayıs.2015 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mayıs.2015 okkesb61@gmail.com, 

Diğer Haberler

  • SEÇİMLER, GAZETECİLER VE *HAVALA*
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADIN
  • ÜSKÜDAR’DA DEĞİŞİM DAHA HIZLI OLACAK
  • Hırsıza hırsız olduğunu unutturursan sana ahlak dersi verir.
  • HASAN H. GÜNER RAKİPLERİNE FARK ATIYOR.!
  • SEÇİMLERİN DÜŞÜNDÜRDÜKLERİ
  • HANÇER; HANÇERLENDİ.!
  • Saadet Partisi İBB Başkan adayı Birol Aydın
  • SİVİL TOPLUMUN AFET SINAVI
  • İKTİDAR MUTLAKA YOZLAŞTIRIR
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP