BÖBREKLERİNİZİ TEMİZLEYİN

BU ŞİFALI SU İLE BÖBREKLERİNİZİ TEMİZLEYİN Böbrek taşınız mı var kum veya iltihabınız mı İstanbul çatalca karamandere köyü meydanından akan şifalı su sizi bu sorunlarınızdan Allahın izniyle kurtaracaktır.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

http://www.medyagunebakis.com & http://www.istanbulgunebakis.com BU ŞİFALI SU İLE BÖBREKLERİNİZİ TEMİZLEYİN Böbrek taşınız mı var kum veya iltihabınız mı İstanbul çatalca karamandere köyü meydanından akan şifalı su sizi bu sorunlarınızdan Allahın izniyle kurtaracaktır. Bu güne kadar 12 böbreğinde taş olan hastayı bu suya getirdim. Bunların tamamı taşlarından kurtuldu.

Daha da önemlisi sadece bir tanesinin taşı yeniden tekrarlandı. Geriye kalanlarınsa tekrarlamadı on yıl önce kardeşimi ani taş sancısıyla hastaneye kaldırdım tedavi altına aldılar bir hafta sonraya operasyonla taşın alınabileceği söylediler hastaneden ayrıldık bir dostun vesilesiyle kardeşimi bu suya getirdik ve bir gün sonra kardeşim beni arayarak taşını düşürdüğünü söyledi. Ve başlamış oldu benim için su meselesi getirdiğim tüm hastalarında şifa bulduğunu görünce konuyu araştırmaya karar verdim. Uzun yıllardır bu köye bu suya ailece gidip gelirim. dolayısıyla köyde tanıdığım bir sürü insan var onlardan gibiyim her neyse suyun kerametini araştırmak yani halk ve yaşlılar ne diyor diye fazla meraklandırmadan insanları soruyordum ve çok enteresan bir şey dedi konuştuğum yaşlı amcalardan biri ”ben 80 yaşındayım bende dâhil bizim köyde asla böbrek kalp şeker kanser ve mide hastalıklarına rastlayamazsınız asla böyle bir hastalık yüzünden de her hangi bir ölüm olmadı” dedi Bu beni çok şaşırttı ve daha derinlemesine bir araştırma yapmaya itti böbrekten başka konulara faydası olur mu diye araştırmalarımı genişlettim. Köy muhtarıyla yapmış olduğum görüşmede; Muhtar, suyun örneklerini analiz için İstanbul Üniversitesi ne götürüp tahlil yaptırdıklarını sonucun aynı anlamda çıktığını belirtti. evrakların bir nüshasını da bana verdi sudan aldıkları ücretse; az su alandan para almadıklarını variller doldurarak su alandan makbuz karşılığı biraz yardım ve bağış aldıklarını bunun da sebebininse suyun çıkış noktası 7 km uzakta olduğu suyun sağlıklı akabilmesi için her yıl bakım yaptıklarını alınan bağışların da bu yolda kullanıldığını belirttiler.

Yerin tarifi: İstanbul Çatalca İlçesinin içinden düz devam ederek 7 km sonra su subaşı köyü ne gelindiğinde yol ikiye ayrılıyor. Buradan sol tarafa Saray Kırklareli tabelasına doğru devam edilerek 25 km yol aldıktan sonra sağa tabelada yeni karaca köy tabelası yönünü takıp ederek 7 km yol aldıktan sonra karaman dereye geliyorsunuz. Tamamen doğal olarak kalan karaman dere köyüne getirecek bu yolculuğun ailece piknik ortamında özel araçla gidilmesi tavsiye ederek bu bölgede benzinci istasyonu olmadığından aracınızın benzininizi kontrol edin Suyun kullanılması: Suyun nasıl kullanılacağıysa şöyledir. Sabah aç karnına çeşmenin başında suyun bolca içilmesiyle başlanır. aynı yerde yapacağınız piknik sizi çok su içmeye iteceği için çok su kullanmanızı sağlayacağı gibi şifa için bol su içmek esastır bu suya gidemeyen insanlarsa bu suyu temiz su kaplarından temin ederek aynı şekilde açlık da tercih edilerek çok fazlaca ardı ardına içilir bu su içildiği zamanda arada başka bir su kullanılmamalı bu sizlere anlatmak çalıştıklarım tamamen bir tasfiye anlamında olup kişilerin tedavi için tıp tan ayrılmamaları en küçük bir durumda doktorunuza başvurmanızı öneririm sağlıklı bir yaşam dileğiyle… Hüseyin AYAZ – 06. Eylül. 2008 medyahastikoz.com http://www.medyagunebakis.com & http://www.istanbulgunebakis.com

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP