YALITIM İŞİ UZMANLIK GEREKTİRİR

Nova Makine Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Kara; "Su yalıtımı uzmanlık gerektiren bir konudur."

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

YALITIM İŞİ UZMANLIK GEREKTİRİR

Nova Makine Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Kara; "Su yalıtımı uzmanlık gerektiren bir konudur."

 

Nova Makine her türlü su yalıtımı problemlerine müşterilerine önerdiği Poliüretan enjeksiyon (PU) sistemleri ile çözüm sağlıyor.

Nova Makine her türlü su yalıtımı problemlerine müşterilerine önerdiği Poliüretan enjeksiyon (PU) sistemleri ile çözüm sağlıyor. 

Firmanın özellikle son dönemde konseptine kattığı kimyasal enjeksiyon ile su yalıtımı ve zemin ıslahı yöntemini çimento enjeksiyonu yerine kimyasal enjeksiyon ile öne çıkarıyor.

 

NEDEN POLİÜRETAN ENJEKSİYON SİSTEMİ

Yetkililer, bu ayrıntıyı  ‘çimento enjeksiyonun zemine penetre olamadığı yerlerde kimyasal enjeksiyon uygulanmalıdır. Zemine su yalıtımı için özellikle yapının temel çevresi açılarak tekrar izolasyon yapılması pek ekonomik ve sağlıklı bir yöntem değildir.’ şeklinde özetlediler.

 

POLİÜRETAN ENJEKSİYON SİSTEMLERİ, SU KAÇAKLARI..

Poliüretan Enjeksiyon Sistemleri Nedir Ve Su Kaçakları Nasıl Önleniyor.?

Firma tarafından sorunun bulunduğu yerlerde yapılan incelemelerde; su kaçaklarının / sızıntılarının geldiği bölgeler titizlikle belirleniyor.

Sorun tespitinin ardından PU (Poliüretan enjeksiyon) uygulanması için açılı, şaşırtmalı, boyları farklı olacak şekilde delgiler yapılarak, delgi ağzına özel pakerler yerleştiriliyor ve poliüretan (PU) kimyasal enjeksiyon işlemine başlanıyor.

Bundan sonraki aşama ise derzin içinde şişerek oldukça yüksek olan yapışma mukavemeti ile PU reçine betona, v.s ortamdaki tüm malzemelere iyice nüfus etmektedir  

 

ELDE EDİLEN SONUÇLAR

Purinject 1C 115 ECO yarı rijit yapıya sahip olması nedeni ile küçük beton hareketlerini absorbe eder, hücre yapısı etkilenmez.  

Malzemenin çok ince yapıya sahip viskozite değeri ve yüksek performansı ile yapınızda oluşmuş olan kılcal çatlaklara nüfuz ederek su ile reaksiyona girip çatlaklarda kapalı hücre yapısında kuru köpük haline gelerek su akışını durdurmaktadır.  

Girdiği çatlağın / boşluğun tüm yüzeylerine çok iyi yapışma özelliğine sahiptir.  

 

SU YALITIMI UZMANLIK GEREKTİREN BİR KONUDUR

1987 yılından itibaren sektörün içerisinde yer alan Nova Makine Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Kara, ‘Su yalıtımı ya da bir başka ifadeyle izolasyon işleminin uzmanlık gerektiren bir konudur sıfır sorun sloganıyla üstlendiğimiz tüm yapıların izolasyon ve yalıtım problemlerini çözme noktasındaki üstün gayretlerimiz ve ayrıcalığımız firmamızı bu konuda üstün kılıyor’ dedi.

Firmanın İnşaat Mühendisi Rüştü Gökhan Günal, ‘Su yalıtımı ve izolasyon konusunda PU (poliüretan enjeksiyon) sisteminin son çare olarak görüldüğünü söyledi.

Metro tünelleri, tüneller, yüzme havuzları, su kuyuları ve yüksek yapılarda görülen su sızmaları su kaçaklarının yeni çözüm önerileri PU’la giderildiğini belirten Rüştü Gökhan Günal, ‘İstanbul’da yer alan çoğu projeler ve yatırımlarda firmamızın tercih edildiğini paylaşmaktan gurur duyuyoruz. www.novamakine.com, web sitemiz üzerinden konuya ilişkin detaylı bilgi alınabilmekte olup; iletişim bilgilerimizden de tarafımıza ulaşıldığında gerekli bilgilendirmeler yapılmaktadır​’ ifadelerini kullandı.


www.gundogumu.com

GSM: 0533 659 90 88 - GSM: 0543 829 29 29

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ocak.2016okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –– okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb ––––––– E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi, - okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ocak.2016okkesb61@gmail.com, 

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP