BOZKURT YÜREKLİLERE İ H T A R N A M E

Devlet Bahçeli, Olcay Kılavuz, İl Başkanları, Ocak Başkanları ve Delegelerin Dikkatine....

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

BOZKURT YÜREKLİLERE İ H T A R N A M E

Devlet Bahçeli, Olcay Kılavuz, İl Başkanları, Ocak Başkanları ve Delegelerin Dikkatine....

Devlet Bahçeli tüm seçimlerde olduğu gibi son seçimlerde de hezimete uğradın ve yarım asırlık şanlı MHP’yi PKK’dan, HDP’den daha küçük ve mecliste sondan nal toplayan figüran bir parti durumuna düşürdün.

16 yıldır tüm seçimlerde yenile yenile yenilgiyi alışkanlık haline getirdin. Alışmış kudurmuştan beterdir misali her mağlubiyetinden sonra sahneye çıkıp ne kadar başarılı olduğunu açıkladın.

BOZKURT YÜREKLİLERE SELAM OLSUN

Demek ki senin başarı anlayışın başarısızlık imiş.16 yıl boyunca Ülkücü camiada ve bünyede vermediğin zarar yapmadığın tahribat kalmadı. Şimdi de yaramaz çocukların lunaparkta tokuşan taksinin süresi dolduğunda bir türlü inmek istemeyip feryat figan ağlayıp direndikleri, kollarından bacaklarından çeke sürüye zor indirildikleri gibi sende bir türlü yapıştığın MHP Genel Başkanlığı koltuğundan inmek istemiyorsun.

Daha fazla direnir ve inat edersen Ülkücü tepki seni de kolumdan bacağından çeke sürüye hiç hak etmediğin genel başkanlık koltuğundan indirmesini bilir. Kendi kendini daha fazla küçültme, boşuna direnme, biraz onurlu ol ve efendi gibi çekilmesini bil.

Ölüsünün dahi Türkiye genelindeki oyu %25 olan MHP; Ülkücü şehitlerin, gazilerin, bozkurtların, Türk’ü ve Türkiye’yi sevenlerin partisi ve büyük Türk milletinin gerçek sığınağıdır.

Akıllı olmadığını biliyorum ama en eski arkadaşın olarak yine de ihtar ediyorum. Senin ve takımının yapacağınız en akıllı iş derhal çekip gitmektir, pılınız pırtınızı toplayın ve bundan böyle MHP tabelasının bulunduğu yerden bile geçmeyin…

OLCAY KILAVUZ’A

Ülkü Ocakları Başkanı Olcay KILAVUZ… Sen beni bilirsin, ben de seni.

MHP Ülkü Ocakları kurulduğu günden bu güne Aytekin YILDIRIM’dan, Muhsin YAZIOCIOĞLU’ndan, Atilla KAYA’dan sana gelene kadar tüm genel başkanları gördük.

Bunların Hiçbiri Kendi İsimlerinin Sonuna Bey Kelimesini Eklemedi.

Sana gelince telefonlara düşen toplu mesajlarında;

“Olcay KILAVUZ Bey şu kanalda”, “Olcay KILAVUZ Bey bu söyleşide”, “Olcay KILAVUZ Bey şu gezide” duyurularını okuduk. Seni tanırım ve severim sevmesine severim ama Ülkücü camiada hiç adet olmadığı üzere isminin sonuna Bey kelimesini eklemeni yadırgadım ve doğru bulmadım.

Son günlerde kulağıma seninle ilgili inanamadığım ve ihtimal dahi vermek istemediğim fısıltılar geldi. Aldığım duyumlara göre seçim hezimetinden sonra Ülkü Ocakları adına bir açıklama yapmış ve “Devlet BAHÇELİ Liderimizdir, Karşı Çıkanların Feriştahını… Vs.” sözler söylemişsin. Bunları duyunca şaşırdım, üzüldüm ve “Çingeneye Beylik Verirsen Önce Babasını Asarmış” deyimi aklıma geldi.

Ben uzun süredir Devlet BAHÇELİ’ye şiddetle karşıyım. Eğer Devlet BAHÇELİ başarılı olsaydı herkesten çok ben övünür ve kendisini övüp göklere çıkarırdım.

Devlet BAHÇELİ, MHP kurulmadan önce belki de senin doğduğun yıllardan beri benim arkadaşımdır.

Devlet BAHÇELİ maalesef başarısız oldu, MHP’nin yani büyük Türk milletinin tek umudunun başarısız olma lüksü yoktur.

Bu Şehitler Ocağının Başında Babamın Oğlu Olsa; Eğer Başarısız İse Şiddetle Karşı Çıkıyorum.

Devlet BAHÇELİ’yi de çok çok başarısız olduğu için, şiddetle kınadım ve tamamı yanlış olan icraatlarını hepsine karşı çıktım.

Tek amacım Ülkücü hareketin ve MHP’nin başarılı olması ve iktidara gelmesidir. Dost acı söylermiş ben başarısızlığı nedeniyle Devlet BAHÇELİ’ye karşı çıktım ve hep bu işi bırakmasını istedim.

MHP’nin ve Ülkü Ocaklarının kurucularındanım. Hayatımın yarım asrını Ülkücü mücadeleye adadım.

Şimdi sen “Devlet BAHÇELİ Liderimizdir Karşı Çıkanın Feriştahını” derken bu açıklamanın ucunun nerelere gideceğini hesaplamadın mı.?

Adının sonuna Bey kelimesini ekleyen bir beyefendiye (.!.) böyle sözler yakışır mı.? Senden bir büyüğün olarak bu çirkin açıklamanı Ülkü Ocakları Genel Başkanını ve Bozkurt Olcay’a yakışacak şekilde düzeltmeni ihtaren duyuruyor ve bekliyorum.

TÜM MHP İL BAŞKANLARINA

MHP İl Başkanları; size de bir çift sözüm var. Maalesef son seçimlerde tümünüz İl başkanları olarak tıpkı MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ gibi başarısız oldunuz. MHP’nin milletvekili sayısını en aza düşürdünüz daha da acısı PKK’nın bile çok gerisinde kaldınız sizlere kızmıyorum ve gücenmiyorum.

Balık baştan kokarmış Devlet BAHÇELİ MHP’nin başında durduğu sürece ağzınızla kuş tutsanız vatandaşın çok istediği halde MHP’ye oy vermediğini biliyorum.

Yine Devlet BAHÇELİ ince eleyip sık dokuyarak ve kırk elekten geçirdikten sonra en çok güvendiği kişiler olarak sizi il başkanlığına getirdiğini ve ne pahasına olursa olsun kurultaylarda kendisine oy verecek üst kurul delegelerini yani asker delegeleri sizler kanalıyla ayarladığını biliyorum. Elinizi vicdanınıza koyun ve alınan sonuçlara ve uğradığımız hezimete bakarak şahsiyetli kişiler gibi düşünün ve MHP’yi bu hale getiren Devlet BAHÇELİ’ye yağcılık ve şak şakçılık yapmaktan vazgeçin.

ÜLKÜ OCAĞI BAŞKANLARINA

VE TÜM MHP TABANINA

Kula kulluk etmeyin, Allah’ a kulluk edin. Ülkü Ocağı başkanları ve MHPli seçmenler en zor şartlarda bile dik durmasını bilen yiğit bozkurtlardır.

Yüz binlerce yetişmiş kadrosu olan güçlü bir partinin bu kadar güçsüz düşmesine ve 16 yıldır sürekli kan kaybetmesine göz yummayın.

Börteçine kurdun adı, Ergenekon yurdun adı. 16 yıl uyudun, hadi uyan Ülkücü milleti. Tüm Ülkücüler bu güne kadar yeterli sabrı gösterdi. Kimsenin daha fazla sabredecek zamanı kalmadı. MHP’nin ve Ülkücü hareketin, bu vesileyle büyük Türk milletinin kurtulması için artık yeter, dur demenin zamanı gelmiştir.

Tüm Ülküdaşlarımın aklı maişeti bir kenara bırakıp aklıselim ile hareket etmelerini ve titreyip olağanüstü kurultay ile kendi özlerine dönmelerini ikaz ve ihtaren duyururum.

Can Şevket - 5 Aralık, 14.28 · 

Kaynak:© 2015  -  sevketcanozbay.com

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ocak.2016 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,-okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ocak.2016 - okkesb61@gmail.com,

 

Sezgin Tanrıkulu 14 Aralık 2015 pazartesi günü saat 2030 da, günün haberleri programında;

Senin, Benim, Sizin gibi, her hangi bir vatandaş gibi Diyarbakır Sur’ da ve diğer olaylı ilçelerdeki yaşananlardan, PKK’dan şikâyetçi oluyor.

Çok İlginç, hayret verici bir şey.. Yaa sen bu devletin kurucu partisinin önemli bir adamısın, yıllardır bu işin içindesin, sana yakışır mı, normal bir vatandaş gibi yalvar, yakar şikâyetçi olmak.

Şikayeti bırakın tüm parti ve partililer olarak bireysel, kurumsal ve toplumsal muhalefeti başlatın da vatandaş da destek versin.! 

Utanmadan bizim parti olarak silahımız yok diyor. Hükümetin silahlı gücü var diye muhalefetin de mi silahlı gücü olacak. Parlamentoda bir şey yapamıyorsan vatandaşla bir ve beraber olarak toplumsal muhalefeti başlatacaksın.

Başbakanın ve kaçaksarayın umursamaz ve duyarsız olduğunu bize ekranlardan söyleyeceğine siyaset kurumlarını ve sivil toplum kurum ve kuruluşlarını harekete geçirecek eylem ve aktivasyonları hayata geçirin.

Hala 7 Haziran öncesinde bir şey yoktu da, ertesi günden itibaren ne oldu da tüm bu olaylar başladı diye ekrandan soruyor. Kardeşim sen muhalefet olarak sorumlusun, bunu cevaplarını sen vereceksin, partin verecek, yetkili organlarını harekete geçir, halkı bilgilendirin, gerçekleri anlatın destek isteyin, düşün vatandaşın önüne de, halk da peşinizden gelsin.

Doğu, Güneydoğu, Kürt sorunu, Pkk ve bölücülük sorunu,  çözülme, dağılma, parçalanma, her neyse bu konularda meclise verilmiş ne önerileriniz varsa, orada görüşemediğiniz, anlatamadığınız hangi raporlarınız varsa, bölge bölge, il, il, anlatın sivil topluma, vatandaşa

HalkTV de elinden topu alınmış çocuk gibi şikâyetçi olmakla, bu kafa ve yaklaşımlarla, seçimlerde %25 in üstüne çıkmayı, iktidar olmayı ömür boyu unutun, unutun gitsin, size ve sizin gibilere bu vatan haram..!

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ocak.2016 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,-okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ocak.2016 - okkesb61@gmail.com,


Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP