SILA & adL+CENGİZ ABAZOĞLU DEFİLESİ

Sıla; Adl+Cengiz Abazoğlu'nun Muhteşem Defilesine Sürprizleriyle Geceye Damgasını Vurdu.!

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

SILA & adL+CENGİZ ABAZOĞLU DEFİLESİ 

 

Sıla; Adl+Cengiz Abazoğlu'nun Muhteşem Defilesine Sürprizleriyle Geceye Damgasını Vurdu.!

 

DEFİLEDE; ÇAĞLA ŞİKEL, ÖZGE ULUSOY, TÜLİN ŞAHİN GİBİ TÜRKİYE’NİN VAZGEÇİLMEZ MODELLERI GÜZELLİKLERİYLE GÖZ KAMAŞTIRDI.!

  

Demet Sabancı, Hidayet-Banu Türkoğlu, Selin Demiratar, Yasemin Özilhan, Sinem Öztürk, Deniz Akkaya, Ebru Şallı, Siren Ertan, Işıl Reçber, Berrin Zorlu,  Nazlı Goldenberg, Sıtare Akdilek, Buket Taşdelen Gibi Sanat Ve Cemiyet Hayatından Birçok Ünlü İsim Her Sene Olay Yaratan Adl+Cengiz Abazoğlu Defilesine Bu Senede Akın Etti

 

Cengiz Abazoğlu ‘’Bütün heyecanlarımızın ve uzun çalışmalarımızın ardından gerçekten muhteşem bir defileyle emeklerimizin karşılığını görmüş olduk. Podyuma çıkan bütün mankenler harikalar yarattı. Yakın dostum Sıla’nın izleyicilere sürpriz yaparak, Reverans  şarkısıyla yarattığı muhteşem performansı,  geceye damgasını vurdu. Aylardır defileye hazırlandığımızdan dolayı, bu gece heyecandan iki kilo verdim. Tüm ekibimizin yüreğine sağlık’’dedi.

 

Sıla ‘’Türkiye’nin en güzel kadınlarıyla podyuma çıktım. adL+Cengiz Abazoğlu defilesinin sürpriz yumurtası ben oldum. Cengiz’le uzun süredir beraberiz. Ortak çalışmamıza böyle bir sürpriz yapmak istedik harika bir defile oldu’’ dedi.

 

adL+Cengiz Abazoğlu  2016 İlkbahar-Yaz ‘‘White Line’’ koleksiyonu, 1 Mart Salı günü Zorlu Center Raffles Otelde, organizasyonu ve defilenin koreografisini Öner evez’in üstlendiği fashion showuyla modaseverlerle buluştu.

 

 

‘‘WHITE LINE’’NIN YARATICISI CENGİZ ABAZOĞLU VE adL’DEN REKOR İŞBİRLİĞİ.!

 

Modern ve güçlü kadını simgeleyen tasarımlara imzasını atan, ünlü modacı Cengiz Abazoğlu ve kadın ruhunu tasarımlarına yansıtan, onlara hayat veren, modanın öncüsü  adL, birlikten doğan tasarım gücünü birleştirerek 9. Sezonda da kendi rekorunu kırıyor.

 

Modern ve dinamik olduğu kadar romantik unsurlarında öne çıktığı koleksiyonun temelinde, özgüveni yüksek bir kadın silüeti yatıyor.

Siyah ve Beyaz kombinasyonunun öne çıktığı giysilerde sarı, turuncu, yeşil, mavi gibi sıcak yaz renkleri, rahat kesimli pantolonlar, tulumlar ve hacimli eteklerle buluşuyor. Başarıyla biraraya getirilen geometrik desenler, leopar desenler, sexy ve modern kadının kimliğini güçlendiriyor. 147 parçayla farklı kombinler, adL’nin  yenilikçi ve genç ruhuna vurgu yapıyor. 

 

Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu ‘‘Modern hayatın futuristik yöndeki değişimi ve diğer taraftan bir kadının en doğal duygusal gereksinimi olan romantizm ihtiyacı, koleksiyonun yaratım sürecinde bana rehberlik etti. Kadınların iç dünyasını kıyafetlerinden anlarız, bu yüzden onlara özgüvenlerini güçlendirecek çok fazla seçeneği barındıran bir koleksiyon hazırladık. Bu sezonda da Cengiz Abazoğlu tasarım kodlarını, adL hazır giyim koleksiyonuna başarı ile yansıtmaya çalıştım. 

 

adL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık 9 sezondur severek iş birliği sağladığımız ve her yeni sezona heyecanla başladığımız Cengiz Abazoğlu’nun, bu sezon ki koleksiyonu genç çizgisiyle ve farklı tasarım detaylarıyla zengin seçenekler sunuyor.

 

Koleksiyonun en önemli özelliklerinden bir tanesi de bütün ürünlerin birbirleriyle uyumu ve rahatlıkla kombinlenebiliyor olması... White Line ismini verdiğimiz bu koleksiyonla tüm kadınları sade ve yalın parçalarla hayal ettikleri görünüme ulaştırarak, kusursuz bir stile davet etmek istiyoruz.’’ dedi.

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mart.2016 okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –– okkesb@turkfreezone.com,

Diğer Haberler

  • *A-TS 61* PLAKA HAYATİ BİR ŞEYDİR.!
  • VIP SÖYLENTİLER.! KİM BU ŞEYDA HANIM.?
  • HUGH HEFNER'IN HAYATI BELGESEL OLUYOR.!
  • AYSEL GÜREL: GOOGLE & DOODLE.!
  • #CİTİ SUMMER STREETS 2017 & #SİRMA MUNYAR
  • FUTBOLCUNUN KEBAPÇI BASKINI, ALAÇATI.
  • MADO 23 NİSAN DONDURMA KONVOYU
  • YONCA EVCİMİK’TEN SEZEN AKSU’YA
  • HUYSUZ VİRJİN'İN GÖZLERİNDE PROBLEM YOK
  • DEMET AKALIN RAKİPSİZ
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP