EN STİL SAHİBİ KADIN BAŞAK TATLITUĞ

Son Dönemlerin En Stil Sahibi Kadını, Kendine Özgün Tavrıyla Başak Tatlıtuğ

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

EN STİL SAHİBİ KADIN BAŞAK TATLITUĞ

Son Dönemlerin En Stil Sahibi Kadını, Kendine Özgün Tavrıyla Başak Tatlıtuğ

adL'nin ‘‘Night Zoom Styled By Mert Aslan’’

Bahar Koleksiyon Tanıtımına Ünlü Yağdı.!

Tuba Ünsal, Burcu Esmersoy, Ahu Yağtu,  Başak Tatlıtuğ, Pınar Altuğ, Demet Kutluay,  Işıl Reçber, Aslı Şen, Nazlı Goldenberg, Gül Gölge Saygı, Pınar Tezcan Özçapkın, Sitare Özdilek, Feryal Gülman Ve Yasemin Ergene Özilhan Gibi Sanat Ve Cemiyet Hayatının Ünlü Simaları Alışveriş Yaptılar....

 

Kadın ruhunu kıyafete yansıtan ünlü moda markası adL ve ünlü stil danışmanı Mert Aslan’ın 1950‘lerin zarifliğini ve Rönasans’ın tutkulu renklerini bir araya getirerek hazırladığı, adL 2016-17 İlkbahar-Yaz ‘‘Night Zoom Styled By Mert Aslan’’ koleksiyonu  Swissotel The Bosphorus’de görücüye çıktı.

 

Tanıtımda ünlü isimler bol bol alışveriş yaptı.

Mert Aslan ‘‘Işıl ışıl bir koleksiyon hazırladık. Arkadaşlarım hep yanımdaydı ve koleksiyonuma verdikleri tepkiler ve nidalar beni çok gururlandırdı. Son dönemlerin en stil sahibi kadını arkadaşım Başak Tatlıtuğ’u beğeniyorum’’ dedi.

 

Burcu Esmersoy ‘‘Yaşlanmadan olabildiğince renkli kıyafetler giymek istiyorum. Mert çok güzel renklerden ve yaz kumaşlarından güzel parçalar var. Özellikle omuzları düşen mavi ve beyaz elbiselere bayıldım’’ dedi.

Başak Tatlıtuğ ‘‘Meslektaşım ve arkadaşım Mert ve adL nin her sezon koleksiyonlarını kullanıyoruz... Renkleri ve modelleriyle yaza uygun tatlı bir koleksiyon olmuş. Bu işbirliğini ve tasarım gücünü tebrik ediyorum’’ dedi.

Demet Şener ‘‘Benim tarzıma çok uyan bir koleksiyon olmuş. Sade, klas her kesime hitap eden çok beğendiğim bir koleksiyon oldu. Tebrik ediyorum’’ dedi.

Pınar Altuğ ‘‘Bu sezon ilk alışverişimi Mert’in koleksiyonundan yaptım. Özellikle renklere bayıldım’’ dedi.

Işıl Reçber ‘‘Volanlı omuzdaki bluz ve elbiselere bayıldım, hepsinden aldım. Mezuniyet içinde şık tasarımlar var genç kızların gelip görmesi lazım’’ dedi.

 

"Zamansız Stil" fikrinin devamı olan ‘‘Night Zoom Styled By Mert Aslan’’, moda editörü ve stil danışmanı Mert Aslan'ın modaya ve stile bakış açısının bir yansıması olarak karşımıza çıkıyor. 

Rönesans ruhunun yansıtıldığı koleksiyona siyah, beyaz ve ekrunun yanısıra siklamen, güneş turuncusu, limon sarısı, antik dore, buz mavisi renkleri eşlik ediyor. İpek-satenler, taftalar, brokarlar , poplin ve krep kumaşlar yazın ihtişamını artıracak tasarımlara hayat veriyor.

 

adL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık  ‘‘Gece ve davet şıklığı denilince akla ilk gelen isim olmayı başaran ‘‘Night Zoom styled by Mert Aslan’’ zamansız tasarımlar renkleri ve modelleriyle zarif ve şık bir duruş sağlıyor.

Her sezon koleksiyon daha da güçleniyor ve ilgiyle gelen dönüşleri değerlendirerek hazırlıyoruz. İddialı, farklı, maskülen, her kadının gardırobunda vazgeçilmezi olabilecek tasarımlar kadınların gece şıklığına şıklık katacak’’ dedi.

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ekim.2015 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –okkesb@turkfreezone.com,

Diğer Haberler

  • *A-TS 61* PLAKA HAYATİ BİR ŞEYDİR.!
  • VIP SÖYLENTİLER.! KİM BU ŞEYDA HANIM.?
  • HUGH HEFNER'IN HAYATI BELGESEL OLUYOR.!
  • AYSEL GÜREL: GOOGLE & DOODLE.!
  • #CİTİ SUMMER STREETS 2017 & #SİRMA MUNYAR
  • FUTBOLCUNUN KEBAPÇI BASKINI, ALAÇATI.
  • MADO 23 NİSAN DONDURMA KONVOYU
  • YONCA EVCİMİK’TEN SEZEN AKSU’YA
  • HUYSUZ VİRJİN'İN GÖZLERİNDE PROBLEM YOK
  • DEMET AKALIN RAKİPSİZ
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP