ALİŞAN YUVAYA DÖNDÜ & DEMET İN PIRLANTASI.!

Alişan, Yeni Şarkısı Ölümsüz Aşklar İle Büyük Sürpriz Yaptı..Demet Akalın, Altın Plak Ödülü kazandığı Pırlanta Albümüne İsmim Veren Şarkısına Klip Çekti.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

Haber

DEMET İN PIRLANTASI

Demet Akalın, Altın Plak Ödülü kazandığı Pırlanta Albümüne İsmim Veren Şarkısına Klip Çekti.

 

Çıkardığı tüm albümler ve şarkılarıyla rekorlar kıran Pop Müziğin kraliçesi  Demet Akalın sekizinci albümü ile  2015 yılında en çok satan albüm olması nedeniyle  "Altın Plak Ödülü kazandığı Pırlanta albümüne ismim veren şarkısına klip çekti.

Her albümüyle rekorlar kıran Demet Akalın, son albümü Pırlanta'nın satışları nedeniyle 2015 yılının en çok satan albümüne imza atman Demet Akalın albümü ile aynı ismi taşıyan şarkısına Tamer Aydoğdu yönetiminde klip çekti.

Hayranlarının istediği doğrultusunda çekilen klipte Demet Akalın Nur Yerlitaş imzalı bir kıyafet giydi.

Tüm konserlerinde beraber çalıştığı dansçılarıyla beraber kamera karşısına geçen Demet Akalın yeni albümünün repertuarının bittiğini ve stüdyo çalışmalarının da başladığının müjdesini verdi. 

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mayıs.2015 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –okkesb@turkfreezone.com,

 

 

ALİŞAN YUVAYA DÖNDÜ.!

Eski Yapım Şirketi Avrupa Müzik İle Yeniden Anlaşan Alişan, Yepyeni Şarkısı Ölümsüz Aşklar İle Büyük Bir Sürpriz Yaparak Hayranlarını Sevindirdi.

10 yıl aradan sonra eski yapımcıları ile yeniden çalışmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Alişanın yeni şarkısı bu yazın en iddialı şarkılarından biri olacak.

Müzik hayatında tarzını ve müzikal duruşunu hiç bozmayan, şarkıları ile Türkiye'nin gönlünde taht kuran Alişan 10 yıl aradan sonra Avrupa Müzik ile tekrar anlaştı ve yeni şarkısını çıkardı.

Alişanı uzun bir aradan sonra hayranlarıyla buluşturan yeni şarkısı Ölümsüz Aşklar için yapımcıları Cengiz Erdem ve Deniz Erdem ile tekrar el sıkışan Alişan Yuvaya dönmenin mutluluğunu yaşıyorum. Biz güzel işlere, güzel başarılara imza atmıştık şimdi kaldığımız yerden tekrar devam edeceğiz cümleleriyle mutluluğunu ifade etti.

Alişanın sözleri Hakkı Yalçın, müziği Gökhan Tepe, düzenlemesi Barış Özeşener imzası taşıyan yeni şarkısı Ölümsüz Aşklar satışa sunuldu.

Şarkısının tanıtım fotoğrafları için Mustafa Özen in objektifine poz veren Alişan bundan sonra kısa aralıklarla yeni şarkılar yaparak dinleyenlerine sunacağını ve bir çok şarkısının hazır olduğunun müjdesini de verdi.

Bugüne kadar müzik hayatına 18 albüm sığdıran Alişan, Ölümsüz Aşkların klip çekimleri için önümüzdeki hafta kamera karşısına geçecek.

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mayıs.2015 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –okkesb@turkfreezone.com,

 

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP