NADİDE SULTAN & SİREL'DEN.!

Nadide; İki Yıl Aradan Sonra Yaza Özel Hazırladığı Kalbimin Sahibi İsimli Şarkısıyla Hayranlarını Sevindirdi

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

NADİDE SULTAN GERİ DÖNÜYOR.!

Geri Dönen Nadide Sultan'a Eş Desteği

İki Yıl Aradan Sonra Yaza Özel Hazırladığı Kalbimin Sahibi İsimli Şarkısıyla Hayranlarını Sevindiren Nadide Sultan 2016 Yazına İddialı Giriyor.

Şarkısı için eşi ünlü yönetmen Hakan Yonatın yönetmenliğinde bir de klip çeken Nadide Sultan, bu yazın en çok konuşulan isimlerinden biri olacak.

Albüm yapmadığı zamanlarda sık sık konser veren ve en çok konser veren şarkıcıların arasında yer alan Nadide Sultan, 2 yıl aradan sonra Avrupa Müzik etiketiyle çıkardığı yeni şarkısı Kalbimin Sahibi ile müzik listelerine geri dönüyor. Bugüne kadar 7 albüm 3 single çıkaran Nadide Sultan son şarkısı için Kalbimin Sahibini ilk dinlediğimde aşık oldum.

 

Rüya gibi bir ekiple çalıştık. Avrupa Müzik, Erhan Bayrak, Özgür Aras, Hakan Yonat, Ercan Demirel, Zeynel Abidin Ağgül uzun zamandır bir arada olmak istediğim isimlerdi" diyor.

Sözü ve müziği Ercan Demirel e düzenlemesi Erhan Bayrak a ait olan Kalbimin Sahibi şarkısı için iki yıl önce evlendiği eşi ünlü yönetmen Hakan Yonatın kamerasının karşısına geçen Nadide Sultan çekimler sırasında heyecanlandığını söylüyor.

Ünlü şarkıcı heyecanını Bugüne kadar birçok klip çektim ve kamera karşısında bulundum. Ama bu defa durum farklıydı, çok heyecanlandım. Beraberliğimizin ilk zamanında da bir klip çekmiştik ama bu defa başkaydı. İşinde çok önemli bir ismin eşi olarak onun kamerasının karşısına çıkmak çok güzel bir duygu cümleleriyle ifade etti.

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mayıs.2015 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –okkesb@turkfreezone.com,

 

 

SİREL'DEN İKİ AYDA İKİ KLİP.!

Sirel Önce Baktırdı Şimdi Oynatıyor

 

Geçtiğimiz günlerde Avrupa Müzik etiketiyle çıkardığı albümüyle müzik dünyasına merhaba diyen genç ve güzel şarkıcı SİREL; albümün ikinci klibini hareketli şarkısı Oynaya çekti.

Yaz aylarının neşesine ortak olacak şarkının klibinde Sirel ve ona eşlik eden dansözün performansı çok konuşulacak.

Genç şarkıcı  SİREL'in BAK SEN isimli albümününde bulunan 13 şarkının ikinci klibi Oyna isimli şarkısına çekildi. Tüm şarkılarının olduğu gibi Oyna şarkısının da sözü müziği SİRELe düzenlemesi Murat Yetere ait.

BU KEZ SİREL DANSÖZ OYNATTI

Can Sabanın yönetmenliğini yaptığı klipte  SİRELe prodüktörü Murat Yeter orkestrası ve Murat Yeterin kızı Asya Yeter eşlik etti. 

İlk klibinde danseden lirik dansçılardan sonra bu kez Oyna klibinde dansöz oynatan Sirelin klip için kıyafet tercihi ise Hakan Akkaya oldu.

Sevdim şarkısıyla çıkış yapan Sirel Sosyal Medyada yeralan videolarıyla da dikkat çekiyor. Sportmen fiziği ve gerçek sarı saçlarıyla alışılmışın dışında bir görünümü olan SİREL günün en az 2 saatini spor, 4 saatini enstrüman çalışarak geçiriyor.

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mayıs.2015 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –okkesb@turkfreezone.com,

Diğer Haberler

  • ANTALYA’DAN TOM JONES GEÇTİ
  • ŞEVVAL SAM'IN SİNGLE MÜJDESİ
  • MANSUR RAHBARİ, ZENOBİA MÜZİKALİ
  • BÜLENT SERTTAŞ’IN MELEKLERİ...
  • AŞKIN BEYAZ HALİ, AŞK BEYAZI'INDA
  • TAŞ PLAK SEVDİĞİ MÜZİĞİ ÇALAR.!
  • MURAT BOZ BAYRAM ÖNCESİ İSTANBUL'DA
  • GÖKSEL'DEN AÇIKHAVADA MÜZİK ZİYAFETİ
  • EMRE AYDIN BURALAR YALAN DEDİ
  • ARABESK.! KÜLTÜREL GECİKME...
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP