BAŞAK ERAYDIN DOLUDİZGİN KOŞUYOR.!

ITF - Uluslararası Tenis Federasyonu’nun Prestijli Organizasyonlarından Lale Kupası Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası’nda Başak Eraydın Fırtınası Sürüyor.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

BAŞAK ERAYDIN DOLUDİZGİN KOŞUYOR.!

ITF - Uluslararası Tenis Federasyonu’nun Prestijli Organizasyonlarından Lale Kupası Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası’nda Başak Eraydın Fırtınası Sürüyor.

 

Polina Monova’yı 6 - 3, 5 - 7, 6 - 4’le saf dışı bırakan 22 yaşındaki milli raket, İstanbul Göztepe’deki 60 bin dolar toplam ödüllü turnuvada son dörde kaldı. Çiftlerde ise Ayla Aksu/Pemra Özgen ve Rus Veronika Kudermetova ile ortaklık kuran İpek Soylu, elde ettikleri galibiyetler neticesinde yarı finalde birbirlerine rakip oldu.

 

ITF - Uluslararası Tenis Federasyonu’nun prestijli organizasyonları arasında yer alan Lale Kupası Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası’nda Başak Eraydın fırtınası sürüyor. Son maçında Rus rakibi Polina Monova’yı 6 - 3, 5 - 7, 6 - 4’le saf dışı bırakan 22 yaşındaki milli raket, İstanbul Göztepe’deki turnuvada adını yarı finale yazdırdı.

 

Bir önceki turda İpek Soylu’yu eleyen Monova karşısında mücadeleye hızlı bir başlangıç yapan Eraydın, ilk seti 6-3’le kazandıktan sonra ikinci sette de 4-1’lik üstünlüğü yakaladı. Ancak maçı bırakmayan Monova, son yedi oyunun altısını hanesine yazdırıp 7-5’e ulaşarak karşılaşmayı final setine götürdü.

 

Karşılıklı breakler’e sahne olan karar setinde onuncu oyuna 5-4 önde giren Başak, maç için servis attığı kritik noktada hata yapmadı ve 6-4’le işi bitirdi. 2 saat 34 dakika sonunda sevinen Eraydın, yarı finalde Polonyalı Magdalena Frech ile eşleşti. Teklerdeki diğer yarı final Belaruslu Vera Lapko ile Çek Petra Krejsova arasında oluştu.

 

ÇİFTLERDE İKİ GALİBİYET BİRDEN

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Göztepe Gülbahçe Spor Tesisi’nin ev sahipliği yaptığı Lale Kupası’nın çiftler kategorisinde Ayla Aksu/Pemra Özgen tandemi ve Rus Veronika Kudermetova ile ortaklık kuran İpek Soylu, elde ettikleri galibiyetler neticesinde yarı finalde birbirlerine rakip oldu.

 

Toplam 60 bin dolar para ödüllü turnuvanın 1 numaralı seribaşı ekibi Soylu/Kudermetova, Sabina Sharipova/Ekaterina Yashina’yı 7-5, 4-6, 10/6; Aksu/Özgen ikilisi de Julia Terziyska/Ana Vrljic’i 6-1, 6-1’lik setlerle mağlup etti.

 

Sporseverlerin maçları ücretsiz olarak izleyebildiği Lale Kupası’nda teklerde ve çiftlerde yarı final heyecanının yaşanacağı 14 Nisan Cuma gününün programı saat 11.30’da başlayacak.

Bülent Gürkan


© Medya Günebakış

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Nisan.2017 okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ - okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Nisan.2017 okkesb61@gmail.com,

 

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP